Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Викаш Daimler, BMW, BASF, BOSCH - все от боклуци създадени. И на тези прошляци ли им правиш оценка на работата, и те ли идват при теб да бачкат?
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/po-sveta/453...shteto-349743/
Дългият спад на имотния пазар в Китай прави предприемачите несигурни за бъдещето Историческият бум на имотната индустрия приключи, пазарът ще се влоши преди да се подобри, твърдят анализатори
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Дури моля ти се излез от твоя свят.Точно в Швейцария са най мръсните и кървави пари...Не можело кеш смях...Те прибрали мръсотията ама се борят срещу обикновения човек
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Пишеш пълни глупости ! Спри се !!!
В Швейцария не се гледа с добро око дори и за дребни покупки кеш. Дори и децата след определена възраст са с банкови карти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Абе има 20 "държави" които ЖИВЕЯТ САМО ОТ НЕЗАКОНЕН КЕШ.
В европа са Швейцария, монако и други села има. Нямало за какво да ги ПОХАРЧИШ? Как да ги запазиш/множиш вече е мнооого трудно
В Швейцария не се гледа с добро око дори и за дребни покупки кеш. Дори и децата след определена възраст са с банкови карти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
И пред кой ще го доказваш тоя доход?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
В конкретният пример става въпрос грубо за 1 мЕлеон дето няма да го сложиш в банката. Не съм сигурен освен за някоя изключително сгодна кака наета за 5-10 години напред за какво друго може да го похарчиш....
Ботич гледай в бъдещето - артиеният кеш нема такова особено като е много. Освен за някои майстори не съм го ползва за нищо друго в последните 5 години.....
В европа са Швейцария, монако и други села има. Нямало за какво да ги ПОХАРЧИШ? Как да ги запазиш/множиш вече е мнооого трудноНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
В конкретният пример става въпрос грубо за 1 мЕлеон дето няма да го сложиш в банката. Не съм сигурен освен за някоя изключително сгодна кака наета за 5-10 години напред за какво друго може да го похарчиш....
Ботич гледай в бъдещето - артиеният кеш нема такова особено като е много. Освен за някои майстори не съм го ползва за нищо друго в последните 5 години.....
Коментар
-
Проблем е след като продадеш и искаш да купиш нещо няма как да докажеш доход . При големи суми не е практично за продавача. Затова и се учудвам ако има такива продавачи, аз не бих се съгласила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
"Напълно амортизиран"? Това да не е лек автомобил? Изхабяването на обзавеждането няма нищо общо с това на имота. За 20 години нищо няма да стане на инсталациите, врати, под и прозорци. Всичко останало, вкл. санитарията е обзавеждане.
Коментар
-
Проблем е след като продадеш и искаш да купиш нещо няма как да докажеш доход . При големи суми не е практично за продавача. Затова и се учудвам ако има такива продавачи, аз не бих се съгласила.
- 1 like
Коментар
-
Строителите не ги мисля, но те също не ядат "доматите с колците ". Всички останали продавачи не вярвам да се съгласят да продават на данъчна оценка. Това е все едно аз като продавач да се съглася да изпера парите на купувача, а после да се чудя как да узаконя собственият си капитал. Няма как да се съглася !
Коментар
-
Къф е проблема да си купищ 1000 декара земя и да декларираш че си дал по 100лв.
- 1 like
Коментар
-
Човек изплащаш ИПОТЕКА - НЯМА ИМОТ. Има банката. Евентуално ще имаш НАПЪЛНО АМОРТИЗИРАН котур пред пенсия. Уникално богатство.
По какво сравняваш софия с ПАРИЖ? Дрипав клошар с руски олигарх повече общо имат
Коментар
Коментар