Първоначално изпратено от manyyy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Мечтател
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ха ха ха ха изкупено ма верно ли?Производство няма времето е точно както в соца...ха ха ха ха
Само от липсата на едни китайски чепчета няма производство.
Като хване тоталната липса на ТОК и ГАЗ кво ли ще стане?
само едно му се чудя на джонката - да оди при тез дето ще стоят на тъмно, студено, дават им предписания как да не се къпят, да не ползват колите .....
за кръчмите и другите благинки няма дума да отварямНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Така е Пеше. Европа беше добре до преди 10-15 години, след което нещата вървят плавно но сигурно надолу. България е била винаги зле, последните 10-15 години обаче нещата стават катастрофални. От ЕС и НАТО има само вреди за България - на национално ниво се губят много пари, докато приходите от ЕС се крадат на 100%.
Най-ме дразнят разни заблудени овце, които повтарят лозунги от сорта на "Колко се бил вдигнал стандартът след 2007". Оказва се, че това са същите тези крадци. Нормалният българин има едно заблуждаващо повишение на доходите, което е изцяло изядено от повишението на цените, като паралелно с това се налагат джендърските идеологии на запада. В таква среда не се живее лесно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЩях да забравя, идете в някое представителство на коя да е марка и вижте, няма никакви автомобили, всичко е изкупено. Един познат вече от няма къде, отишъл в Дачия, казали му нямаме никаква наличност, ако поръчаш доставката след 1 год. Богат народ, след като изкупи всички жилища на картинка, изкупи и всичко налично по автосалоните.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Вие кво искате да имате пари без да учите и бачкате? КомузЪма свърши другарЕ. Даже в комунистически Китай, за да имаш трябва да бачкаш яко, много много яко.
- 1 like
Коментар
-
Че строителите не хеджират строителството си е ясно, но още по-неясно ми е как купувачите на зелено, не хеджират сделката си и когато им обявят разваляне или нова цена с € 200 на м2 отгоре, пият по една студена вода. С парите си днес може да купят или по-малка квадратура или нищо.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
В Париж само в хотела ли си стоял ? Щото по улиците е по-зле и от Франкфурт.. Нещо средно между Дакар и Абуджа . И децата ми да растат в такава среда ?!?! Факултето е по-добре.
За заведенията и порциите си прав донякъде. У нас са по-дребнички и цените са нагоре, но има още мнооогоооо път , за да ги достигнем. В Париж и Франкфурт съм плащал редовно сметки по над 100 евро на плюскане в прилични места БЕЗ алкохол или с шерната бутилка вино примерно.
Преди няколко дни обядвах в Дивака в центъра.... 20 лева и качеството и обслужването беше много добро и БЪРЗО..., а заведението препълнено...
Дай конкретна разбивка на това, какво сте поръчали, какво вино и пр. за да направим точно сравнение и ще видиш, че ценово разликата не е голяма. Това за 20-те лева в Дивака може да го сравниш със всеки китайскиресторант за бързо хранене във Франкфурт - порция пиле с ориз за 10 Евро има навсякъде.
Коментар
-
Кафе Империал - някъде между операта и Щадпарка. Едно от топ-местата за мен.
Ако искаш гледка - ресторант Шик мисля че се казваше. Пак в този район.
Коментар
Коментар