Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/po-sveta/453...ihvite-352810/
Туке вече се говори за риск от (забележете) нарастване на лихвиата по бързо инфлацията. И откровенно се говори за защита на вече признати надценени имоти. Заключението е ясно. Вече ЕЦБто ще пази лихвите да не растат по-бързо инфлацията и надценението имоти въпреки че са надценени и всички го знаят, ще останат надцени да не фалират банките.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Какво си направил като Лева не разбрах?Да ти сметна ли колко е дал за имоти в Сф и колко би взел сега? - по 3 общо взето за всички накуп. Наемите от три обекта ги заеби - 2000 лв са месечно. И не е купил просто имоти колкото да каже има.
Ако семпъл гастар изобщо ги разбира тези работи, де.
Де ша ги разбирам, 2000 лева ги правя от 3 СТАИ. Ма в европейската столица е друго, талант до талант
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Това ли било колежке ? Градинар ? Ако Ви направи деня, можете да ме броите и за сервитьор ако искатеИ ветеринар не може.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ползвах робски труд - на български гастариКато Лева. Инак щях да го платя на 200 хил евра, нищо де - сега ще си ги инкасирам при продажбата, като реша да се местя другаде и те така - за 5 години толкова. А групата ви отдавна ми е под нивото ...
Да ти сметна ли колко е дал за имоти в Сф и колко би взел сега? - по 3 общо взето за всички накуп. Наемите от три обекта ги заеби - 2000 лв са месечно. И не е купил просто имоти колкото да каже има.
Ако семпъл гастар изобщо ги разбира тези работи, де.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За 200К щеше да си построиш нов хан от основи.... Приказвай ги тези на ондзи колкото искаш .... Там да се надлъгвате за кой ква риба е фанал :-)
Щом Египет е нивото или мазе в блатата на Солун, наистина си от група различна от А :-)
В Кайро ходил ли си досега щото аз съм и съм поогледал кое как е ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://www.investor.bg/po-sveta/453...ihvite-352810/
Туке вече се говори за риск от (забележете) нарастване на лихвиата по бързо инфлацията. И откровенно се говори за защита на вече признати надценени имоти. Заключението е ясно. Вече ЕЦБто ще пази лихвите да не растат по-бързо инфлацията и надценението имоти въпреки че са надценени и всички го знаят, ще останат надцени да не фалират банките.
Коментар
-
Фандъчката да не вземе да събори пазара сега!?
600 евро за монолит / 430 евро за панел - хем ги били актуализирали!
1500 жилища на фона на 36 хил. продажби за мин. год. - това е >4% от целия пазар!
https://www.segabg.com/hot/category-...nski-zhilishta
Коментар
-
То е станало тук това дето е станало там....
Въпросът е такъв че у нас ипотечната задлъжнялост е буквално пъти по-ниска от Западният свят....
Тя ипотеката на Запад не е драма, щото вноските са по-ниски от наема. Обаче като фалираш в Б-стан, си приключил доживот... те и една от разликите.
Коментар
-
За 200К щеше да си построиш нов хан от основи.... Приказвай ги тези на ондзи колкото искаш .... Там да се надлъгвате за кой ква риба е фанал :-)
Щом Египет е нивото или мазе в блатата на Солун, наистина си от група различна от А :-)
В Кайро ходил ли си досега щото аз съм и съм поогледал кое как е ?
Кайро ти е таман, като у дома си в РадомирХодим на моренцето нормалните в Египет, ти седи в Кайро...
Коментар
-
Не знам какво е това твое влечение по панелите, ама никога не съм имал такъв апарт, нито пък съм живял в Люлин..... Радомир е мястото....
ПП Зидарията толкова зле ли беше станала, че требеше с клинкер да я облицоваш ? Нали знаеш, че мое да пази малко от атмосферата ама нема да я заздрави .... 1 век си е 100 години :-)Не можем по радомирски в сламени колиби, срамота, 21 век е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеТо е станало тук това дето е станало там....
Въпросът е такъв че у нас ипотечната задлъжнялост е буквално пъти по-ниска от Западният свят....
Отделно както и сам можеш да видиш - има сериозно влошаване спрямо 2008-2009 /свет. фин. криза/.
Защото тогава е била още по-ниска спрямо западняците и пак рефлектира.
Така че тия аргументи са слабички... издишат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНищо чудно и 2009 да сме били в топ 2 отдолу нагоре у Юропата като % от БВП!
После всички знаем какво стана...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
И къде са тези данни за обръщане на тренда? Май само си фантазираш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ползвах робски труд - на български гастариКато Лева. Инак щях да го платя на 200 хил евра, нищо де - сега ще си ги инкасирам при продажбата, като реша да се местя другаде и те така - за 5 години толкова. А групата ви отдавна ми е под нивото ...
В Кайро ходил ли си досега щото аз съм и съм поогледал кое как е ?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар