Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНе се заблуждавайте - в България няма кой да вдига лихвите.
Освен това, много се съмнявам, че и в Европа ще предприемат този ход. Ако тръгнат да вдигат лихвите, то ще е с някакви козметични проценти от сорта на 0,0...
При тези цени на горивата и електроенергията, Евросъюза няма полезен ход, и ще се простреля в краката, ако вдигне лихвите. Това означава автоматична победа за Путин...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНе се заблуждавайте - в България няма кой да вдига лихвите. Освен това, много се съмнявам, че и в Европа ще предприемат този ход. Ако тръгнат да вдигат лихвите, то ще е с някакви козметични проценти от сорта на 0,0...
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://m.investor.bg/ikonomika-i-po...pirala-353188/
"Висока инфлация се спира само с положителни лихви и с рецесия, коментираха икономическия растеж на България експерти на кръгла маса в парламента"
Това от един месец го повтарям!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Да не си продал на някой млад ипотекар?
Коментар
-
Не се заблуждавайте - в България няма кой да вдига лихвите.
Освен това, много се съмнявам, че и в Европа ще предприемат този ход. Ако тръгнат да вдигат лихвите, то ще е с някакви козметични проценти от сорта на 0,0...
При тези цени на горивата и електроенергията, Евросъюза няма полезен ход, и ще се простреля в краката, ако вдигне лихвите. Това означава автоматична победа за Путин...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
През Март продадох имоти, а от Април съм в този форум и се опитвам да помогна на младите и да ги предпазя от доживотно заробване с ипотека точно в този момент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеЕй ся продавам веднага, и ще ги затворя на 1 процент лихва за 2 години в бигбанг банка, при очаквана инфлация 30 процента на година.
Абе вие сте големи сладурковци тука. Дали има хора, които го правят, и на какво ли умопомрачение се дължи...
https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...a-rekord-ot-81
Знаеш ли какво означава това ?
Ако не знаеш,преди да се зарадваш ще ти кажа ...означава шоково вдигане на лихви,шоково знаеш ли какво е ?
Такова вдигане че да повлече маса бизнеси и хора с дългове ...
Вече двохно вдигане на лихвите според мен е на масата ...до края на годината само гледай какво става ..ами тука ..я виж..дори нашите тупани стигнаха до големия извод
https://www.investor.bg/ikonomika-i-...pirala-353188/
Висока инфлация се спира само с положителни лихви и с рецесия, коментираха икономическия растеж на България експерти на кръгла маса в парламента !!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Аз съм нормален, ама ти си се изнервил нещо. Да, трябва акъл. Иначе висиш денонощно във форумите и лаеш как имотите ще се сринат всеки момент. От 10 години насам. Не е хубаво да се влачиш като хипар цял живот от квартира на квартира, ама ко да прайш, съдба...
- 1 like
Коментар
-
Аз съм нормален, ама ти си се изнервил нещо. Да, трябва акъл. Иначе висиш денонощно във форумите и лаеш как имотите ще се сринат всеки момент. От 10 години насам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Акъл бил трябвал. Ти нормален ли си, бе! Тука има хора, дето съвсем сте скъсали синджира.
Last edited by Meandmyself; 31.05.2022, 14:10.
Коментар
-
Само че когато е зависело, и който е имал акъл да го направи, е купил едно друго и няма да живее като битник под наем цял живот.
- 1 like
Коментар
-
Само че когато е зависело, и който е имал акъл да го направи, е купил едно друго и няма да живее като битник под наем цял живот.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stamatko Разгледай мнениеДа попитам какво точно се очаква през 2029? Постоянно се споменава в темата.
Мяу, бау, бонба, шок, такива неща
Ако не се случи и след 29та, винаги можеш да умреш, да удари цунами, бонба, война, или друг катаклизъм, което обезсмисля притежаването на имот. Ако ли не,чакаш държавата да стартира оземляване на малоимотни и безимотни, единствения шанс на бодрия понижител да се сдобие с недвижимост.Last edited by Meandmyself; 31.05.2022, 13:34.
- 1 like
Коментар
Коментар