Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
днешната стойност по накавръковата справка е: €1755
вчерашната стойност беше: €1745
========
това са фактите, аз не ги правя, а само ги съобщавам.Last edited by bulgarian lev; 07.06.2022, 09:16.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
На това твоето му казват whataboutism. Но щом искаш там да ходим, върни се виж кой слага линкове за автономни таксита в СФ. Сега се оказа, че ти даже не живееш там.
Отделно не знам защо си решил че жилище в София е символ на успех. Обикновенно такива качества прилагат хора с ниско самочувствие и/или комплекси. Аз за София и други големи градове включително в чужбина няма какво да говоря, за мен това не са добри места за живот, в това число развити социално като Дания/Копенхаген. Доста си елементарен "колега".
Аз казах точно обратното , че жилище в София не е символ на успех в отговор на Вашия пост :
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеТи смятай колко е успял в СФ ако не може да си позволи коптор в София.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
В София... Познавам повече от половината съседи в големият жилищен блок, в който живея, а с останалите си кимваме и се усмихваме когато се разминем. Зад блока има голяма зелена поляна, която добронамерени съседи косят редовно и децата се упражняват да правят премятания или си правят пикници. Пред блока на площадката се събира така наречената "бебешка мафия" с майките и е забавно да се гледа като минеш. В момента през отворения прозорец чувам единствено тишина. Имаше и славей миналата година, за съжаление сега не го чувам. Дано дойде пак. От прозореца виждам Витоша. Мога да стигна до планината за минути с кола, или за повечко време с колело, но ако поекспериментираш е възможно да се мине буквално целият път без да се кара по улици. Иначе децата сами ходят в парка, който е наблизо. Не знам как може да се сравним със САЩ. Просто не е възможно.
Моят късмет в София за съжаление не е бил като Вашия. Бяхме в малко блокче, познавахме се с всичките съседи, но не в добрия смисъл на думата. Паркирането зад колата, свалени пломби на изключени радиатори, спиране на тока на целия вход за ремонт без предупреждения ... абе идилия Този над нас ми беше любимец. Не им стигаше блъскането и тропането през деня , жена му реши да провери докъде може да стигне и започна да ходи с токчета по теракотата в 2-3 часа през нощта. Оплаквания в полицията от целия етаж, явно и съседите отстрани го чуваха - никакъв резултат. Един път някакво полицайче, което приемаше поредното оплакване направо се разрева, каза, че и той имал подобен кретен отгоре и нищо не може да му направи. Детето беше на 1 месец когато почнаха с нощните изпълнения ..... накрая се качих, поговорихме си с колегата, смазах му мутрата, той извика полиция, тя пък не дойде., или по-скоро дойде на другия ден, оня пък се бил напил като кирка, отворил вратата и се сурнал по очи по стълбите, зъби, кръв ... цялото стъбище беше леш, домоуправителя извика хазмат да чистят и дезинфекцират ... ония издържаха 2 месеца без да тропат, мъжа нещо загази с някакви измами и изчезнаха, ... Еех мили спомени
П.С. Славеи не сме имали, но на една детска площадка наблизо имаше бира-скара и се чуваха смешки и закачки. Та не като да ни е било скучно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
А, не. Сравненията ги правите Вие. Четете се де. Кой почна с такситата от летището, спринцовки по улиците, клипове за конвертиране, аппликации за лайна и подобни ? Даунтаун в голям град в САЩ по принцип не се смята за добро място място за живеене а и аз даже не съм в Сан Франциско, но ако Ви е кеф и ще се чувствате по-добре може да си говорим и за Сан Франциско .... забелязвам , че май само за София не искате да си говорим.
Ще ме прощавате но жилище в София, или както Вие казвате коптор, за 300-400к, не е символ на успех а на психично разстройство. Поне за момента ...
Отделно не знам защо си решил че жилище в София е символ на успех. Обикновенно такива качества прилагат хора с ниско самочувствие и/или комплекси. Аз за София и други големи градове включително в чужбина няма какво да говоря, за мен това не са добри места за живот, в това число развити социално като Дания/Копенхаген. Доста си елементарен "колега".
- 1 like
Коментар
-
А, не. Сравненията ги правите Вие. Четете се де. Кой почна с такситата от летището, спринцовки по улиците, клипове за конвертиране, аппликации за лайна и подобни ? Даунтаун в голям град в САЩ по принцип не се смята за добро място място за живеене а и аз даже не съм в Сан Франциско, но ако Ви е кеф и ще се чувствате по-добре може да си говорим и за Сан Франциско .... забелязвам , че май само за София не искате да си говорим.
Ще ме прощавате но жилище в София, или както Вие казвате коптор, за 300-400к, не е символ на успех а на психично разстройство. Поне за момента ...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеЩе ме прощавате но жилище в София, или както Вие казвате коптор, за 300-400к, не е символ на успех а на психично разстройство. Поне за момента ...
От друга страна, ако някой иска да ми стане съсед, да се обади на Явлена. Поели са два от празните апартаменти в моя блок. Питайте за 2 и 3 стайни в Гео Милев... мястото аз го знам като Слатина, ама да не сме дребнави. После ни светнете тука у форума защо толкова време седят непродадени, а уж няма достатъчно апартаменти в продажба.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти смятай колко е успял в СФ ако не може да си позволи коптор в София, при положение че вече има два. Още по-забавното е че се опитва да сравянява София със Сан Франциско. Ревящите гастъри единствения град с който не са я сравнявали май е Токио.
Такива персонажи кълна се и Камен Донев не може да създаде.
Коментар
-
Ти смятай колко е успял в СФ ако не може да си позволи коптор в София, при положение че вече има два. Още по-забавното е че се опитва да сравянява София със Сан Франциско. Ревящите гастъри единствения град с който не са я сравнявали май е Токио.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Колега, Вие специално такива ли клипове търсите ? На мен не ми бяха попадали. Ако имате интерес, не се притеснявайте, където и да отидете освен България , Русия и Близкия Изток няма да имате проблеми.
За аппа съшо не знаех че има такъв. Изглежда като добър начин да се привлече вниманието защото наистина има проблем. Специално в Сан Франциско има 8000-10000 бездомни , повечето са и с ментални проблеми. Климата не е много лош и идват от цяла Америка. Града им осигурява ядене, пиене, дрога и те седят по улиците и серат. Никой не е доволен , но проблема за момента няма решение. Не могат да ги набутат в Столипиново в Пловдив, Факултетато в София или Надежда в Сливен (или как беше). Ако имаше начин да ги затворят някъде, нямаше и да чуете че има проблем. За България търсили ли сте подобни аппс ? Последния път като бях, едно конче се изтропа на кръстовището на университета и за 5 минути колите го "изчистиха". Който успял да репортне успял. Останалите дишайте с пълни гърди. Точно пък в София да ми говорите за мръсотия другаде ...
Коментар
-
Колега, Вие специално такива ли клипове търсите ? На мен не ми бяха попадали. Ако имате интерес, не се притеснявайте, където и да отидете освен България , Русия и Близкия Изток няма да имате проблеми.
За аппа съшо не знаех че има такъв. Изглежда като добър начин да се привлече вниманието защото наистина има проблем. Специално в Сан Франциско има 8000-10000 бездомни , повечето са и с ментални проблеми. Климата не е много лош и идват от цяла Америка. Града им осигурява ядене, пиене, дрога и те седят по улиците и серат. Никой не е доволен , но проблема за момента няма решение. Не могат да ги набутат в Столипиново в Пловдив, Факултетато в София или Надежда в Сливен (или как беше). Ако имаше начин да ги затворят някъде, нямаше и да чуете че има проблем. За България търсили ли сте подобни аппс ? Последния път като бях, едно конче се изтропа на кръстовището на университета и за 5 минути колите го "изчистиха". Който успял да репортне успял. Останалите дишайте с пълни гърди. Точно пък в София да ми говорите за мръсотия другаде ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Защо му обръщате внимание на тоя!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
В Сан Франциско ги бива по нововъведенията, там създадоха и приложение за следене в реално време на човешките изпражнения по тротоарите. Понеже са твърде много. Ето и един поздрав от гей-хора на Сан Франциско - "ще конвертираме децата ви, малко по малко, без да усетите" https://www.bitchute.com/video/qNdagiCRDf5w/ Абе друго си е в САЩ, не е като тая тъпанарска България с простите хора.
https://www.forbes.com/sites/adamand...ts-since-2008/
За аппа съшо не знаех че има такъв. Изглежда като добър начин да се привлече вниманието защото наистина има проблем. Специално в Сан Франциско има 8000-10000 бездомни , повечето са и с ментални проблеми. Климата не е много лош и идват от цяла Америка. Града им осигурява ядене, пиене, дрога и те седят по улиците и серат. Никой не е доволен , но проблема за момента няма решение. Не могат да ги набутат в Столипиново в Пловдив, Факултетато в София или Надежда в Сливен (или как беше). Ако имаше начин да ги затворят някъде, нямаше и да чуете че има проблем. За България търсили ли сте подобни аппс ? Последния път като бях, едно конче се изтропа на кръстовището на университета и за 5 минути колите го "изчистиха". Който успял да репортне успял. Останалите дишайте с пълни гърди. Точно пък в София да ми говорите за мръсотия другаде ...Last edited by segato; 07.06.2022, 00:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Уау, добър сте.
Все пак до Америка, или където там гастербайтерствувате, не се стига лесно, предполагам.
Използването на английски думи също е много ефектно, браво.
Надявам се от настоящата тема да сте научили поне, че в българската азбука съществуват две различни съгласни букви ш и щ, които се различават помежду си.
Напишете сложният отговор, колега, току виж наистина ви баннали и ще освободите присъствието си от настоящата тема, като вярвам, никому няма да липсвате, а вие ще имате повече свободно време да се наслаждавате на гастербайтерския си живот отвъд Океана.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Колега, ако питате мен, мога да кажа , че за мен е entertainment. Първоначално наистина се опитвах да получа някаква информация за имотите в България, но като се вземе предвид , че по-голяма част от пишещите "инвеститори" смятат кредита за проява на слабост , надеждите ми за някакви ползи бързо угаснаха. Сега Ви наблюдавам как се самоубеждавате един друг, че 8к за м2 са зад ъгъла и до някаква степен е забавно. Също така е и притеснително, зашото виждам как "инвеститори" постват мнения в 3 през нощта и на другия ден не могат да разберат прости изречения на български . Не знам докъде ше стигне това. Даже на животните в зоологическата градина им осигуряват някакво време за почивка.
Това беше простия отговор. Има и малко по-сложен, който Вие няма да искате да разберете а и ще ме баннат ако го напиша така , че да го оставим за края на седмицата.
Все пак до Америка, или където там гастербайтерствувате, не се стига лесно, предполагам.
Използването на английски думи също е много ефектно, браво.
Надявам се от настоящата тема да сте научили поне, че в българската азбука съществуват две различни съгласни букви ш и щ, които се различават помежду си.
Напишете сложният отговор, колега, току виж наистина ви баннали и ще освободите присъствието си от настоящата тема, като вярвам, никому няма да липсвате, а вие ще имате повече свободно време да се наслаждавате на гастербайтерския си живот отвъд Океана.Last edited by Meandmyself; 06.06.2022, 23:49.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар