Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Е твоите незаконни строежи на гъза на географията със сигурност са набутвация. То и 5 лева приход не могат да донесат.Last edited by Andi11; 07.10.2024, 21:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
туй са само ПРИХОДИТЕ ма. от имот има и МНОГО РАЗХОДИ. Данъци, АМОРТИЗАЦИЯ (държавата е определила 4% - едва ли ще са прекара да дава повече от колкото е). Извод - ВСЕКИ КУПЕН ИМОТ Е НА ЗАГУБА. Цял живот вкарваш пари в него и все си е същия котур.
За къщата - да в довърша дадох 120-130к лева. За 6-7г за поддръжка съм дал поне 20к - само ремонта на покрива глътна близо 10к. И тук съм писал за БГ ПЛОСЪК ПОКРИВ е най-голямата набутвация. Научих го на собствения гръб
- 1 like
Коментар
-
Под три процента е ако купиш сЪга, а ако бЕхте купили га ви казАх през 2020 с жонката, 5 на сто ги праиш от воле. Апа ако бехете земали "на връо" 2017та и 8% годишно ги удряте само от наем. Отделно 100% поскъпване на имота от тогаз.
Купуването на имот не е като депозит, гледа се в перспектива. Ма туй шъ гу вденете по труднио начин.
Коментар
-
Под три процента е ако купиш сЪга, а ако бЕхте купили га ви казАх през 2020 с жонката, 5 на сто ги праиш от воле. Апа ако бехете земали "на връо" 2017та и 8% годишно ги удряте само от наем. Отделно 100% поскъпване на имота от тогаз.
Купуването на имот не е като депозит, гледа се в перспектива. Ма туй шъ гу вденете по труднио начин.
За къщата - да в довърша дадох 120-130к лева. За 6-7г за поддръжка съм дал поне 20к - само ремонта на покрива глътна близо 10к. И тук съм писал за БГ ПЛОСЪК ПОКРИВ е най-голямата набутвация. Научих го на собствения гръбНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ако търсенето на наеми е такова "чудовищно" - що тогаз доходността от имоти е под 3% ?
Явно наемодателите са големи алтруисти !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ако търсенето на наеми е такова "чудовищно" - що тогаз доходността от имоти е под 3% ?
Явно наемодателите са големи алтруисти !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Наемите обаче са чудовищно ниски - 40 до 50 годишни наема за покупка на кофтор, тоест покупната цена не е оправдана дори да живеят до девето коляно след теб в този кофтор.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=b6zm08&f1=1
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=b6zm53&f1=1
900 Евро наем срещу 600к покупка (650к с таксите)...60 години....Трябва да си тотален идиот за да не живееш под наем а да купиш на тези цени...
Явно наемодателите са големи алтруисти !!!Last edited by Julius_BG; 07.10.2024, 20:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеЧувам че в момента търсенето на апартаменти под наем в София е ЧУДОВИЩНО. Айде нЕкой понижител да се похвали че е свободен (наемател)
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=b6zm08&f1=1
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=b6zm53&f1=1
900 Евро наем срещу 600к покупка (650к с таксите)...60 години....Трябва да си тотален идиот за да не живееш под наем а да купиш на тези цени...Last edited by ejonny2376; 07.10.2024, 19:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
За такива като вас зазидани из деЦките няма шанс. Надежда всяка, тука оставете!Ай-ай-ай-ай !
------------------------
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеЗнае ли някой какво става с парите по бористе, ако човек умре и никой от наследниците дори не знае, че има акции или дори и да знае не знае през коя платформа е инвестирал? При имотите е тия неща са ясни. С кеша в банките е малко по-зле, че наследниците няма как да знаят всички банки в които някой има пари (в тч и чуждестранни). На мен ми се струва, че при фондовите борси доста отинвестициите си остават дар, защото в днешни дни акциите и облигациите не са на хартия, че да мога евентуалните наследници да поискат да ги осребрят. .Last edited by Frosty; 07.10.2024, 19:11.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
ами ако на втората година ти падне заплатата под 2600лв . , или се смята за заварено положениеКато от оксиженист!
Демек умиране има, личен фалит - нЕма!
Панелката в Обеля ще я изплащат до 3-то коляно.......а ушите им ще плющят като казанлъшки понички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ми супер ! Нали и аз това казвам - след погребението ви, децата ви ще получат наготово всички ваши имотчета, и ще цъкат щастливи по дискотечки, партита и чужди дестинации... На третата седмица/на третата текила вече ще са ви забравили и никой няма да ви помни - гаранция...
Не мога да разбера защо толкова злобеете срещу нас - живеещите в децката, след като децата ви ще са същите като нас - ще получат наготово много имотчета без да са си мръднали пръста, и те ще живеят в децката, която вие така удобно сте им подсигурили, и няма да им се налага да стават роби на банки...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДъщеря ми преди часове ме изкритикува...пълен си с имоти, не мога да ги преброя. Дай нещо и на мен. Казах и изчакай, като заслужиш. Мойте имоти не са кой знае какви, но виде ли как снасят? Или и да си видела не си сметнала, или си го приела за даденост. Ще почешеш грива още 4 години и може да се размисля, рекох и.
Таралеже, другата седмица ще ги водя на семеен туризъм на къщето. Щерката и още една нейна приятелка с нея. А една кака екстра, ти знаеш, пита кога ще наминем...пак ше отложим, щерката е първа, винаги ще е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеLast edited by corner; 07.10.2024, 18:31.
Коментар
Коментар