IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andrei_k Разгледай мнение

То в комплекса на Нови Хан имам колега 70 лв на месец за такса поддръжка и пътува всеки ден до работа,харчи където казваш бензин всеки ден до София и се кефи,че го купил преди 5 години тристайния за 100 хиляди лева,без да мисли колко още му излиза с таксата поддържка и бензина.
    Това са жълти стотинки на фона на голямото дърво - УЧИЛИЩЕ. Да приготви по 10К евро годишно за всеки ученик, освен ако не е склонен да жертва бъдещето на децата си в някое гето. Две деца, по 12 години, по 10к евро...

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Имах един съученик дето по тази причина не се качваше на градския транспорт, да не е с тълпата. Возеше го личният шофьор на тате-номенклатурчика
      Също толкоз успешно можеш да не си с тълпата и ако ходиш по коритото на Перловската.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не ти омръзнаха едни и същи обши приказки, нали
        лихвения цикъл бая се разтегли...уви..
        но се чака рецесия около второто понижение на лихвите от страна на ФЕД
        дали са общи приказки ще видим
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Боговете свалиха директно с 0,5%!
          Дали ще има рецесия - никой не може да каже, но едно трябва да ни е ясно, т.е едно нещо е 100% сигурно!
          Ще има пари.....многоооо....много пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Ами около София гледам че се набиват масово в комплекса на Нови Хан, по Елин Пелин купуват. За градски транспорт кой е говорил. Нарочно написах автомобил и разходи за всеки от двамата родители.
            То в комплекса на Нови Хан имам колега 70 лв на месец за такса поддръжка и пътува всеки ден до работа,харчи където казваш бензин всеки ден до София и се кефи,че го купил преди 5 години тристайния за 100 хиляди лева,без да мисли колко още му излиза с таксата поддържка и бензина.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

едно е да живееш в общност, а съвсем друго е да тичаш да инвестираш като комшията, колегата, братчеда....сакън да не се минеш

ФЕД свали лихвите - рецесията чука на вратата . Дали ще устиска до следващото сваляне или ще се нанесе бързо бързо...
              не ти омръзнаха едни и същи обши приказки, нали
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Имах един съученик дето по тази причина не се качваше на градския транспорт, да не е с тълпата. Возеше го личният шофьор на тате-номенклатурчика
                едно е да живееш в общност, а съвсем друго е да тичаш да инвестираш като комшията, колегата, братчеда....сакън да не се минеш

ФЕД свали лихвите - рецесията чука на вратата . Дали ще устиска до следващото сваляне или ще се нанесе бързо бързо...

Коментар

защото хората са стихия и не бъркай - за мен изгодните покупки бяха до 2016, а оттам нататък тълпата решава до къде и как ще закара пазара.

не обичам да съм с тълпата

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Защо обективно 8 години прогнозите ти за цените гледат на юг на картата?
                    защото хората са стихия и не бъркай - за мен изгодните покупки бяха до 2016, а оттам нататък тълпата решава до къде и как ще закара пазара.

не обичам да съм с тълпата

Коментар

не ми бъркат в здравето, а гледам обективно на нещата.

имот без обитатели генерира само разходи.
                      Защо обективно 8 години прогнозите ти за цените гледат на юг на картата?

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Ех тия 30% необитавани, много ти бъркат в здравето. Не поевтиняват вече 8-ма година и това си е. Скоро ще имаш 50 годишен юбилей. Как е твоя падуан колето?
                        не ми бъркат в здравето, а гледам обективно на нещата.

имот без обитатели генерира само разходи.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                          Кой тоз Николайчо?
                          Не си ли чувал за българския Бъфет ? "Страшилището от Балканите" нищо ли не ти говори?
                          Кени траша?
                          Last edited by danetha; 19.09.2024, 12:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Май, май. По радиото всяка втора-трета реклама е на брокерази, отделно по тв мернах няква върти дупИ и вика - "хом ту ю.....хом ту ю....".... глаааад....
                            Те и други има освен хом ту ю. Пълно е с реклами по радиото. Но не са шантави. Ако има шарани, без комисион от тях те им ги купуват и после изкарват на пазара. Те си знаят колко плащат.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                              Явно брокерезите много са изгладнели. Вчера ми звъняха 6 брокереза за да ме питат дали имам нещо свободно в Младост 4. Интересното е, че там последно съм пускал обява за наем преди 3 години. Влезал съм в базата им данни.
                              Включих си предплатената карта вчера, защото пуснах една коренно различна обава и резултата не закъсня.
                              Глад:-)))))))))))

П.П. от сутринтта само две обаждания, но от тъп брокер, който се обади 2 пъти с един и същ въпрос.
                              На мен пък един наглец ми се обажда с контраоферта за магазинчето когато сменях наемателя. 500 лв ми слагал на масата за месец. Казах му 800 лв е цената за теб, бе мой. Дискаунт ти правя. За 500 лв глей да си уредиш паркомясто от общината, съвет от мен. За 800 го отдадох, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
                                А аз бех се поуспокоил че цената слиза надолу и трайно под 2100.

Коментар

Working...
                                X