Първоначално изпратено от andrei_k
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Имах един съученик дето по тази причина не се качваше на градския транспорт, да не е с тълпата. Возеше го личният шофьор на тате-номенклатурчика
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не ти омръзнаха едни и същи обши приказки, нали
но се чака рецесия около второто понижение на лихвите от страна на ФЕД
дали са общи приказки ще видимтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Ами около София гледам че се набиват масово в комплекса на Нови Хан, по Елин Пелин купуват. За градски транспорт кой е говорил. Нарочно написах автомобил и разходи за всеки от двамата родители.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
едно е да живееш в общност, а съвсем друго е да тичаш да инвестираш като комшията, колегата, братчеда....сакън да не се минеш
ФЕД свали лихвите - рецесията чука на вратата . Дали ще устиска до следващото сваляне или ще се нанесе бързо бързо...препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Имах един съученик дето по тази причина не се качваше на градския транспорт, да не е с тълпата. Возеше го личният шофьор на тате-номенклатурчика
ФЕД свали лихвите - рецесията чука на вратата . Дали ще устиска до следващото сваляне или ще се нанесе бързо бързо...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
защото хората са стихия и не бъркай - за мен изгодните покупки бяха до 2016, а оттам нататък тълпата решава до къде и как ще закара пазара.
не обичам да съм с тълпата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Защо обективно 8 години прогнозите ти за цените гледат на юг на картата?
не обичам да съм с тълпататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
не ми бъркат в здравето, а гледам обективно на нещата.
имот без обитатели генерира само разходи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ех тия 30% необитавани, много ти бъркат в здравето. Не поевтиняват вече 8-ма година и това си е. Скоро ще имаш 50 годишен юбилей.Как е твоя падуан колето?
имот без обитатели генерира само разходи.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКой тоз Николайчо?
Кени траша?Last edited by danetha; 19.09.2024, 12:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Май, май. По радиото всяка втора-трета реклама е на брокерази, отделно по тв мернах няква върти дупИ и вика - "хом ту ю.....хом ту ю....".... глаааад....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеЯвно брокерезите много са изгладнели. Вчера ми звъняха 6 брокереза за да ме питат дали имам нещо свободно в Младост 4. Интересното е, че там последно съм пускал обява за наем преди 3 години. Влезал съм в базата им данни.
Включих си предплатената карта вчера, защото пуснах една коренно различна обава и резултата не закъсня.
Глад:-)))))))))))
П.П. от сутринтта само две обаждания, но от тъп брокер, който се обади 2 пъти с един и същ въпрос.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар