Първоначално изпратено от BONI
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАз не съм имотен инвеститор или нещо такова, обаче имам малко излишни парички, мързелив съм да правя бизнес и затова ми се въртят едни идеи.
Основната от които е защо северните части на София се развиват много по-бавно дори от селата в полите на Витоша. Каква е причината за това? Инфраструктура почти няма и там. Дори само заради релефа, не е ли по-лесно и евтино строителството в посока Мировяне, Доброславци или към Световрачене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ма ти лежиш и на минимална ли чекаш бе ?
Last edited by X_Y; 24.10.2024, 19:06.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
----------------
Около 35% от жилищата в София стоят празни, защо?
Населението с 20 000 надолу, жилищата със 120 000 нагоре
Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2022/11/21...-zashto.551260Last edited by X_Y; 24.10.2024, 19:06.
Коментар
-
...явно не си в час, и не ти е ясно как функционира механизмът.
Държавата взема парите за заплати от бачкаторите(демек взема от вас, които сте с ипотеките), и ни ги дава наготово на нас, дето по цял ден нищо не правим, седим си в децките, и чакаме на минимална заплата....Last edited by X_Y; 24.10.2024, 19:07.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Благодаря за нопмалния отговор.
Хубаво, метрото. Обаче на северозапад какво пречи да се продължи след Обеля? Даже няма нужда да се копае. Далеч по-лесно отколкото към Симеоново.
Хубаво, от едната страна опираш Банкя, където вече си ограничен от чукари. Обаче от другата имаш поле.
Къщите в Мировяне например са си луди пари. Обаче въпреки това не се строи толкова масово както например около Герман на изток.
За простосмъртните е тегаво промяна на предназначение на земеделска земя, обаче за мелеонерите предприемачи?
Колко можеш да изсереш на Кръстова вада? Кой ще купи "лукс" там?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАз не съм имотен инвеститор или нещо такова, обаче имам малко излишни парички, мързелив съм да правя бизнес и затова ми се въртят едни идеи.
Основната от които е защо северните части на София се развиват много по-бавно дори от селата в полите на Витоша. Каква е причината за това? Инфраструктура почти няма и там. Дори само заради релефа, не е ли по-лесно и евтино строителството в посока Мировяне, Доброславци или към Световрачене.
Споко и там ще го застроят. Вече Левски го застроиха. Причината е метротоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз не съм имотен инвеститор или нещо такова, обаче имам малко излишни парички, мързелив съм да правя бизнес и затова ми се въртят едни идеи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Срещу тези 30% празни, има 40% заети... с мечтаещи 40+ годишни младежи да се сдобият със собствено жилище.
----------------
Около 35% от жилищата в София стоят празни, защо?
Населението с 20 000 надолу, жилищата със 120 000 нагоре
Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2022/11/21...-zashto.551260Last edited by X_Y; 24.10.2024, 19:07.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
слагаш ли в сметката 30-те % празни коптори с отрицателна доходност, които стоят с години без наеми ?Last edited by X_Y; 24.10.2024, 19:07.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
"Пренаситения" пазар на наеми е с ДВОЙНИ цени. Интересно какво означава дългосрочно, щом 10 години не е. Сто години?
пп ако не си забелязал, темата е "Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?". Другаде си коментирай инвестициите в земеделска земя, злато, акции, олио и пощенски марки.Last edited by X_Y; 24.10.2024, 19:07.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеМомчета и момичета,
Подозрително тихо е. Ни гастербайтерски вопъл ни гастарбайтерски стон. (да не би Хасан-Мюмюн да е решилб да съкращава персонал)
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеСредната цена на жилищата в идеалния център на София гони 3000 евро на квадрат - Investor.bg
Когато с левчо навремето давахме Прага за пример и подсказвахме посоката на цените за София, перонците казваха: София не е Прага и никога няма да стане!
===2079===
Е, драги перонци, ЧЕСТИТО и времето показа кой е бил прав. Наздраве Левчо.
===2079===
Берджо, дай да спазарим баня Мадара на 2500, нали щеше да продаваш на това ниво. Ето аз съм готов за сделка.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти откак купи вилата на морето 2014-та (не помня точно) - нещо купувал ли си.
за времето прекарано в подигравки с 'влакогонци' - можеше да си изкарал кинти за 2 апарта в София.
май май само продаваш... къде си тръгнал да купуваш?
хем си повишител хем не купуваш хем се радваш на повишението (от тъч линията).. това е като от някаква шекспирова драма.
лева, ратко, че дори и лорда (в цялата му сиромашка прелест) - купиха. повишители - имат си посока и я гонят, ами ти?
Започвам да си мисля, че си прикрит понижител. Щом търсиш да купуваш сега няма как да не си скрит понижител.
Успех.
ПП засега жилището е с дългосрочен наемател. ако беше празно щях да те пусна на 650Е наем (като за форумци)
И пак питам сега ще продадеш ли баня Мадара след като се заричаше да я продадеш на 2000 (вече можеш да продаваш дарението по твое усмотрение) Аз ти предлагам повече 2500. Жонката например би ти предложил 1500 и нито стотинка повече.Last edited by два_таралежа; 24.10.2024, 01:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеСредната цена на жилищата в идеалния център на София гони 3000 евро на квадрат - Investor.bg
Когато с левчо навремето давахме Прага за пример и подсказвахме посоката на цените за София, перонците казваха: София не е Прага и никога няма да стане!
===2079===
Е, драги перонци, ЧЕСТИТО и времето показа кой е бил прав. Наздраве Левчо.
===2079===
Берджо, дай да спазарим баня Мадара на 2500, нали щеше да продаваш на това ниво. Ето аз съм готов за сделка.
за времето прекарано в подигравки с 'влакогонци' - можеше да си изкарал кинти за 2 апарта в София.
май май само продаваш... къде си тръгнал да купуваш?
хем си повишител хем не купуваш хем се радваш на повишението (от тъч линията).. това е като от някаква шекспирова драма.
лева, ратко, че дори и лорда (в цялата му сиромашка прелест) - купиха. повишители - имат си посока и я гонят, ами ти?
Започвам да си мисля, че си прикрит понижител. Щом търсиш да купуваш сега няма как да не си скрит понижител.
Успех.
ПП засега жилището е с дългосрочен наемател. ако беше празно щях да те пусна на 650Е наем (като за форумци)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар