IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Четете си дребният шрифт, защото когато дойде бурята банката зачита само него! А тя бурята идва!
    Това не е по темата за промените в договорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Така е, прав си. В София особено обичам да се разхождам из Гоцето - символът на лукса и високия стандарт:

https://www.google.com/maps/@42.6639...7i16384!8i8192

Уникална красота, хахахахахаха.
      Тези дюшеци в храстите ти ли ги изхвърли? Предполагам си или ти, или някой твой съсед, току що нанесъл се в новия апарт на любимия инвеститор и решил да си хвърли мизериите на улицата.
      Както написах, само по мапса ходиш....в 2019 година.... В района тротоарите вече са пооправени и точно там ми е любимата част на квартала с новото ново.... Разбира се може да бъде много по-добре след като се оправят данъчните оценки на старите сгради и се вдигнат данъчните приходи 2-3 пъти от това. Тогава улиците и тротоарите може да станат по-добри....
      В германия как се изхвърлят матраците ? По-културно ли ? :-)

Но всичко това не променя нещата, че в Сърбия не си стъпвал и нямаш идея за какво пишеш. Дори Нови Београд не става за нищо...,.и да припомня няма метро...., ама цените са по-високи от София
      Last edited by RUBLA; 08.09.2022, 12:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
        ....... А в момента цената която дадох за новото е себестойност. ....
        АРЕЕЕЕЕ, И ТОЯ БИЛ ИНВЕСТИТОР.......... купил на себестойност и говори за ПАЗАРА.........

(... и преди да си се засилил - гол съм кат' пушка .......... АМА НА ЦЕНА НА СЕБЕСТОЙНОСТ и аз мога да стана инвеститор...........)
        Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ти неграмотен ли си?Изрично написах,че проблемите на България са с градската среда. Ти ми приписваш, че съм казал точно обратното.
          И за ГЕРБ никога не съм гласувал и нямам намерение да го правя. И не знам каква попара сърбаме, но аз си живея много добре в България и нямам никакво намерение да ходя извън България.
          Колкото до това кои били в България и кои в чужбина-95 процента от емигрантите са бачкатори.Включително в последните години има масова циганска емиграция.
          +1

Един път пътувахме с Уиз Ер и ми направи впечатление колко беден и очукан народ (цигани и турци) пътуват до Германия, често по анцук.

От друга страна, в големите немски градове в центъра на сергии продават гердани и посуда на стари немци от времето на баба ми и дядо ми. По вида на нещата личи, че са от отминали времена и че някой е опразвал апартаменти.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Не става дума да се променя договора и условията. При някои банки вноските зависят от техния референтния лихвен процент, който се изчислява на базата на дадената лихва по депозитите в България, които данни БНБ публикува май в края на месеца. Общо взето бавен е процеса по вдигане на лихвите по ипотеките за вече взелите такъв, то и в статията се говори за това.
            Четете си дребният шрифт, защото когато дойде бурята банката зачита само него! А тя бурята идва!

Коментар

100% глупости, казани от някой, който очевидно никога не е излизал извън България. Градовете ни били по-уредени, изпреварили сме били Русия. Това на някоя партийна реклама на ГЕРБ ли го чу?

Няма съмнение защо Българите гласувате по този начин - избирате си най-големите нещастници да ви управляват, съответно ще си сърбате попарата.
              Ти неграмотен ли си?Изрично написах,че проблемите на България са с градската среда. Ти ми приписваш, че съм казал точно обратното.
              И за ГЕРБ никога не съм гласувал и нямам намерение да го правя. И не знам каква попара сърбаме, но аз си живея много добре в България и нямам никакво намерение да ходя извън България.
              Колкото до това кои били в България и кои в чужбина-95 процента от емигрантите са бачкатори.Включително в последните години има масова циганска емиграция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
                Банките не могат да променят еднолично условията, при които е изтеглен кредитът

Интересно ми е, дали потвърждаваш очевадни лъжи или си доста наивен?
                Не става дума да се променя договора и условията. При някои банки вноските зависят от техния референтния лихвен процент, който се изчислява на базата на дадената лихва по депозитите в България, които данни БНБ публикува май в края на месеца. Общо взето бавен е процеса по вдигане на лихвите по ипотеките за вече взелите такъв, то и в статията се говори за това.

Коментар

Така е, прав си. В София особено обичам да се разхождам из Гоцето - символът на лукса и високия стандарт:

Тези дюшеци в храстите ти ли ги изхвърли? Предполагам си или ти, или някой твой съсед, току що нанесъл се в новия апарт на любимия инвеститор и решил да си хвърли мизериите на улицата.
                  Баси кочината, тва ли е лукса бре брокерази? 5000 евра трябвало да струват ъъъ?
                  Last edited by RUBLA; 08.09.2022, 12:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Аз съм ходил само около 50 пъти в Белград и малко в Ниш и Нови сад. Няма нищо в което Сърбия да е по-добре от нас с изключение на храната. Тя е по-евтина и по-малко изкуствена...., а магистралите си ги строиха с Китайски кеш....и са толчета, така че се изплащат от Турските гастери и тирове добре.
                    В Москва съм ходил само 1 път - не се впечатлих много, но имам роднини в С, Петербург и в общи линии освен тези 2 града другото е потоп в страната.... според тях.
                    Джони освен с гугъл мапс , май освен от Априлци до София до друго място не е мърдал :-)

Last edited by RUBLA; 08.09.2022, 12:31. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

...Явно малкото разумни хора сме извън БГ, а са останали само тези, които могат да крадат безнаказано, да рушат и да хвърлят боклуци и затова така ревностно защитават територията си. Друго обяснение нямам.
                      Просто съдиш за другите по собствените си качества. Не можеш нито да разбереш нито да приемеш, че нормалните българи могат да успеят без да крадат безнаказано, да рушат и да хвърлят боклуци

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Ти май никога не си идлизал от България... Улиците на Белград не са виждали ремонт от има няма 30 години... Като човек прекарал години в пътуване до тази държава, като сигурно съм ходил по 100 пъти на година там, защото работата ми беше такава. Мога да ти кажа, че Сърбия е по-зле от България, дори в градска среда. Твърдението, че градовете в Сърбия са по-добре е нереално... Даже мога да ти дам жокер, че дори и Будапеща вече съперничи със София по мизерия. Да и двете столици си личи, че са били европейски центрове, чисто архитектурно, но рушащите тротоари, мостове и фасади и т.н. не може да не се отбележат. Отделно в тези две столици, няма нито един кран, ако си ходил... Не ти говоря за презастрояване като в София, ама поне да строят нещо, бе. Нещичко... За Русия същата работа. Ако излезеш от първото, най-вътрешно околовръстно на Москва х се пренасяш не в София, а виждаш инфраструктурата на Враца... Не знам защо си губя времето да пиша този коментар, като ти си приказваш, едно и също като някаква латерна и за мен поне очевадно или имаш спопени от преди 30 години или си ги виждал само картинка тези градове....

П.С. Ето ти Белград, нищо по-различно от нашата родна действителност....(

https://www.google.com/maps/@44.7739...7i13312!8i6656
                        Ами в София едва ли има и една улица, която дори малко да се доближава до показаната от теб - виж зеленината, виж тротоара, виж сградите в какво състояние са.....

А, ето я инфраструктурата на Враца как изглеждала - доста извън вътрешния кръг на околовръстното в Москва при това:
                        https://www.google.com/maps/@55.6781...7i16384!8i8192

Не схващам този безумен патриотизъм, царящ тук. Да живееш в тотална мизерия и да се хвалиш колко било хубаво...Явно малкото разумни хора сме извън БГ, а са останали само тези, които могат да крадат безнаказано, да рушат и да хвърлят боклуци и затова така ревностно защитават територията си. Друго обяснение нямам.

Коментар

Ти май никога не си идлизал от България... Улиците на Белград не са виждали ремонт от има няма 30 години... Като човек прекарал години в пътуване до тази държава, като сигурно съм ходил по 100 пъти на година там, защото работата ми беше такава. Мога да ти кажа, че Сърбия е по-зле от България, дори в градска среда. Твърдението, че градовете в Сърбия са по-добре е нереално... Даже мога да ти дам жокер, че дори и Будапеща вече съперничи със София по мизерия. Да и двете столици си личи, че са били европейски центрове, чисто архитектурно, но рушащите тротоари, мостове и фасади и т.н. не може да не се отбележат. Отделно в тези две столици, няма нито един кран, ако си ходил... Не ти говоря за презастрояване като в София, ама поне да строят нещо, бе. Нещичко... За Русия същата работа. Ако излезеш от първото, най-вътрешно околовръстно на Москва х се пренасяш не в София, а виждаш инфраструктурата на Враца... Не знам защо си губя времето да пиша този коментар, като ти си приказваш, едно и също като някаква латерна и за мен поне очевадно или имаш спопени от преди 30 години или си ги виждал само картинка тези градове....

Аз съм ходил само около 50 пъти в Белград и малко в Ниш и Нови сад. Няма нищо в което Сърбия да е по-добре от нас с изключение на храната. Тя е по-евтина и по-малко изкуствена...., а магистралите си ги строиха с Китайски кеш....и са толчета, така че се изплащат от Турските гастери и тирове добре.
                          В Москва съм ходил само 1 път - не се впечатлих много, но имам роднини в С, Петербург и в общи линии освен тези 2 града другото е потоп в страната.... според тях.
                          Джони освен с гугъл мапс , май освен от Априлци до София до друго място не е мърдал :-)

Коментар

A нищо по-различно? Доста повече дървета и зеленина има.Няма дупки чак толкова.Няма и 10% от колите в гето СФ.

Коментар

100% глупости, казани от някой, който очевидно никога не е излизал извън България. Градовете ни били по-уредени, изпреварили сме били Русия. Това на някоя партийна реклама на ГЕРБ ли го чу?

Няма съмнение защо Българите гласувате по този начин - избирате си най-големите нещастници да ви управляват, съответно ще си сърбате попарата. Глупав народ с овчи мозък.

Last edited by antani; 08.09.2022, 09:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Имат по-висок стандарт на живот на куков ден сърбите. Има десетки показатели,по които се измерва стандарта на живот ,ти изтъкваш само един-градската среда. Това е показателят,по който България има най-големи проблеми и действително градовете ни са зле уредени.Но по другите показатели изпреварваме и Русия, и Сърбия. Освен това нещата търпят развитие и градовете ни са много по-уредени,отколкото преди 30 години.

Няма съмнение защо Българите гласувате по този начин - избирате си най-големите нещастници да ви управляват, съответно ще си сърбате попарата.
                                Last edited by RUBLA; 08.09.2022, 09:58. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Working...
                                X