Първоначално изпратено от Laconic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Така е, прав си. В София особено обичам да се разхождам из Гоцето - символът на лукса и високия стандарт:
https://www.google.com/maps/@42.6639...7i16384!8i8192
Уникална красота, хахахахахаха.
Тези дюшеци в храстите ти ли ги изхвърли? Предполагам си или ти, или някой твой съсед, току що нанесъл се в новия апарт на любимия инвеститор и решил да си хвърли мизериите на улицата.
В германия как се изхвърлят матраците ? По-културно ли ? :-)
Но всичко това не променя нещата, че в Сърбия не си стъпвал и нямаш идея за какво пишеш. Дори Нови Београд не става за нищо...,.и да припомня няма метро...., ама цените са по-високи от СофияLast edited by RUBLA; 08.09.2022, 12:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение....... А в момента цената която дадох за новото е себестойност. ....
(... и преди да си се засилил - гол съм кат' пушка .......... АМА НА ЦЕНА НА СЕБЕСТОЙНОСТ и аз мога да стана инвеститор...........)Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ти неграмотен ли си?Изрично написах,че проблемите на България са с градската среда. Ти ми приписваш, че съм казал точно обратното.
И за ГЕРБ никога не съм гласувал и нямам намерение да го правя. И не знам каква попара сърбаме, но аз си живея много добре в България и нямам никакво намерение да ходя извън България.
Колкото до това кои били в България и кои в чужбина-95 процента от емигрантите са бачкатори.Включително в последните години има масова циганска емиграция.
Един път пътувахме с Уиз Ер и ми направи впечатление колко беден и очукан народ (цигани и турци) пътуват до Германия, често по анцук.
От друга страна, в големите немски градове в центъра на сергии продават гердани и посуда на стари немци от времето на баба ми и дядо ми. По вида на нещата личи, че са от отминали времена и че някой е опразвал апартаменти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Не става дума да се променя договора и условията. При някои банки вноските зависят от техния референтния лихвен процент, който се изчислява на базата на дадената лихва по депозитите в България, които данни БНБ публикува май в края на месеца. Общо взето бавен е процеса по вдигане на лихвите по ипотеките за вече взелите такъв, то и в статията се говори за това.
Коментар
-
100% глупости, казани от някой, който очевидно никога не е излизал извън България. Градовете ни били по-уредени, изпреварили сме били Русия. Това на някоя партийна реклама на ГЕРБ ли го чу?
Няма съмнение защо Българите гласувате по този начин - избирате си най-големите нещастници да ви управляват, съответно ще си сърбате попарата.
И за ГЕРБ никога не съм гласувал и нямам намерение да го правя. И не знам каква попара сърбаме, но аз си живея много добре в България и нямам никакво намерение да ходя извън България.
Колкото до това кои били в България и кои в чужбина-95 процента от емигрантите са бачкатори.Включително в последните години има масова циганска емиграция.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнениеБанките не могат да променят еднолично условията, при които е изтеглен кредитът
Интересно ми е, дали потвърждаваш очевадни лъжи или си доста наивен?
Коментар
-
Така е, прав си. В София особено обичам да се разхождам из Гоцето - символът на лукса и високия стандарт:
Тези дюшеци в храстите ти ли ги изхвърли? Предполагам си или ти, или някой твой съсед, току що нанесъл се в новия апарт на любимия инвеститор и решил да си хвърли мизериите на улицата.Last edited by RUBLA; 08.09.2022, 12:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Аз съм ходил само около 50 пъти в Белград и малко в Ниш и Нови сад. Няма нищо в което Сърбия да е по-добре от нас с изключение на храната. Тя е по-евтина и по-малко изкуствена...., а магистралите си ги строиха с Китайски кеш....и са толчета, така че се изплащат от Турските гастери и тирове добре.
В Москва съм ходил само 1 път - не се впечатлих много, но имам роднини в С, Петербург и в общи линии освен тези 2 града другото е потоп в страната.... според тях.
Джони освен с гугъл мапс , май освен от Априлци до София до друго място не е мърдал :-)
Тези дюшеци в храстите ти ли ги изхвърли? Предполагам си или ти, или някой твой съсед, току що нанесъл се в новия апарт на любимия инвеститор и решил да си хвърли мизериите на улицата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение...Явно малкото разумни хора сме извън БГ, а са останали само тези, които могат да крадат безнаказано, да рушат и да хвърлят боклуци и затова така ревностно защитават територията си. Друго обяснение нямам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Ти май никога не си идлизал от България... Улиците на Белград не са виждали ремонт от има няма 30 години... Като човек прекарал години в пътуване до тази държава, като сигурно съм ходил по 100 пъти на година там, защото работата ми беше такава. Мога да ти кажа, че Сърбия е по-зле от България, дори в градска среда. Твърдението, че градовете в Сърбия са по-добре е нереално... Даже мога да ти дам жокер, че дори и Будапеща вече съперничи със София по мизерия. Да и двете столици си личи, че са били европейски центрове, чисто архитектурно, но рушащите тротоари, мостове и фасади и т.н. не може да не се отбележат. Отделно в тези две столици, няма нито един кран, ако си ходил... Не ти говоря за презастрояване като в София, ама поне да строят нещо, бе. Нещичко... За Русия същата работа. Ако излезеш от първото, най-вътрешно околовръстно на Москва х се пренасяш не в София, а виждаш инфраструктурата на Враца... Не знам защо си губя времето да пиша този коментар, като ти си приказваш, едно и също като някаква латерна и за мен поне очевадно или имаш спопени от преди 30 години или си ги виждал само картинка тези градове....
П.С. Ето ти Белград, нищо по-различно от нашата родна действителност....(
https://www.google.com/maps/@44.7739...7i13312!8i6656
А, ето я инфраструктурата на Враца как изглеждала - доста извън вътрешния кръг на околовръстното в Москва при това:
https://www.google.com/maps/@55.6781...7i16384!8i8192
Не схващам този безумен патриотизъм, царящ тук. Да живееш в тотална мизерия и да се хвалиш колко било хубаво...Явно малкото разумни хора сме извън БГ, а са останали само тези, които могат да крадат безнаказано, да рушат и да хвърлят боклуци и затова така ревностно защитават територията си. Друго обяснение нямам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Ти май никога не си идлизал от България... Улиците на Белград не са виждали ремонт от има няма 30 години... Като човек прекарал години в пътуване до тази държава, като сигурно съм ходил по 100 пъти на година там, защото работата ми беше такава. Мога да ти кажа, че Сърбия е по-зле от България, дори в градска среда. Твърдението, че градовете в Сърбия са по-добре е нереално... Даже мога да ти дам жокер, че дори и Будапеща вече съперничи със София по мизерия. Да и двете столици си личи, че са били европейски центрове, чисто архитектурно, но рушащите тротоари, мостове и фасади и т.н. не може да не се отбележат. Отделно в тези две столици, няма нито един кран, ако си ходил... Не ти говоря за презастрояване като в София, ама поне да строят нещо, бе. Нещичко... За Русия същата работа. Ако излезеш от първото, най-вътрешно околовръстно на Москва х се пренасяш не в София, а виждаш инфраструктурата на Враца... Не знам защо си губя времето да пиша този коментар, като ти си приказваш, едно и също като някаква латерна и за мен поне очевадно или имаш спопени от преди 30 години или си ги виждал само картинка тези градове....
https://www.google.com/maps/@44.7739...7i13312!8i6656
В Москва съм ходил само 1 път - не се впечатлих много, но имам роднини в С, Петербург и в общи линии освен тези 2 града другото е потоп в страната.... според тях.
Джони освен с гугъл мапс , май освен от Априлци до София до друго място не е мърдал :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнениеП.С. Ето ти Белград, нищо по-различно от нашата родна действителност....(
https://www.google.com/maps/@44.7739...7i13312!8i6656Доста повече дървета и зеленина има.Няма дупки чак толкова.Няма и 10% от колите в гето СФ.
- 1 like
Коментар
-
100% глупости, казани от някой, който очевидно никога не е излизал извън България. Градовете ни били по-уредени, изпреварили сме били Русия. Това на някоя партийна реклама на ГЕРБ ли го чу?
Няма съмнение защо Българите гласувате по този начин - избирате си най-големите нещастници да ви управляват, съответно ще си сърбате попарата. Глупав народ с овчи мозък.
https://www.google.com/maps/@44.7739...7i13312!8i6656Last edited by antani; 08.09.2022, 09:52.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Имат по-висок стандарт на живот на куков ден сърбите. Има десетки показатели,по които се измерва стандарта на живот ,ти изтъкваш само един-градската среда. Това е показателят,по който България има най-големи проблеми и действително градовете ни са зле уредени.Но по другите показатели изпреварваме и Русия, и Сърбия. Освен това нещата търпят развитие и градовете ни са много по-уредени,отколкото преди 30 години.
Няма съмнение защо Българите гласувате по този начин - избирате си най-големите нещастници да ви управляват, съответно ще си сърбате попарата.
Коментар
Коментар