IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Аз съм ходил само около 50 пъти в Белград и малко в Ниш и Нови сад. Няма нищо в което Сърбия да е по-добре от нас с изключение на храната. Тя е по-евтина и по-малко изкуствена...., а магистралите си ги строиха с Китайски кеш....и са толчета, така че се изплащат от Турските гастери и тирове добре.
    В Москва съм ходил само 1 път - не се впечатлих много, но имам роднини в С, Петербург и в общи линии освен тези 2 града другото е потоп в страната.... според тях.
    Джони освен с гугъл мапс , май освен от Априлци до София до друго място не е мърдал :-)
    Така е, прав си. В София особено обичам да се разхождам из Гоцето - символът на лукса и високия стандарт:

https://www.google.com/maps/@42.6639...7i16384!8i8192

Уникална красота, хахахахахаха.
    Тези дюшеци в храстите ти ли ги изхвърли? Предполагам си или ти, или някой твой съсед, току що нанесъл се в новия апарт на любимия инвеститор и решил да си хвърли мизериите на улицата.
    Last edited by RUBLA; 08.09.2022, 12:31. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
      ...Явно малкото разумни хора сме извън БГ, а са останали само тези, които могат да крадат безнаказано, да рушат и да хвърлят боклуци и затова така ревностно защитават територията си. Друго обяснение нямам.
      Просто съдиш за другите по собствените си качества. Не можеш нито да разбереш нито да приемеш, че нормалните българи могат да успеят без да крадат безнаказано, да рушат и да хвърлят боклуци

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Ти май никога не си идлизал от България... Улиците на Белград не са виждали ремонт от има няма 30 години... Като човек прекарал години в пътуване до тази държава, като сигурно съм ходил по 100 пъти на година там, защото работата ми беше такава. Мога да ти кажа, че Сърбия е по-зле от България, дори в градска среда. Твърдението, че градовете в Сърбия са по-добре е нереално... Даже мога да ти дам жокер, че дори и Будапеща вече съперничи със София по мизерия. Да и двете столици си личи, че са били европейски центрове, чисто архитектурно, но рушащите тротоари, мостове и фасади и т.н. не може да не се отбележат. Отделно в тези две столици, няма нито един кран, ако си ходил... Не ти говоря за презастрояване като в София, ама поне да строят нещо, бе. Нещичко... За Русия същата работа. Ако излезеш от първото, най-вътрешно околовръстно на Москва х се пренасяш не в София, а виждаш инфраструктурата на Враца... Не знам защо си губя времето да пиша този коментар, като ти си приказваш, едно и също като някаква латерна и за мен поне очевадно или имаш спопени от преди 30 години или си ги виждал само картинка тези градове....

П.С. Ето ти Белград, нищо по-различно от нашата родна действителност....(

https://www.google.com/maps/@44.7739...7i13312!8i6656
        Ами в София едва ли има и една улица, която дори малко да се доближава до показаната от теб - виж зеленината, виж тротоара, виж сградите в какво състояние са.....

А, ето я инфраструктурата на Враца как изглеждала - доста извън вътрешния кръг на околовръстното в Москва при това:
        https://www.google.com/maps/@55.6781...7i16384!8i8192

Не схващам този безумен патриотизъм, царящ тук. Да живееш в тотална мизерия и да се хвалиш колко било хубаво...Явно малкото разумни хора сме извън БГ, а са останали само тези, които могат да крадат безнаказано, да рушат и да хвърлят боклуци и затова така ревностно защитават територията си. Друго обяснение нямам.

Коментар

Ти май никога не си идлизал от България... Улиците на Белград не са виждали ремонт от има няма 30 години... Като човек прекарал години в пътуване до тази държава, като сигурно съм ходил по 100 пъти на година там, защото работата ми беше такава. Мога да ти кажа, че Сърбия е по-зле от България, дори в градска среда. Твърдението, че градовете в Сърбия са по-добре е нереално... Даже мога да ти дам жокер, че дори и Будапеща вече съперничи със София по мизерия. Да и двете столици си личи, че са били европейски центрове, чисто архитектурно, но рушащите тротоари, мостове и фасади и т.н. не може да не се отбележат. Отделно в тези две столици, няма нито един кран, ако си ходил... Не ти говоря за презастрояване като в София, ама поне да строят нещо, бе. Нещичко... За Русия същата работа. Ако излезеш от първото, най-вътрешно околовръстно на Москва х се пренасяш не в София, а виждаш инфраструктурата на Враца... Не знам защо си губя времето да пиша този коментар, като ти си приказваш, едно и също като някаква латерна и за мен поне очевадно или имаш спопени от преди 30 години или си ги виждал само картинка тези градове....

Аз съм ходил само около 50 пъти в Белград и малко в Ниш и Нови сад. Няма нищо в което Сърбия да е по-добре от нас с изключение на храната. Тя е по-евтина и по-малко изкуствена...., а магистралите си ги строиха с Китайски кеш....и са толчета, така че се изплащат от Турските гастери и тирове добре.
          В Москва съм ходил само 1 път - не се впечатлих много, но имам роднини в С, Петербург и в общи линии освен тези 2 града другото е потоп в страната.... според тях.
          Джони освен с гугъл мапс , май освен от Априлци до София до друго място не е мърдал :-)

Коментар

A нищо по-различно? Доста повече дървета и зеленина има.Няма дупки чак толкова.Няма и 10% от колите в гето СФ.

Коментар

100% глупости, казани от някой, който очевидно никога не е излизал извън България. Градовете ни били по-уредени, изпреварили сме били Русия. Това на някоя партийна реклама на ГЕРБ ли го чу?

Няма съмнение защо Българите гласувате по този начин - избирате си най-големите нещастници да ви управляват, съответно ще си сърбате попарата. Глупав народ с овчи мозък.

Last edited by antani; 08.09.2022, 09:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Имат по-висок стандарт на живот на куков ден сърбите. Има десетки показатели,по които се измерва стандарта на живот ,ти изтъкваш само един-градската среда. Това е показателят,по който България има най-големи проблеми и действително градовете ни са зле уредени.Но по другите показатели изпреварваме и Русия, и Сърбия. Освен това нещата търпят развитие и градовете ни са много по-уредени,отколкото преди 30 години.
                100% глупости, казани от някой, който очевидно никога не е излизал извън България. Градовете ни били по-уредени, изпреварили сме били Русия. Това на някоя партийна реклама на ГЕРБ ли го чу?

Няма съмнение защо Българите гласувате по този начин - избирате си най-големите нещастници да ви управляват, съответно ще си сърбате попарата.
                Last edited by RUBLA; 08.09.2022, 09:58. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                  Пазарният индекс обаче, за който са вързани кредитите, ще променя лихвите. Това ще доведе до бавно покачване на лихвите по кредитите. Повишението на лихвите ще започне за новоизтеглените кредити. За изтеглените кредити, това ще се случи след година- година и половина.

https://fakti.bg/imoti/710806-vajna-...otechen-kredit

Хахахахахаха, дотогава инфлацията ще удари 50%. А, някои тук продължават да оплакват ипотекарите, докато депозита им отиде на половин стойност. Слушайте красимир петров хахахахахахахаха
                  Банките не могат да променят еднолично условията, при които е изтеглен кредитът

Интересно ми е, дали потвърждаваш очевадни лъжи или си доста наивен?

Коментар

Да де, но всеки собственик на тези панелки си мисли, че виртуално струват нещо. Със сигурност ще издържат повече от новото строителство ако се санират и направят като хората - това е ясно като бял ден.

Бутнете ги панелките, направете алеи и паркове и постройте ново с по 100 метра отстояния както в Германия. Тогава ще можем да кажем, че тези 50.000 души в Плевен ще имат някакъв стандарт и че жилищата ще имат някаква стойност. Дотогава Плевен си остава една дълбока, умираща провинция, а перспективите за имотите са само стръмно надолу.
                    Ако ви бях слушал вас - поколения разбирачи щях да съм без нито един имот. И накрая по принуда или целия ми доход да отива за наем, или скочил на някой космически кредит за да закова някоя панелка в Слатина.
                    И да викам, да, преебах ги тея, не купих нищо, тези цени са нереални. А всъщност със загуба от стотици хиляди левове. Но да, нормално, нали ги виждам всеки ден дупетата. Нема къде да живее, ама за Форд Мустанг мечтае. Даже и не смята че трябва и да му сипва яко. Сбъркана работа. Но икономически грамотни...щото не купили.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Имат по-висок стандарт на живот на куков ден сърбите. Има десетки показатели,по които се измерва стандарта на живот ,ти изтъкваш само един-градската среда. Това е показателят,по който България има най-големи проблеми и действително градовете ни са зле уредени.Но по другите показатели изпреварваме и Русия, и Сърбия. Освен това нещата търпят развитие и градовете ни са много по-уредени,отколкото преди 30 години.
                      Излишно е да обясняваш очевидното.
                      Този човек е озлобен от неуспехите си (в личен и професионален план) и намира отдушник като си фантазира във форума и плюе по държавата.

Ако му помага, нека продължи

Коментар

• Пазарният индекс обаче, за който са вързани кредитите, ще променя лихвите. Това ще доведе до бавно покачване на лихвите по кредитите. Повишението на лихвите ще започне за новоизтеглените кредити. За изтеглените кредити, това ще се случи след година- година и половина.

https://fakti.bg/imoti/710806-vajna-...otechen-kredit

Хахахахахаха, дотогава инфлацията ще удари 50%. А, някои тук продължават да оплакват ипотекарите, докато депозита им отиде на половин стойност. Слушайте красимир петров хахахахахахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

4 Часа нямаше ток за поредна вечер. Представям си зимата кво предстои. Недай си боже някоя руска или украинска пък ракета да се обърка и тресне някоя подстанция, 1 Месец ще стоим без ток и вода. Пълно безхаберие и кочина!
                          И тоя ракети му се привиждат като на кавръка, дето се надява още от февруари някоя да тресне черноморието, че да се срутят цените. Нещо, чума, холера, не очакваш ли. Що се не махнеш и ти от бг, че да ти е по спокойно зимата

Коментар

Сърбите и сега, както и преди, са си много по-добре от нас и имат по-висок стандарт. Няма нужда да гледаме цифри, иди до Белград (или до всеки един по-голям сръбски град) и ще се увериш сам как живеят, колко по-чисто и уредено е.

Изброените от теб държави повечето са си в Азия (поне териториално далеч по-голямата част от териториите им е Азиатска), но това е друга тема, за която не си струва да спорим. Бил съм във всички от тях без Армения - културно няма нищо Европейско в тях. За Русия пък е смешно да правим каквито и да било сравнения с България - големите им градове са на такива светлинни години пред нашите, че всеки коментар е излишен.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Колко пъти му казах на Джони, Плевен е пълен с панелки - Дружбите с около 35 хил жители и Сторгозия с поне 50 хил - данни отпреди 5-6 години, но все пак. Половината не са свестни жилища нито за наем, нито да ги купиш и правиш. Ще си направиш твоето, ами общите части?
                              Да де, но всеки собственик на тези панелки си мисли, че виртуално струват нещо. Със сигурност ще издържат повече от новото строителство ако се санират и направят като хората - това е ясно като бял ден.

Бутнете ги панелките, направете алеи и паркове и постройте ново с по 100 метра отстояния както в Германия. Тогава ще можем да кажем, че тези 50.000 души в Плевен ще имат някакъв стандарт и че жилищата ще имат някаква стойност. Дотогава Плевен си остава една дълбока, умираща провинция, а перспективите за имотите са само стръмно надолу.

Коментар

Азербайджан, Грузия, Армения, Казахстан ,Турция ,Русия. Станаха ли 15?А сърбите имат 100 км магистрали повече от нас.За сметка на това са доста по-зле като заплащане и БВП на човек от населението.
                                И те може и да не са в ЕС, ама техният комунизъм нямаше нищо общо с нашият .През 1990г Югославия беше много, ама много по-развита от България.
                                Сърбите и сега, както и преди, са си много по-добре от нас и имат по-висок стандарт. Няма нужда да гледаме цифри, иди до Белград (или до всеки един по-голям сръбски град) и ще се увериш сам как живеят, колко по-чисто и уредено е.

Изброените от теб държави повечето са си в Азия (поне териториално далеч по-голямата част от териториите им е Азиатска), но това е друга тема, за която не си струва да спорим. Бил съм във всички от тях без Армения - културно няма нищо Европейско в тях. За Русия пък е смешно да правим каквито и да било сравнения с България - големите им градове са на такива светлинни години пред нашите, че всеки коментар е излишен.

Коментар

Working...
                                X