If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде сега - понижители и повишители, давайте акъл. На жена ми и дават 70К лева за стара наследствена къща в едно Силистренско градче. Иска да си ги вложи в нещо на морето.
Ще съм благодарен на профи опита и съветите и на кибици, и на балъци дето купуват.
Докторе, кое е градчето и каква е къщата?
Квадратура, двор и година?
Яко ви гони параноята, че един човек пише от няколко ника. Не знам кой е Купата, ама бая храна ви е хвърлил човека, че още ви се привижда, евала .
Лично аз се закачих в този форум покрай темата за Истерически парк. Там едни умни инвестори караха хората да си продават имотите и да им дават парите с обещание за дивиденти. Които, оказа се, няма да получат. Не е.лесно да си тъп.
Ами хвърли им достатъчно храна, като предсказа развитието на пазара и ценовите нива. Сега виновен е именно купата и както обикновено вестоносецът бива охулен и убит.
Махнете тези параноични съждения, а по-добре обяснете какво правите в тема за инвестиране в имоти??
Въпроса му е задаван многократно. Отговора е винаги един и същи: Забавлява се и громи нас всемогъщите брокери, които определяме пазара и надуваме цените.
Яко ви гони параноята, че един човек пише от няколко ника. Не знам кой е Купата, ама бая храна ви е хвърлил човека, че още ви се привижда, евала .
Лично аз се закачих в този форум покрай темата за Истерически парк. Там едни умни инвестори караха хората да си продават имотите и да им дават парите с обещание за дивиденти. Които, оказа се, няма да получат. Не е.лесно да си тъп.
3.10 дивидент при курс 90 е едно, 3,40 дивидент при курс 40 е съвсем друго. От днешна гледна точка са безобразно евтини.
Имат резерви да плащат дивидент още няколко години при нулева печалба, а ако гледаш Q2 2022 числата, нещата изглеждат твърде добре даже. Със сигурност са акция,която човек е добре да има. На колко точно е закупена,дългосрочно е без съществено значение.
Личи си качественото икономическо образование. С такава инвестиционна стратегия веднага шъ тъ земат.
СтанчевА пак си се разпасла- изпусната или
лансирана от модиратурити
изрязаха ли ти маясълите от кибичене на компа от 2008 до сега
и всичко за ония де духа в караваната '94
сега малко съм съм зает с продажбата на 1 имот
на ''последния баламурник ''
като се освободя ще ти обърна внимание - така щото -
да се появиш като Зайо - Таралежков
хиихихих
ко стаа бе янко? нале щеха да падат цените от 1-ви януари? Ей на годината мина, а цените не мърдат, но ти продай сега, продай, че да си има ботчо компания да си тъпеете заедно.
И каравани ли почнаха да правят от Ауди, а Станке?
Аа тук вече ще питаш берджо, той вече е спец по караваните. Той беше тръгнал да строи спиртоварна за лавандула и да строи и къща, но нещо тати го поряза и се наложи да се ограничи до каравана. Ти кога ще купиш имот? Само като чергар ли ще я караш? Даже на сървърите вече им писна да ги местиш от душегубка на душегубка. Абе не е лесен живота на самотен гастар.
хахахаха, вай, вай, вай... Жонката е "съдружник" в БАСФ. Интересно е, че като "съдружник" кара 15 годишен лизингов френски автомобил. При нас лизинговите автомобили започват от Фоолксваген и Ауди. Не знаех, че на акционер другото наименование е "съдружник". хахахахахаха Специалист е по виртуализация на почти всичко.
И каравани ли почнаха да правят от Ауди, а Станке?
Вие в BASF ли сте "инвестирал"? За последните 5 години акциите им са спаднали с почти 50%, а лошото тепърва предстои.
Сега разбирам защо сте толкова напрегнат.
3.10 дивидент при курс 90 е едно, 3,40 дивидент при курс 40 е съвсем друго. От днешна гледна точка са безобразно евтини.
Имат резерви да плащат дивидент още няколко години при нулева печалба, а ако гледаш Q2 2022 числата, нещата изглеждат твърде добре даже. Със сигурност са акция,която човек е добре да има. На колко точно е закупена,дългосрочно е без съществено значение.
Айде сега - понижители и повишители, давайте акъл. На жена ми и дават 70К лева за стара наследствена къща в едно Силистренско градче. Иска да си ги вложи в нещо на морето.
Ще съм благодарен на профи опита и съветите и на кибици, и на балъци дето купуват.
Със 70 000 лв може да си купи студио или стар двустаен апартамент в някое морско градче.
За къща не стигат. Вие най-добре може да прецените.
Вие в BASF ли сте "инвестирал"? За последните 5 години акциите им са спаднали с почти 50%, а лошото тепърва предстои.
Сега разбирам защо сте толкова напрегнат.
хахахаха, вай, вай, вай... Жонката е "съдружник" в БАСФ. Интересно е, че като "съдружник" кара 15 годишен лизингов френски автомобил. При нас лизинговите автомобили започват от Фоолксваген и Ауди. Не знаех, че на акционер другото наименование е "съдружник". хахахахахаха Специалист е по виртуализация на почти всичко.
Коментар