If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
всъщност спадът на златото е именно това, което е добре за кавръчето (предвид на кешовата му наличност)
че имал няколко наполеона не се губи, но спад в цената на златото говори само за едно - парите поскъпват.
поскъпнат ли парите - страдат акции, имоти и други активи.
нагласите в последните няколко години бяха, че ЦБ ще печатат до откат и до днешната ситуация няма да се стигне ( ФЕД И ЕЦБ да се надцакват с лихвените повишения) - е стигна се.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Варна има море, ако блокът ти е близо до плажа и с гледка към морето, е супер. Нашата вила гледа към морето и сутрин и вечер се усеща бриза доста.
Аз помня София от преди 32 г, и беше по-хубава. С по-малко коли, като от някой стар филм, като "Топло", "Баш майстора" или "2 диоптъра далекогледство".
Знаеш ли аз когато живеех в Сф като малък за кратко и ходех пеш от Бирюзов (сега Дондуков) до Зоопарка - на територията на Княжевската градина беше, баш срещу стадион В. Левски и Министерство на спорта от другата страна. Казваше се бул. Маршал Толбухин, сега В. Левски.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Най обичам кръчми с мръсни покривки и едрогърди рошави келнерки.
Това беше чара и на Сф преди - кръчмите с кисели краставички пръскащи се по шевовете около Христо Ботев, дето беше цирка.
Варна има море, ако блокът ти е близо до плажа и с гледка към морето, е супер. Нашата вила гледа към морето и сутрин и вечер се усеща бриза доста.
Аз помня София от преди 32 г, и беше по-хубава. С по-малко коли, като от някой стар филм, като "Топло", "Баш майстора" или "2 диоптъра далекогледство".
Пусни си клипа на Лили Иванова - съседката ми...със ,,Събота, събота вечер" - ще видиш център София с гърбавите бусчета. "Ех, спомени, спомени..." би казал Ястребовски от ,,Опасен чар". И аз не съм бил роден тогава.
Аз ще съм първия закупил билет за полета Банско-Балчик. С 45 минутен полет с кафе в ръка ще се наслаждавам на гледката на задръстената магистрала Тракия.
То па Балчик мн хубу сякаш, сиган до сигана, и ураганни ветрове.
Аз ще съм първия закупил билет за полета Банско-Балчик. С 45 минутен полет с кафе в ръка ще се наслаждавам на гледката на задръстената магистрала Тракия.
Сега ще зачекна един необсъждан въпрос. В имотните портали се предлагат само сгради и земя, но в моята глава ми се върти думата въздух.
Идеята ми е да купя въздуха над някоя къща или кооперация с разрешение за дострояване. Въпроса ми е: Къде мога да намеря подобно предлагане?
Вече никъде не можеш да намериш нещо подобно, това ставаше през 80-те и 90-те год. на миналия век. Началото на новия век ми предлагаха да купя въздух в Созопол, Стария град на цената на парцел и им се изсмях. Евентуално може да пробваш да купиш таваните на някоя кооперация с разрешение за вдигане на етаж, но е много рисковано защото трябва да се предвидят много неща за да ти дадат разрешително от администрацията.
Идеята е хубава, но за жалост според мен си закъснял, успех все пак !!!
Сега ще зачекна един необсъждан въпрос. В имотните портали се предлагат само сгради и земя, но в моята глава ми се върти думата въздух.
Идеята ми е да купя въздуха над някоя къща или кооперация с разрешение за дострояване. Въпроса ми е: Къде мога да намеря подобно предлагане?
Коментар