If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно Ганка и Гюрга са новософиянки,а не са в Европа.
Евгич,в БГ вече и Сулъо и Пулъо има по 5 имота.
Няма как с трици да ловиш маймуни Отделно истинските жени не търсят жилище,а любов,внимание,такива неща.
да, само ти и фрости - ни един
попаднала си на хитреци, да те лашкат само с любов и внимание
Мислех, че като си имам жилище мадамите ще го оценят високо, ще го харесат и ще се вземем с някоя.
Евгич,в БГ вече и Сулъо и Пулъо има по 5 имота.
Няма как с трици да ловиш маймуни Отделно истинските жени не търсят жилище,а любов,внимание,такива неща.
И аз да се включа по темата за младите чичовци в детските:
имам си апартамент от 29-годишен, 1 година го стягах и обзавеждах, евро по евро съм ги събирал и на сметка съм ги спестявал докато го купя, дори можех да купя по-рано на ниските цени. И се е случвало да не спя по цяла нощ, за да си направя спешните проекти. 10-20 пъти до момента.
Мислех, че като си имам жилище мадамите ще го оценят високо, ще го харесат и ще се вземем с някоя. На тях не им пука особено колко апарта имаш, защото няма да станат техни. Те искат да потребяват днес и сега и се интересуват от собствения си комфорт. Отделно има емиграция и демографска криза и Ганка е заминала за Западна Европа. И цялата поука от моята история е, че съм придобил житейски опит и съм се научил на разни неща по трудния начин. Ако бях стоял в детската, нямаше да ги науча.
Много съм навита за Испания/и не се смейте/ от близо 6 месеца следя имотите и съм почти убедена да купя!
И защо е това чудене? Знаете,за имотите най-важното е локация !
КОй да е имот в Испания е в пъти по-добра инвестиция от такъв в гетото на Европа.И с много по-добра переспектива в бъдеще заради демографията,същестуваването на инфраструктура,съществуването на ред и законност,най-вече съществуването на образовани,интелигентни и културни хора,а не на говорещи шимпанзета с 10 клас ,а и още много други фактори.
Това вече важи и за синовете над 40. Тук в темата освен колето и неговия ментор, вероятно има още няколко "млади" чичаци, обитаващи деЦката.
И ако мама и тати рекнат и/или могат да купят нещо на орлето на около и над 40 години преди да се е чифтосало добре е. Щот после проблеми. Орлето не е свикнало на трудности и да взема решения само, а на одобрението и помощта на мама и тати и орлицата постепенно го отсвирва отнасяйки и семейното имуществено гнездо.
Кавръков троли по невнимание, ама ти, брато, си про.
На годишна база номинално -8%, след отчитане на официалната инфлация -10,50%
Париж е клоака. То и в Египет можеш да гледаш "същественото".
Ще се повторя, но за активен човек, България в момента предлага много по-добро качество на живот. За активен И финансово грамотен пък да не говорим - при това първобитно данъчно облагане.
Единствената причина да се ходи в Европа е да цоцаш социал и да те лекуват от хронични заболявания. Имам роднини и от двете категории. У нас, да не дава Господ, може да попаднеш на форумния лекар. С две малки деца в Брюксел няма никакъв сми да работиш. Който работи за под средната заплата там е идиот ентусиаст.
Всеки новобогаташ от Бг разсъждава така. Мисли че като стиска пачката и може да иде и да посети Лувъра, Мулен Руж и направи снимки за Фейса от пл. Трокадеро или Айфеловата кула и Арката в Париж и това е оня град от времето на 70те-80-те на миналия век. Нищо общо. Даже не знам от епохата на "Клетниците" на В. Юго дали не е по-зле в момента разслоението, мизерията и шаренията на града с тези с тъмните кожи за които говориш, където френски шансон можеш да чуеш, но на 13000 км от там - Френска Полинезия. Но не и в Париж.
Коментар