Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Може,може,ако изработиш тия пари образно казано дето се наляха+печалба ,ще прескочиш трапа ..ама хамстерите въртят,въртят пък спрат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Тук все пак споделяме вижданията си за бъдещето, миналото вече го знаем!
Въпрос на вероятности. Всеки от нас счита сценария му за по-вероятен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Именно, трябва тест входящо ниво по икономика преди регистрация. Че ми е трудно да обяснявам на хора, които при 2% БВП и 20% инфлация, ми задават въпроса, какво трябва да се възстановява...
Коментар
-
Именно, трябва тест входящо ниво по икономика преди регистрация. Че ми е трудно да обяснявам на хора, които при 2% БВП и 20% инфлация, ми задават въпроса, какво трябва да се възстановява...
Коментар
-
Браво Берти, харесва ми, че поне си прочел и си запознат с бизнес циклите. Според тебе дали е възможно да се прескочи цикъла на рецесия. Като минем директно към цикъла на възстановяване?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Това кърти мивки!
Какво ще възстановяваш като нямаш спад?
Моля, да отделяте повечко време за самоподготовка и след това може да споделяте умните мисли!
- 1 like
Коментар
-
Точно така е. Това направихме по време на пандемията. Прескочихме рецесията, удължавайки сегашния. Както се видя тогава, на всички много им се услади. Сега плащаме цената с инфлацията, но работа и пари има за всички. Т.е. все още сме си добре. Бяга ми логиката да се набива света в криза, при положение, че има дисбаланс, който може да влезе в норми без голямо БУМ.
Коментар
-
Според тебе дали е възможно да се прескочи цикъла на рецесия. Като минем директно към цикъла на възстановяване?
Какво ще възстановяваш като нямаш спад?
Моля, да отделяте повечко време за самоподготовка и след това може да споделяте умните мисли!
- 1 like
Коментар
-
Точно така е. Това направихме по време на пандемията. Прескочихме рецесията, удължавайки сегашния. Както се видя тогава, на всички много им се услади. Сега плащаме цената с инфлацията, но работа и пари има за всички. Т.е. все още сме си добре. Бяга ми логиката да се набива света в криза, при положение, че има дисбаланс, който може да влезе в норми без голямо БУМ.
сега те грее, но след време изгаря икономиката
затова така остро влязохатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако прескочим рецесията, значи не започваме нов бизнес цикъл а изкуствено удължаваме този и от високо се пада тежко...
Коментар
-
Браво Берти, харесва ми, че поне си прочел и си запознат с бизнес циклите. Според тебе дали е възможно да се прескочи цикъла на рецесия. Като минем директно към цикъла на възстановяване?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тогава не се срути ... само хубаво се сдруса
защо си мислиш, че няма пак да ни го причинят, че и по-зле
тамън да обрулят крушата и да почне нов бизнес цикъл след някоя и друга година
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Това е от една страна, от друга ако още повишават лихвите, може да стане по-зле. За един ден може да се срути финансовата система, като 15.9.2008г. но по-зле и тотално.
защо си мислиш, че няма пак да ни го причинят, че и по-зле
тамън да обрулят крушата и да почне нов бизнес цикъл след някоя и друга годинатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеОпитват се да следват лихвите на Щатите но и дават отбой напоследък.
Коментар
Коментар