Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Да не е скоро-скоро, но преди 3-4г имах работа за 3 дни и беше много зле положението откъм места да седнеш нормално да вечеряш и въобще общо впечатление от центъра след 18.30- 19 часа. Говоря спрямо други големи български градове.
Атмосферта беше меко казано подтискаща - да уточня не беше в летния сезон, когато има оживление от почиващи гурбетчии и/или хора от столицата.
Нищо общо с Пловдив, Търново, Бургас, Варна. София не я коментирам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Ти май не си стъпвал скоро в Плевен, а?
Атмосферта беше меко казано подтискаща - да уточня не беше в летния сезон, когато има оживление от почиващи гурбетчии и/или хора от столицата.
Нищо общо с Пловдив, Търново, Бургас, Варна. София не я коментирам.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Може и така да е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Не знам защо само него разпознахте в написаното. Неуважавани лекари не познавам. Ще преживеете и
закачливия ми коментар ми, че двамата ставате отегчителени с безкрайните ви пъте- и п****о-писи!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Бъркаш се заради увеличеният брой автомобили. И градът,в който живея ,населението е намаляло с една трета от 1992г досега,а автомобилите са се увеличили в пъти.Целият град е претъпкан с автомобили.Построиха се много нови жилища оттогава, а цените на имотите постоянно растат.Така е,защото масово гастарбайтери и местни си влагат парите в имоти.Вечер половината прозорци не светят.
Ситуацията във всички областни градове е идентична-намаляло население, увеличен брой автомобили, много ново строителство,много необитаеми жилища и повишени цени на имотите
Хората натрупаха някой лев и го влагат в автомобили и имоти .Но населението драстично е намаляло .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
+1
Доста съм го мислил. Играчите строят на земеделска земя, пишат го селскостопанска постройка - барака и им излиза без пари. Аз обаче не съм играч. Искам всичко да е законно, а там държавата в лицето на общината, кастрира всяка инициативност.
Коментар
-
Казвам ти го просто като вариант, щото с очите си виждам как масово се строят къщи.Приеми го като добронамерен съвет .
Доста съм го мислил. Играчите строят на земеделска земя, пишат го селскостопанска постройка - барака и им излиза без пари. Аз обаче не съм играч. Искам всичко да е законно, а там държавата в лицето на общината, кастрира всяка инициативност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
С добра финансова инжекция раждат и по-бързо
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеОще ли ги умувате тея имоти ?
Кога почва поскъпването?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеТака е, но за последната ми баня трябваше да чакам майстора 9 месеца. Сигурно е раждал човека!
Коментар
-
Така е, но за последната ми баня трябваше да чакам майстора 9 месеца. Сигурно е раждал човека!
Коментар
-
Има вариант да си купиш място или някоя стара къща,да я събориш и да си построиш нова.Около нас се построиха доста къщи и тухлени, и с плоскости.Ще ти излезе по-евтино.
Коментар
-
И аз имах интерес, но с началото на пандемията очаквах спад, а много колеги тогава накупиха къщи и цените удариха небето. Вече повече от 2,5 години работим всички на 100% от вкъщи, а поскъпването на НИ е огромно, но е най-голямо при къщите. Тъпо парче съм и изтървах момента. Сега е лудост. Не бих ти препоръчал. По-добре да чакаме на перона. Соц виличка в Кокаляне е 1/2 милка. Малка селска гимназия в мутро-барок стил в Симеоново е 2 милки. Колегите без деца скачат обаче на по-голяма дистанция. Нещо в рейнджа на час път от Сф. Там обаче вече няма по 5 - 20 к , както имаше едно време... Аз ще чакам "обещания" краш, ти ако си смелчага - евалата!
Коментар
Коментар