IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Усещането за напрежение е защото някой хора очакват спад ,а той така или иначе все още не идва ,че даже и "мустака" не му виждаме още
    ненужно се напрягат тия хора
    дори и да дойде спад, той по никакъв начин няма да ги засяка
    препоръка е

Коментар

• https://www.gardenresidence.bg/
      Каврък, цените паднаха!!!
      Евтиния, брат! Захлупвай! Връбница 2, затворен комплекс.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Не, не ме сърбят. Имам си мое виждане за нещата и инвестицията и си го следвам. Никога не бих направил от двустаен тристаен апартамент, като освоя тераса 20 м2. Та именно тя е перлата в короната. Ще кача наема със 100 или 200 евра ще се настани семейство с 1-2 деца, което ще руши апартамента. Парите няма да им стигат, като ги удари кризата.... Не благодаря! Тези 100 или 200 евро над стандартният наем за двустаен в района аз си ги взимам безпроблемно от млади програмисчета или чужденци на мениджърски позиции в Бг. Това са най-добрите наематели. Имах един такъв 11 години, който не бе включил печката и фурната за тези години. Караше на готова храна за вкъщи или хранене навън. Само баня, спалня, микровълнова, хладилник и пералня използваше:-)))) Никога не ползвам брокер за отдаване под наем, но те са като хиени. Звънят и са склонни да водят наематели само с комисионна от тяхна страна. Рекорда ми е 18 огледа за 1 ден през 20-30 мин и над 100 обажданя по тел. в деня, когато качих обявата:-)))))) Трябваше да избирам между 5-6 кандидата, които АЗ одобрих. Направо кастинг. Накрая имаше и сърдити:-))))
        Миналата седмица дадох под наем, дори не мина през обява веднага ме налазиха от съседите. Дадох на мах наем за района с договор за 2 години, без грам пазарлък.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Следим тенденцията при промяната на средната цена все пак.

ПП. Усещам някакво напрежение сред група пишещи във форума за НИ, което също може да се анализира с пълна сила.
          Банерите за реклама на депозити станаха константа ,за разлика от тези за кредити които доминираха до оня ден буквално

Коментар

• Констатираме рецесия при цената на НИ в UK след втори пореден месец на спад, "мустакът" се задълбочава, а системата е Халифакс -
            02:00 GBP Halifax House Price Index (YoY) 8.3% 9.8%
            02:00 GBP Halifax House Price Index (MoM) (Oct) -0.4% -0.4% -0.1%
            Идва още болка за паунда, тъй като BOE преминава към рецесия от инфлацията

https://www.bloomberg.com/news/artic...tion#xj4y7vzkg
            Last edited by unimog; 07.11.2022, 10:26.

Коментар

ПП. Усещам някакво напрежение сред група пишещи във форума за НИ, което също може да се анализира с пълна сила.
              Усещането за напрежение е защото някой хора очакват спад ,а той така или иначе все още не идва ,че даже и "мустака" не му виждаме още

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Средната дълбочина на водата била 20 сантиметра, но кравата се удавила. Това търсене включва и панел и гредоред и етаж от колиба във Филиповци. Не харесвам и на Кавръков средната справка, но тя поне елиминира изброените.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Какво значение има квадрата ако не уточните района? Да не вкарваме пак лафа за мусаката и картофите
                  Така е

Коментар

Затова гледаме средна цена според imot.bg и си анализираме.
                    Средната дълбочина на водата била 20 сантиметра, но кравата се удавила. Това търсене включва и панел и гредоред и етаж от колиба във Филиповци. Не харесвам и на Кавръков средната справка, но тя поне елиминира изброените.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Какво значение има квадрата ако не уточните района? Да не вкарваме пак лафа за мусаката и картофите
                      Затова гледаме средна цена според imot.bg и си анализираме.

Коментар

Значи аз трябва да започна да правя паралели с 2000 год. на цени 400-500 $ кв. м. Несериозно ми се вижда да си призная.
                        Тогава помня, че наемът на гарсонера в Младост беше 100 долара, т.е. пет пъти по-малко от цената на м2 пак там при средна заплата около 300 долара в София. През 2008 имаме подобно съотношение - наем/цена на м2. Ипотичният пазар не беше развит през 2000.

Коментар

Очакваш кв. м. да се върне на 1200 € за да купиш, ли ? Затова ли следиш тези обяви ?

Коментар

Нямам очаквания, следя развитието на пазара за спорта като правя паралел с минали параметри.
                            Значи аз трябва да започна да правя паралели с 2000 год. на цени 400-500 $ кв. м. Несериозно ми се вижда да си призная.

Коментар

Очакваш кв. м. да се върне на 1200 € за да купиш, ли ? Затова ли следиш тези обяви ?
                              Нямам очаквания, следя развитието на пазара за спорта като правя паралел с минали параметри.

Коментар

Понеже съм купувал в този бенчмарк на 1200 евро/м2 ново строителство 2008 с акт 16 и ипотечен кредит 50К евро на 5.5% лихва при наем 200 евро на гарсонера в Младост го следя -

Резултат от Вашето търсене на:

Квадратура: от 55 до 60 кв.м, Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 97648 euro
                                Средна цена на кв.м: 1678 euro.

Коментар

Working...
                                X