IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    Представям на вашето внимание чудесен имот в белгийски стил, :

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=baznu7&f1=1
    Много безвкусно, ужасно тясно, много ми е интересна цената, но ги е срам да я покажат

Коментар

Представям на вашето внимание чудесен имот в белгийски стил, :

Струва ми се дълго ще го представяш

Коментар

• Представям на вашето внимание чудесен имот в белгийски стил, :

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

това е добре
          щом излиза продукция от БГ е добре, че ако се застои пречи на всички.
          хубаво е, да.

а нещо за тритикалето чува ли се, а минзухарът как върви?

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Аз си намерих читав доставчик на много добра цена и ако сме доволни ще работим добре с него. Засега имаме 8 тона продукция и всичко изглежда е наред.
            това е добре
            щом излиза продукция от БГ е добре, че ако се застои пречи на всички.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Липсващите мнения са тук:
              Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ
              रादोस्त

Коментар

не е само той
                доста хора скачат с програми по мерки 4.1 и 4.2 , но има един момент с пласмента на готовата продукция - истината е, че лесно няма.
                и е добре, човек да вимава със заемния капитал ( и в имотите е така)

ПП имам познати, които се 'нахвърляха' много смело с техника и земя, че и под наем, но после бяха принудени да намаляват и ограничават харчовете.
                Аз си намерих читав доставчик на много добра цена и ако сме доволни ще работим добре с него. Засега имаме 8 тона продукция и всичко изглежда е наред.

Коментар

не е само той
                  доста хора скачат с програми по мерки 4.1 и 4.2 , но има един момент с пласмента на готовата продукция - истината е, че лесно няма.
                  Никъде няма лесно. Трябва доста усет и работа. Без пазар на готова продукция, не знам защо да произвеждаш?! А там е основния проблем. Ако си го отиграл - перфектно.

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ПП имам познати, които се 'нахвърляха' много смело с техника и земя, че и под наем, но после бяха принудени да намаляват и ограничават харчовете.
                  Който не си е преценил добре ливъриджа, го чака едно - пристига онази с дългата коса...

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
                    не е само той

Last edited by bertram; 06.11.2024, 11:10.

Коментар

бъркаш
                      това е къщата на някой банкянски лорд, който прави оценки на база имот.бг , блиц и факти
                      Гледай какво става тук: Цветомир Нечев - актьорът, който избра земеделието като призвание | Agri.BG

Коментар

Къщата не е лоша като цяло, хората са вложили доста пари, може и така да се ползва, и двор си има. Но за тия пари няма да се продаде предвид локацията и покупателната способност на хората.
                        Къщата е тоталка...
                        Твоята в Сухиндол - става.

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                        Има 4 ника, които от известно време не пишат: Цецко, Номче, Тройка и Песимиста.
                        Ами, писна им на хората от всичкоразбирачи (философи) и спират. И аз бях спрял. Що ли ми трябваше да влизам отново...

Коментар

бъркаш
                          това е къщата на някой банкянски лорд, който прави оценки на база имот.бг , блиц и факти
                          Къщата не е лоша като цяло, хората са вложили доста пари, може и така да се ползва, и двор си има. Но за тия пари няма да се продаде предвид локацията и покупателната способност на хората.

Има 4 ника, които от известно време не пишат: Цецко, Номче, Тройка и Песимиста.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

това да не е на бай сачо къщата
                            бъркаш

Коментар

• Голямо търсене на имоти в София, средните цени са около 1800 евро/кв.м

https://www.dnes.bg/sofia/2024/11/05...ro-kv-m.625931

За такава смешна цена на м2 за европейска столица, как няма да има голямо търсене?

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Голяма дупка, даже от снимките се усеща какъв невероятен студ е. Това е от тези вили в които ходиш 1-2 пъти обикновенно зимата за 3-4 дни, като 3 от дните умираш от студ и си тръгваш точно като почне да се затопля след като сте изгорили 2 кубика дърва. Тези пейки от "кютуци" покрити с черги(които даже нашите баби и дядовци не са ползвали за това а са за постилане на земята) и капаци залепени на стената не знам как да ги коментирам.

Това има нужда от външна изолация, дограма, основен ремонт на бани, подови настилки и почти всички вътрешни помещения, подмяна и/или изграждане на нова отоплителна система. От снимките не си личи, но най вероятно и покрива ако не за пълна подмяна е за ремонт като гледам и петната по стените явно има и проблеми с ВиК, твърде вероятно е с метални тръби които ще трябва и те да се подменят ако тръгнеш да правиш всичко останало. Като гледам и стърчащите кабели от всякакви стени, разпределителни кутии и къде ли още не ще е нужна ревизия на ел инсталацията - най-малкото да е безопасна за използване. Покрай нея и слаботокови инсталации за интернет/телевизия ако все пак искаш да имаш такива лукс удобства.

Та да, вилата е симпатична, но на цена от 120к, че ти трябват още поне 100к евро да я направиш нормално място за живеене. Да я купиш за 450 в това състояние е безумие.
                                Точно дупка си е.Виж двор,виж разпределение вътре.
                                Така или иначе този мутро барок не струва и 20% на офертната цена.За тази офертна цена си купуваш супер къща къде да е в Белия свят,а не в гетото на Европа и то някъде на майната си в някакво село Банкя

Коментар

Working...
                                X