IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Не му давам обяснения, много е прост горкия, занимава се с Тех анализ на моя акция, която не пада две години. Оттам му идва злобата на несретника да ми атакува имотите, а неговите инвестиции са стотинки
    за тех анализ е чувал само от клиентите си на гарата
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
      2079
      препоръка е

Коментар

• https://www.imot.bg/b88l7l
        2209

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

ти па баш на тоя галфон ли ще даваш обяснения
          Не му давам обяснения, много е прост горкия, занимава се с Тех анализ на моя акция, която не пада две години. Оттам му идва злобата на несретника да ми атакува имотите, а неговите инвестиции са стотинки

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Мъжете така се подлъгваме по провинциалните имоти. Южният склон на Витоша ли?
            евго ти май ги продаваш
            друг преди теб се е подлъгал да ги купува
            препоръка е

Коментар

• 2008-ма година няма как да не съм я преживял, къщата ми е закупена през 2002г.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Добър ден.Повечето "имотаджии",2008 не са я преживели,много от тях тогава не са знаели какво е пари даже по него време,като Николайчо,по-известен и като българския Бъфет..Други са били селяни животновъди като радка и радомирския и повече са общували с животни отколко с хора,камо ли финансово образовани такива и не знаят,че масрафа на края не го плаща банката .Плаща го Ганъо.
                Така е, животновъд съм. Гледам една кастрирана котка в двора ми в Редута с две къщи за 600 000€.
                Апарта ми в Слатина е за 130 000€, апарта ми в Бургас за 80 000€, магазина в Овча Купел- 20 000€. Вилата в Конярската на ниво 10 000€. Общо как е перонци?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Познати. Под пазарна дори само за парцела. Чудя се какво да си правя парите + тъпата идея да живея в къща. Обаче с тоя ремонт за канализация в момента е ужаст дори да стигнеш, освен с джипка. Климатът е ужасен на южния склон.
                  Мъжете така се подлъгваме по провинциалните имоти. Южният склон на Витоша ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Я си намери в таз графика дека е германията и дека е БЪЛГАРИЯ

Тука добър сервис удари на Електроджони и всичките му пробити тези!

Коментар

Аз 2017 купих за 22,5к€ 86кв в АТИНА. баш на връо беше ама на ЕВТИНИЯТА.

Ето да видиш сега по колко са:
                      https://www.xe.gr/en/property/result...nimum_level=L1
                      Ето, виждаш ли? Продал си НИ, за да купиш к'во? Пак НИ. В НИ е истината....

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

А за какво го купи този парцел?
                        Познати. Под пазарна дори само за парцела. Чудя се какво да си правя парите + тъпата идея да живея в къща. Обаче с тоя ремонт за канализация в момента е ужаст дори да стигнеш, освен с джипка. Климатът е ужасен на южния склон.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Това как по-точно те успокоява, след като и една краставица вече не можете да произведете, а ламтите за заплати като в Австрия?
                          берджо рече, че в производството на шипка сме първенци. За какво ти е българска краставица, след като в швабистан Хасан-Мюмюн ти подава подрязана турска?

Гледай тука какво става: https://www.imot.bg/b86pge
                          2206
                          Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-10-15 151503.JPG
Views:	1
Size:	24.8 КБ
ID:	4216757
                          Last edited by два_таралежа; 16.10.2024, 18:26.

Коментар

Това как по-точно те успокоява, след като и една краставица вече не можете да произведете, а ламтите за заплати като в Австрия?

Коментар

Ами да, за жалост е така. Аз и сега плащам за навлеци като отрочето на Боню Брокеразина. Отделно ЕС плаща за пропаднали държави като БГ.
                              Тогава марш да гастариш!

Коментар

Ами да, за жалост е така. Аз и сега плащам за навлеци като отрочето на Боню Брокеразина. Отделно ЕС плаща за пропаднали държави като БГ.

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X