IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten

това него никак не го касае
    ама никак
    Касае го комисиона, разбрах

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Питай що си продаде имота 2021 ?
      Пловдивската ти чутура май не е разбрала, че ратко продаде, усети, че берджо го хлъзга и веднага поправи грешката, като закупи ап. ном9.
      Last edited by X_Y; 16.11.2024, 10:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

НЗ , аз тогава купих
        Last edited by X_Y; 16.11.2024, 10:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
          Абе, мамата си е евало ей..много е тегаво да растат цените на имотите..
          Last edited by X_Y; 16.11.2024, 10:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Представям си паникьосания перон по Игнажден!!
            По Никулден, задължително съм в Бургас..

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19

В края на месеца ще им пусна предновогодишния репорт...

Аз лично, запразнявам на 20.12. ...
              Представям си паникьосания перон по Игнажден!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

бавен, ти с накавръков ли го бъркаш
                Абе, мамата си е евало ей..много е тегаво да растат цените на имотите..

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
                  Иначе брокеряците къртят мивки: "Състоянието е на шпакловка и замазка, което позволява на новите собственици да довършат и обзаведат по тяхно желание и дизайн."
                  Май има преклено много брокери и недостатъчно таксиметрови шофьори
                  Николайчо ,преди гредореда и ти бе в брокеразлъка.Сега защо плюеш колегите си.
                  Last edited by danetha; 15.11.2024, 19:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Боньо, в частния сектор съвсем сте се сдухали.
                    Прости, ама ти се разпозна ли? Кое подпираш, метлата или лопатата?

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Това е много добра новина! Дано спрат всички пари за "електората" дето подпира метли/ лопати. То вярно ГРОБ им подписа дългосрочни договори с министерства и общини, ама все някога изтичат сроковете. Трябва БЕЗКОМПРОМИСНА СЕЧ, нито стотинка повече по шведска линия! Глад и емиграция, това е лечението за неграмотниците.
                      Боньо, в частния сектор съвсем сте се сдухали.
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Парите свършиха и съкращенията са в ход - засега в частния бизнес, а след това и в държавната администрация (аз знам за 10% ама може и да бъркам).
                        Мои приятели бизнесмени яко са се притеснили, че рязко парите свършиха и всеки бави плащания.
                        Само да подскажа, че и държавата е на червено и скоро всички ще го усетим.
                        Това е много добра новина! Дано спрат всички пари за "електората" дето подпира метли/ лопати. То вярно ГРОБ им подписа дългосрочни договори с министерства и общини, ама все някога изтичат сроковете. Трябва БЕЗКОМПРОМИСНА СЕЧ, нито стотинка повече по шведска линия! Глад и емиграция, това е лечението за неграмотниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

я се разберете с берджо, колко скоро ще е това "скоро" и дайте таймфрейм. Не ми се чакат още +/-10 години... (поне)

Само, че Трайо е малолетен в сравнение с Берджо
                          Last edited by Bailor; 15.11.2024, 18:32.

Коментар

Парите свършиха и съкращенията са в ход - засега в частния бизнес, а след това и в държавната администрация (аз знам за 10% ама може и да бъркам).
                            Мои приятели бизнесмени яко са се притеснили, че рязко парите свършиха и всеки бави плащания.
                            я се разберете с берджо, колко скоро ще е това "скоро" и дайте таймфрейм. Не ми се чакат още +/-10 години... (поне)

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Дваесе е малко. Поне пеесе треа да ги свият. Калинки.
                              ................. По тоа повод, разсъждения на изпълнителен директор:
                              "Дайте да съкратим първо тези, които ще си намерят бързо работа" (и е сигурно, че ще си намерят)...........това е действителен случай, а на вас светка ли ви неква ламба, кой после ще ни обслужва ))))))))
                              Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

Така е, ама сега се връщам от университета. Доцентчетата в педагогиката изплащат по два апартамента едновременно. Разправят догодина още 30% увеличават хранилката и се чудят за трети.

... Та забравете за икономии.

Коментар

Working...
                                X