If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Виж,какво се очаква и спри да цитираш махленски брокери ,това няма да ти помогне в обезценката ,трайната обезценка и спад в имотите ти... Еврозоната ще изпадне в тежка рецесия, а възстановяването ще е бавно, смятат икономисти
Може ли да ми посочиш как съм се изгаврил с тези хора? Ако цитирането на новина считаш за гавра, какво би казал са това:
Е нали и аз това писах:
"Понеже лично познавам представители на изброените изчезващи видове, се превъзбудих и падайки на нивото на подигравките ти, отговорих в същия стил. Явно не става и с подигравателни обяснения."
Ново дъно сте копали значи тук. Когато се започне с дребнави заяждания, винаги се минава към обиди и се свършва със заплахи. Това убива всяка конструктивна дискусия и отблъсква повечето от четящите тук. Не знам как може да се избягват такива спирали на низост. Кавръков през ден иска народен съд, на който той де е председател. Иска да екзекутира част от нас, капиталистите долни, а друга част да изпрати на курорт, където се сервира ол-инклузив кето меню от хляб и вода. Но на всички иска да заграби акциите, имотите и златото. Опитах се да му обясня, че това няма да сработи и няма да донесе нищо добро за обществото. Явно не става с конструктивни обяснения. Предните дни ти самият си позволи неволни закачки с човешката мъка. Първо се подигра с хората страдащи от астма и други белодробни заболявания [1] , след което се изгаври и с хората измъчени в отглеждането на малки деца и зъзнещите старци[2]. Понеже лично познавам представители на изброените изчезващи видове, се превъзбудих и падайки на нивото на подигравките ти, отговорих в същия стил. Явно не става и с подигравателни обяснения. Тогава си мисля, освен да се изнесем от форума, единствения начин е да спрем да се подиграваме и обиждаме. За да не се стига и до заплахи. За десетте ми месеца тук, в които имах огромна лятна пауза, видях толкова много помия във форума, че се чудя Инвестора с конкурс ли ни е избирал тук или наистина това е средното ниво на гражданите у нас. Защото никъде в моите си житейски балони - лични, професионални, дори квартални, не съм виждал толкова много омраза както тук. Един съвет от бат ти цецко - не оставяй нещата така. Първо подай жалба към себе си. Разгледай я. Вземи мерки и се възнеси над нивото си и над нивото на другите. Веднага след това сезирай и всички компетентни органи. Все пак си получил отвратителна и гнусна заплаха, дори и да е била провокирана от обиди, е насочена към най-милото ти.
[1]
16.11.2022, 15:47
[2]
17.11.2022, 19:39
Може ли да ми посочиш как съм се изгаврил с тези хора? Ако цитирането на новина считаш за гавра, какво би казал са това:
Имаше заплаха за сексуално посегателство към съпругата ми, което е престъпление по н.к.
Ново дъно сте копали значи тук. Когато се започне с дребнави заяждания, винаги се минава към обиди и се свършва със заплахи. Това убива всяка конструктивна дискусия и отблъсква повечето от четящите тук. Не знам как може да се избягват такива спирали на низост. Кавръков през ден иска народен съд, на който той де е председател. Иска да екзекутира част от нас, капиталистите долни, а друга част да изпрати на курорт, където се сервира ол-инклузив кето меню от хляб и вода. Но на всички иска да заграби акциите, имотите и златото. Опитах се да му обясня, че това няма да сработи и няма да донесе нищо добро за обществото. Явно не става с конструктивни обяснения. Предните дни ти самият си позволи неволни закачки с човешката мъка. Първо се подигра с хората страдащи от астма и други белодробни заболявания [1] , след което се изгаври и с хората измъчени в отглеждането на малки деца и зъзнещите старци [2]. Понеже лично познавам представители на изброените изчезващи видове, се превъзбудих и падайки на нивото на подигравките ти, отговорих в същия стил. Явно не става и с подигравателни обяснения. Тогава си мисля, освен да се изнесем от форума, единствения начин е да спрем да се подиграваме и обиждаме. За да не се стига и до заплахи. За десетте ми месеца тук, в които имах огромна лятна пауза, видях толкова много помия във форума, че се чудя Инвестора с конкурс ли ни е избирал тук или наистина това е средното ниво на гражданите у нас. Защото никъде в моите си житейски балони - лични, професионални, дори квартални, не съм виждал толкова много омраза както тук. Един съвет от бат ти цецко - не оставяй нещата така. Първо подай жалба към себе си. Разгледай я. Вземи мерки и се възнеси над нивото си и над нивото на другите. Веднага след това сезирай и всички компетентни органи. Все пак си получил отвратителна и гнусна заплаха, дори и да е била провокирана от обиди, е насочена към най-милото ти.
Байлорчо сега като паднат цените и хората ще пазарят на твойта цена нормално 60,70 квадрата жилище ,Бургас Център ,а ти ще полудееш в половинката си гарсониерка от яд,ха ха
Очакваш 45 % спад на цените ли ? Голям оптимист си да ти кажа
Потребителският скоро ще е история.
Gледай си твоята кошница и си живей живота. Nедей да предсказваш живота на другите, никога не ти се е получавало. Sтана за посмешище тука с оня мамин Кольо
Байлорчо сега като паднат цените и хората ще пазарят на твойта цена нормално 60,70 квадрата жилище ,Бургас Център ,а ти ще полудееш в половинката си гарсониерка от яд,ха ха
Коментар