IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Що безполезни? Сега ще отида и ще си го ползвам 1 месец? Пролетта пак, преди лятото - пак.
    Къде съм написала ,че са безполезни ? Много са си полезни ,но само за теб. Написах, че си колекционер, а не инвеститор и то си е точно така в което лошо няма, поне според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      България трябва да работи за нов Скандинавски модел на развитие ,дори могат да се наемат или извикат датски специалисти ,икономисти,под наем които да работят в екип с нова партия извън всякакво статукво ,скандинавски модел на комунизма ни е нужен ,тогава всички ще са богати и неравенството ще бъде в разумни нива
      тия педо§или не ги искам.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

2039 Януари разбира се :-)
        https://www.bloombergtv.bg/a/82-imot...-preorientirat

Тука пише да се преориентраш относно очакванията си

Коментар

• България трябва да работи за нов Скандинавски модел на развитие ,дори могат да се наемат или извикат датски специалисти ,икономисти,под наем които да работят в екип с нова партия извън всякакво статукво ,скандинавски модел на комунизма ни е нужен ,тогава всички ще са богати и неравенството ще бъде в разумни нива

Коментар

Кога?
            2039 Януари разбира се :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

нещо против студентките ли имаш или жената не дава
              Моите са си на пълнометражен наем. Скубя ги като гъски. Ако посегна, ще трябва аз да плащам. Народът е казал да не е****м там където си вадим хляба! Но колегата иска да се чувства в къщи, когато ходи за по седмица или месец в имотите си. За това му предложих компромис. Не върви все пак при пълнометражен наем, да се натресеш при хората на гости.

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/82-imot...-preorientirat
                Лесните сделки на имотния пазар свършиха, време е някои брокери да се преориентират !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                /ТОВА НЕ Е МОЙ ЦИТАТ ОБАЧЕ !!/

Анжелина Добрева, мениджър „Развитие“ на агенция за недвижими имоти RealNet, Имот: Взет или нает, 22.11.2022
                Last edited by nkavrakov1982; 22.11.2022, 15:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Моля ти се недей. Вярваме ти. При предната ти снимка тук, докато се блещих пред броя на Биткойните, жената била зад гърба ми и ме пита “Къде живее този” и аз и показах, защото предния ден беше пуснал и снимки от апартамента. Ще си навлечеш неканени гости с твоите снимки.
                  Ти и да ми вярваш файда - йок. Важното е тези дет ще ни изземват имотите да видят доказателства, че се ползват.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Не може. До лятото тук планират да ти ги вземат, защото не са ти основни жилища. Ако обаче пуснеш две студентки, на тънък наем с доплащане в натура, никой няма да те закача.
                    нещо против студентките ли имаш или жената не дава
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Що безполезни? Сега ще отида и ще си го ползвам 1 месец? Пролетта пак, преди лятото - пак.
                      Не може. До лятото тук планират да ти ги вземат, защото не са ти основни жилища. Ако обаче пуснеш две студентки, на тънък наем с доплащане в натура, никой няма да те закача.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Ти си колекционер на имоти не инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Никой няма да ти отнема собствеността ,както е и с колите ,те ти налагат норми,мерки,както изгаш го наречи ,ти търсиш изход ,ако намериш такъв ,не разбирам защо се смеете на мен след като това се обсъжда на ниво ЕС и изобщо множество такива подобни политики ,гледайте Испания и си викате ,аааа ония там са луди тука така не може ,но дали ?
                          Никой не си дава сметка че нашите БГ политици играят според тоягата и моркова на ЕС .
                          Утре ще им кажат искаме да направите това и онова на ниво жилищна политика иначе пари йок ,според теб дали ще ги е грижа за твоите празни апаратаменти или за милиардите дето ще потекат ако приложат мерките ?
                          Смеете се на комунистическите идеи НО къде живеете Вие ?,Ние ?
                          ЕС ккакво е ?
                          Малко по различен вид общност ,която се води от комунистически идеи и централно планиране ,не виждате ли че след Ковид държавата вече е на 100% навсякъде с регулации ,помощи,програми ,не знам си какво още ...
                          Да е жива и здрава майка ти, че отиде ли си ще трябва да те институционализират...

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982

Инвестирам само в доджкойн,това е бъдещето
                            това не е инвестиция - ама може да загробиш 1000лв и ако ти излезе късмета ще си милионер. Все едно залагаш на тотото и чакаш 6-ца.
                            Ето саудитските футболисти за 2 часа станаха милионери
                            Last edited by bota156; 22.11.2022, 15:09.
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/82-imot...-preorientirat

Това какво е сега според вас ?

Ха ха

Лесните сделки на имотния пазар свършиха, време е някои брокери да се преориентират Анжелина Добрева, мениджър „Развитие“ на агенция за недвижими имоти RealNet, Имот: Взет или нает, 22.11.2022

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

1000x. Евала дурка и 99% са такива колекционери на боклуци. Само в София са 100 000 колекционера натрупали 300 000 безполезни боклука
                                бетерчо е броил 2,5к Е на квадтат, бре
                                и то у вадите, как ще е боклук
                                сега и за 3к може да го продаде
                                а аз не мога и да си представя такъв човек

бетверчоо, с лесни пари така става
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X