If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това не е инвестиция - ама може да загробиш 1000лв и ако ти излезе късмета ще си милионер. Все едно залагаш на тотото и чакаш 6-ца.
Ето саудитските футболисти за 2 часа станаха милионери
Лесните сделки на имотния пазар свършиха, време е някои брокери да се преориентират Анжелина Добрева, мениджър „Развитие“ на агенция за недвижими имоти RealNet, Имот: Взет или нает, 22.11.2022
отдавна чакам да ме зарадваш с новината, че си помогнал на накавръка да купи койни.
това ще докаже или отхвърли една много устойчива хипотеза във форума
Дори и бетерчо е наясно, че включването на накавръка вещае черен лебед. Сега като е натоварена каруцата, кавръка като виден рекетьор, може да поиска някой и друг койн. Не знам защо се ограничава само до тухли.
Вече видяхме какво стана в Канада, а сега си представете, че няма вече кеш а всички пари са дигитални (cbdc): TD Bank freezes accounts that received money for Canada protests
П.С не е съвет за закупуване на децентрализирана валута!
отдавна чакам да ме зарадваш с новината, че си помогнал на накавръка да купи койни.
това ще докаже или отхвърли една много устойчива хипотеза във форума
…………
За доказателство ще се снимам с вестник на фона на копитото.
Моля ти се недей. Вярваме ти. При предната ти снимка тук, докато се блещих пред броя на Биткойните, жената била зад гърба ми и ме пита “Къде живее този” и аз и показах, защото предния ден беше пуснал и снимки от апартамента. Ще си навлечеш неканени гости с твоите снимки.
Спокойно, ще има и децентрализирани магазини, децентрализиран интернет и др децентрализирани неща.
то такива неща в миналото е имало много. Ама централизираната ДЪРЖАВА ги е унищожила всичките. Как мислиш защо сега ще стане различно.
Човешката цивилизация е ентропия ко искаш. Няма как да има такава без ентропия - централизирана система дето да създава ред
Ааа не, аз си го ползвам отвреме на време, даже средата на декември отивам там и така до средата на януари. За доказателство ще се снимам с вестник на фона на копитото.
Тук не дават така. Не можело човек да си джитка сезонно из имотите. Или под наем или продаваш.
Ужас, сега ще те линчуват, че стоят празни и такива като теб надуват цените на балона.
Ааа не, аз си го ползвам отвреме на време, даже средата на декември отивам там и така до средата на януари. За доказателство ще се снимам с вестник на фона на копитото.
Светът не трябваше ли да приключи още преди 10г, на 21.12.2012г.? Каврък, толкова ли си лесно манипулируем, че се връзваш на всяка дивотия в нета? На 40г. си, почни да подлагаш на анализ чутото и видяното, та барем усетиш откъде и кой се мъчи да те клати.
Мача приключва 2050 година .
Не е фейк.
Машината е предсказала и други неща..
Суперкомпютър, създаден за прогнозиране на моделите на човешката цивилизация, направи предсказание, че животът ще приключи до 2050 г.
Машината, създадена през 1973 г. от водещи университетски преподаватели, вече е сбъднала няколко от прогнозите си, включително намаляването на наличността на природни ресурси и жизненоважни минерали. Нейният сложен алгоритъм взема предвид различни фактори, включително раждаемост и нива на замърсяване, за да представи прогнози за това какъв ще бъде животът.
Дискусията тече малко по тъч линията с вкарването в нея на разсъжденията за особеностите на собствеността. Но има една крилата фраза на Бърнард Шоу, че който на младини не е комунист - няма сърце, а който на старини е комунист - няма акъл. Така, че с годините човек вижда, че някои неща не са такива, каквито ги е виждал на по-млади години. Затова и големите, радикални социални промени са осъществявани от млади хора, после, ако същите те доживеят пенсия, псуват властта, че са им изпадали зъбите.
Въпросът не е толкова, че жилищата са необитаеми, а че с тия цени са недостъпни за младите хора .Те са принудени да купуват маломерни жилища и да плащат високи вноски по кредитите. Което се отразява пагубно на раждаемостта, а демографският срив е най-големият проблем на България. Държавата с най-бързо намаляващото население в света. Ако зависеше от мен държавата трябва да построи жилища,в които да настанява вишисти,които да плащат символичен наем.И при три родени три деца след настаняване в жилището,те да придобиват собствеността над него. Което ще насърчи раждаемостта и то не сред маргиналите, а сред образованите хора.Щом държавата има пари за ремонт на панелките, в които живеят старци,защо да няма пари за жилища за млади образовани хора, които ще създадат деца.
А празните жилища да си останат на сегашното данъчно облагане.
Коментар