Първоначално изпратено от ceco666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
съжалявам. Но пък може да е за добро. Писаха тук последните дни, че наемите сега били нагоре
А ти защо ще се сгъваш там? Ремонт ли ще правиш?
мисля, че са малко нагоре наемите, поне там, където гледам.
еми ще ходя да се напукам там на спокойствие
а и да не седи празен, че конфискации...знаеш как е
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Стойте празни и за дълго ,не е важно да имате наметели ,а да сте живи и здрави .
Дотук 2 БРОЯ АПАРТАМЕНТИ ПРАЗНИ !
Страхотни новини
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Не съм му вдигал наема, но си мислих да го направя. Тук колегите пишат, че сега има повишения при наемите. Скоро ще разбера от личен опит
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
120 кв, към 105 чисти.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениес вас съм
преди малко последният настанен наемател звънна да каже, че му се променили плановете
ще карам коледните празници в маломерката
Дотук 2 БРОЯ АПАРТАМЕНТИ ПРАЗНИ !
Страхотни новини
Коментар
� -
Не гледай какво пишат колегите ,гледай какво ти думат наемателите ,утре тия наметаели като кажат нЕма парЕ ,ела да си търсиш наемите във форума ,бях брокер за малко в Явлена ,запознах се с една мадама ,много готина имаше няколко апарта ,един в Изток ,за изток ми каза че държи наематели от 2009 година на същия наем ,а беше 2019 година тогава ,питах я защо ?
Защото така печелиш да не седи празен и нямаш аортизация да ремонтираш
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениес вас съм
преди малко последният настанен наемател звънна да каже, че му се променили плановете
ще карам коледните празници в маломеркатасъжалявам. Но пък може да е за добро. Писаха тук последните дни, че наемите сега били нагоре
А ти защо ще се сгъваш там? Ремонт ли ще правиш?
Коментар
� -
Не съм му вдигал наема, но си мислих да го направя. Тук колегите пишат, че сега има повишения при наемите. Скоро ще разбера от личен опит
Защото така печелиш да не седи празен и нямаш аортизация да ремонтираш
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИнтересно, Варна мина София по брой имоти под наем:
[ATTACH=CONFIG]n3993874[/ATTACH]
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Правиш и възможно най-бързо деца и няма какво да й скимва при положение, че децата имат нужда от баща.А и да се разделите ще знаеш, че децата ти са осигурени. Малко ли е това?Поне ще си сигурен, че няма да мизерстват.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Има го и психологическият момент. Ако сте се разбрали за едни пари,а след няколко месеца му искаш по-висока сума може да е решил да вдига гълъбите обиден от отношението ти.
Коментар
� -
ЕЦБ разпродава облигациите на закъсалите държави в ЕС с голям бюджетен дефицит, няма кой да ги купи и специално са помолили Китай да им ги купи. Не е ясно какво ще стане, но има голяма нероятност да се случи голяма финансова криза и това ще се отрази на банките и цените на имотите ще паднат може би.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Един от фамилията ,хвана някаква с 10 апартамента ,преди работеше при чичо ми като монтажник сега онази му давала пари само да и подържа жилищата ,но той се е превърнал малко като жиголо и като бях на едно гости това коментирахме ,всичко точно ама ...утре на онази ще и скимне нещо и какво правим ?
Не е сериозно това да знаеш
А и по един начин гледат жените на някой монтажник, по друг начин на човек с образование и добре платена работа.Last edited by mirodes; 22.11.2022, 17:48.
- 1 like
Коментар
�
Коментар