Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кофти, а
ей това и при имотиту се чака
https://www.capital.bg/biznes/finans...predupredi_za/
ЕЦБ затяга контрола върху банките и предупреди за възможен ръст на лошите кредити
Оттеглянето на евтиното финансиране на ЕЦБ може да създаде трудности за някои банки
Прясно от днеска ,още мекичко- След силна година банките в Европа трябва да се подготвят за по-предизвикателна среда
- Високите лихви и инфлация и очакваната рецесия могат да доведат до ръст на лошите кредити, предупреждава ЕЦБ
- След открити "недостатъци" в управлението на риска Франкфурт смята догодина да затегне контрола върху банковия сектор
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБрей ко става? Преди години пакетите за н.г свършваха още през октомври, затова резервирах преди месец, но се оказа, че днес са пуснали -25% отстъпка, не може и да се анулира.
ей това и при имотиту се чакапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Щото половината не са реални. Самият ти беше копирал нереална обява. Няма такива апартаменти , няма такива фирми и няма такива цени. Влез в реална тема за имоти и виж какво пишат хората, търсещи и отдаващи. Елате малко на себе си и запазете връзка с реалността де..
Брокерите издъхват и започват да заливат пазара с обяви, надяващи се да намерят комисионната.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
И не можеш да го отдадеш? Наистина ли? Защо? Нещо не ми се вързва.
Варна е с население 1/4 от София. Обявите за под наем са 14000 +/- срешу 11500 +/- за столицата wtf?!?
Да приемем, че има много фалшиви и в двата града - съотношението показва тотално откачане на очаквания от реалност. При това във Варна има и вълна на бежанци от Украйна...
това не е здрав пазар, а преситен... за момента го спасява това, че са набити много бели пари за черни дни + лихвите по ипотечните кредити са ниски + заетостта е добра. Какво би се случило, когато някой реши, че му трябват белите пари вложени в НИ или се вдигнат лихвите по кредитита или има съкращения на работни места - всеки може да си направи сметката сам.
Last edited by bertram; 14.12.2022, 09:24.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Трагичен си......
В стремежа си да си саркастичен с всеки, който изкара няква обява, която е в противовес с твоите разбирания за цени, скачаш на амбразурата с подмятания и тънки обиди.
Както и да е комплексарите в темата сте няколко.....
Ако си прегледаш темата назад, някой вчера писа в отговор на схема с намаление на едни коптори в строеж пусната от мен, че във Варна хубав апартамент не можело да бъде празен. Е това, което запенено си коментирал е такъв апартамент-празен.
Понеже не познаваш Варна, намира се на добро място /СПОРЕД МЕН/, морска градина 20 мин пеша, мол 5 мин, голям хранителен магазин 15мин, университет 3мин, няколко средни у-ща 3 мин. Всичко това пеш.
Няма да коментирам подмятания за Виденов, няма как да знаеш, каква е мебелировката, имаше си снимки и според мен не е Виденов, но това не е важно, важно е че Песимистичния, казва, не става...пък, че не разбрал кое, къде, какво.......то не е за първи път. Ще компенсиранме с лаланеОтричане до последно!
Но това по никакъв начин не може да промени хода на събитията.
.....
Наподобява приказката за шопа, дето видял за първи път жираф в зоопарка и говорел:
- Е те такова животно НЕМА!
Стоял пред него, сочел го с пръст и повтарял:
- Е те точно такова жувотно НЕМА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Понеже не познаваш Варна, намира се на добро място /СПОРЕД МЕН/, морска градина 20 мин пеша, мол 5 мин, голям хранителен магазин 15мин, университет 3мин, няколко средни у-ща 3 мин. Всичко това пеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Кавръка губи само 5г. Аз почвам да губя от сега с депозит от този месец. Хич не ги обичам депозитите и оттавна ги нулирах през април 21-ва, но сега се наложи отново да ги откривам, щото банкнотите много се влияят от атмосферните условия и нечисти ръце..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Кавръка губи само 5г. Аз почвам да губя от сега с депозит от този месец. Хич не ги обичам депозитите и оттавна ги нулирах през април 21-ва, но сега се наложи отново да ги откривам, щото банкнотите много се влияят от атмосферните условия и нечисти ръце..
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Полаксчо, купи ли в София или още чакаш спада ?
В обявата описано всичко- не познаваш София , мястото е меко казано отврат...По-зле и от Люлин би, голяма тераса = последен етаж, лукс аПсурт - само амортизацията при 3-стаен ще му глътне половината наем и нагоре. За човека Виденов и фаянс е лукс....
Най-вероятно е в един блок на П*МК дето ще е на Акт14/15 в близките 20-50 години..., продаваха го по 5-700 евро по спомен, / най-евтиното в София в оня момент/ дори в темата имаше 1 агитатор за него като почваха да го строят, ама не се върна от Сингапур и излъга Дури за среща в Созопол....:-)
Трагичен си......
В стремежа си да си саркастичен с всеки, който изкара няква обява, която е в противовес с твоите разбирания за цени, скачаш на амбразурата с подмятания и тънки обиди.
Както и да е комплексарите в темата сте няколко.....
Ако си прегледаш темата назад, някой вчера писа в отговор на схема с намаление на едни коптори в строеж пусната от мен, че във Варна хубав апартамент не можело да бъде празен. Е това, което запенено си коментирал е такъв апартамент-празен.
Няма да коментирам подмятания за Виденов, няма как да знаеш, каква е мебелировката, имаше си снимки и според мен не е Виденов, но това не е важно, важно е че Песимистичния, казва, не става...пък, че не разбрал кое, къде, какво.......то не е за първи път. Ще компенсиранме с лалане
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Клиентските депозити са пасив на банката. Ама тук сте големи инвеститори в имоти и сте над тези неща.Не ви трябва да знаете такива дреболии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКой обясняваше, че хубавите апартаменти не седяли празни?
Давам под наем тристаен напълно обзаведен-дългосрочно:Хол с кухня и две спални,голяма тераса с барбекю зона.Ново строителство,слънчев и топъл.
С две подземни паркоместа.
Наем:1000 лв.с предплата.
Не знам от кога е на обява, но е луксозно обзаведен.
В обявата описано всичко- не познаваш София , мястото е меко казано отврат...По-зле и от Люлин може би, голяма тераса = последен етаж, лукс аПсурт - само амортизацията при 3-стаен ще му глътне половината наем и нагоре. За човека Виденов и фаянс е лукс....
Най-вероятно е в един блок на П*МК дето ще е на Акт14/15 в близките 20-50 години..., продаваха го по 5-700 евро по спомен, / най-евтиното в София в оня момент/ дори в темата имаше 1 агитатор за него като почваха да го строят, ама не се върна от Сингапур и излъга Дури за среща в Созопол....:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не се занимавай с щуротии, а като ти е мерак си вземи една 5-6м моторна лодка и си ходи за риба на дневни турчета. Познавам хора с много големи възможности в Бургас и правят така. Е друг въпрос е цената на лодките им ако че са моторници, но има и бюджетни такива.Вечер си спят дома. На Черно Море ако не знаеш рибата излиза яко когато не е време за спане в морето, а и като цяло морето ни е бурно за това, което си представяш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Клиентските депозити са пасив на банката. Ама тук сте големи инвеститори в имоти и сте над тези неща.Не ви трябва да знаете такива дреболии.
накавръка примерно не се усети
айде сега, чупката от диалогапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар