Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 03.01.2023, 23:05.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Мда. Прав си, това е район номер 1 в София (изключвам извращения като Сан Стефано 11 и подобни).
Не е от правилната страна на Козяк обаче, баровците са от другата страна, точно насреща.
Като падне на 1700 може и да направя компромис (знаеш, че 1500 ми е лимитът).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Оф, те нямаха по 60-70К за тристаен преди 9 години, сега вадят по 450-500К ама пък било скъпо. Да му е..а ма..ката. Пак греда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Връзваш си парите за 3 или 5 години с отрицателна реална доходност, банката ще направи печалба, но клиента на този продукт не. По-добре е да инвестираш в реална компания, която може и да плаща дивидент и има солиден бизнес. Така е доста вероятно те да могат да прехвърлят повишените си разходи върху крайният клиент при което поскъпването на акциите им може да върви поне с темпа на инфлация. През тази година със сигурност ще се появят такива възможности, но това което пощенска предлага не струва (според мен, всеки си има толеранс и някакви цели).
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти нали търсеше точно там. Това е районът ти. И моя беше, но си разбрах бързо възможностите. Козяк. Захлупвай. Ама соленичко май. Е, така е. Ти го захлупи, па като го имаш един ден ще му гътнеш 1800 евра наем. Никой няма да ти го даде баш на теб или мен ако наем/цена е ок щото видиш ли ние ги разбираме тези работи. Нали се сещаш, първо шариш, после чакаш.
Не е от правилната страна на Козяк обаче, баровците са от другата страна, точно насреща.
Като падне на 1700 може и да направя компромис (знаеш, че 1500 ми е лимитът).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Без риск трудно 4%. Не съм го гледам сайта, ще видя ама се съмнявам.
Виж сега аз купувам за мен си и за децата, не съм инвеститор в чистия смисъл на думата. Не държа да отдавам под наем, макар че може и да го докарам над 4% ако реша. Нямам отговори на тези въпроси, ако беше лесно всички щяха да го правят нали?
За теб може 4% в Пощенска да са по-добрия вариант. Аз нямам 300к че да ги мисля.. :-)
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Без риск трудно 4%. Не съм го гледам сайта, ще видя ама се съмнявам.
Виж сега аз купувам за мен си и за децата, не съм инвеститор в чистия смисъл на думата. Не държа да отдавам под наем, макар че може и да го докарам над 4% ако реша. Нямам отговори на тези въпроси, ако беше лесно всички щяха да го правят нали?
За теб може 4% в Пощенска да са по-добрия вариант. Аз нямам 300к че да ги мисля.. :-)
Коментар
-
УжасТ. 340к + 20к такси за покупка +40к поне ремонт и обзавеждане...Таман 1,8%. Това се избива за 55 години наемане и то ако наемателят не се изнесе никога и не трябва нов ремонт...
50% дискаунт е малко за този боклук....и евентуално чак тогава жънеш.
Last edited by bulgarian lev; 03.01.2023, 23:03.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
https://www.rightmove.co.uk/properti...hannel=RES_LET Т.е. приемлив за доктор квартал? Е не са 2-3000 наемите
В това състояние, етаж от къща ще му искат 1200лв + в Гоце Делчев, нали?
https://www.rightmove.co.uk/properti...hannel=RES_LET
А това - 2000 лв месечно в Гоцето?
това блокче пък е като "ново строителство" в Гоцето:
https://www.rightmove.co.uk/properti...hannel=RES_LET
1200-1400 лв наем ще му се вземе в Гоцето.
Тъй като сте от Вътрешния кръг на Старейшините на Темата, смятате ли че Wood Green е добра локация за българин, емигрирал за постоянно?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Остави го тва зелено и то 2024г, отделно я стане я не стане. Дай готов ап в нормален квартал (Люлин не е такъв) където няма да имаш празно. Ползвай bezkomisiona.bg, там всичко е реално и да смятаме.
Коментар
-
Майтапа на страна, ама е точно така на запад, рано или късно и тук.
Коментар
-
Обзавеждане за 23к? Само една кухня с базови уреди ти е 10к Евро. А ремонт? А майстори, санитария, плочки, дивани, легла, матраци и пр?
Всичко това е брутална цифра в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Препоръки, време е да се въведе и това. Питат предишния наемодател, най-лесно е. Банкови извлечения, стандартна практика по света, така ми разказват радомирските гастарбайтери
Коментар
Коментар