If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Заради терена. Къщата е за събаряне. Некой си мисли че там ще изникне сграда. Но имаше един проблем в Яворов, около Райфа. Нещо с почви и води. Гледал съм подобна къща още 2016. Освен проблема имаше и съсобственост на терена. Общината имаше дял. Голема разправия и се отказах. И не съжалявам.
Прав сте за подпочвените води, даже ще има план дс направят канали и да ги свържат с реката, щяло да е като малката Венеция. Байлорът ще се пуска с лодка от Редута, е малко рафтинг ще е по-скоро, и после до Ариана яваш-яваш.
Това май го продава един приятел, който не съм виждал от 20 години с прякор "Пифа" Комарджия е и това май беше наследствено от леля му. Близо е до ул. Ангел войвода, ако не се лъжа..
Лъжете се. На ъгъла на Тертер и Ивац войвода...сигурно залезът е бил ослепяващ
луди всякакви
то да го бутнеш, но според мен бутането ще е проблем, че има калкан... ако и той е паянтова...забрави
Това май го продава един приятел, който не съм виждал от 20 години с прякор "Пифа" Комарджия е и това май беше наследствено от леля му. Близо е до ул. Страхил войвода, ако не се лъжа..
Заради терена. Къщата е за събаряне. Некой си мисли че там ще изникне сграда. Но имаше един проблем в Яворов, около Райфа. Нещо с почви и води. Гледал съм подобна къща още 2016. Освен проблема имаше и съсобственост на терена. Общината имаше дял. Голема разправия и се отказах. И не съжалявам.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
В събота вечер, забележи събота една кака се прибра от друг град и вика айде да се повозим. Та стигнахме до Ловеч. Беше към 20 часа. Немаше никъде нищо отворено. Поогледахме покрития мост, помръзнахме из района и айде обратно.
То там е пенсионерско, макар и да е красив град.
Можехте да хапнете на Български извор вкусна храна - скара, овче мляко, питка и др.,
Има две сгради на Ивац Войвода и Добромир Хриз, но не се продават (засега). Там може и 5к да искат. Изглеждат добре и се вписват в квартала. Има място за паркиране
Добре си проучил места за паркиране в района, щом ти се налага да пътуваш с кола до там, аз винаги съм ходил пеша до там, много години наред...
Нищо не съм попивал, приятно се изненадах, че по цялата улица "Тертер", има едва две новопостроени кооперации и то супермодерни на до 4 етажа. Преди 20г. всяка вечер бях там с приятелите ми. Залязващото слънце ни галеше до сами оградата на парк "Военна академия" с прилежащия военен музей, а като излязохме през портала до бившата баня "Гео Милев", тутакси си влазох в моя квартал, пресичайки бул. Ситняково
Не се е наложило да паркирам кола, щото разходката не беше дълга и пеша.
Има две сгради на Ивац Войвода и Добромир Хриз, но не се продават (засега). Там може и 5к да искат. Изглеждат добре и се вписват в квартала. Има място за паркиране
Само да ти напомня, че тези 7 млрд (грубо) за нужни само за тези с издадени разрешителни за 2022 г.
За тези, които ще получат разрешителни 2023 г? А за част от тези купили 2020 и 2021 с цел предпродажба, а старите, които са на пазара? Да не се окаже, че на пазара има имоти за 40 млрд.
По принцип е сложно при такива обеми ново :-) Наистина леко се притесних.
В периода 2010-14 разрешителните бяха под или около 1000 на година по спомен....за София. Сега в Банско или Слънчака сигурно са към нула....
Предполагам, че в близките няколко години ще имаме подобно развитие иначе цените ще станат по-ниски от Анкара :-)
Коментар