Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ще праиме ли залог кое е повече светлата площ или терасите ? :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Ама, ти наистина се занимаваш с имоти от скоро и малкоГледам, че се учудваш от неща с които се сблъскваме от години и им знаем номерата, а ти се чудиш
Нищо, живот и здраве ще се научиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Сваля, на онази спрвка се вижда, че е свалил, в самата обяне - не, явно има някакви врътки да не се вижда в самата обява, че е намалена цена.Гледам, че се учудваш от неща с които се сблъскваме от години и им знаем номерата, а ти се чудиш
Нищо, живот и здраве ще се научиш
- 1 like
Коментар
-
Различни причини - надценили се, брокерски номера, липса на търсене.... Имаше 1 мезонет готов наблизо дето го мъчиха поне 3 години / цените се вдигат, а той все надолу/.
Тази справка генерира гледания и брокитата правят чудеса да са в нея / виждал съм по 10 промени с 1 евро нагоре и надолу , за да е в справката/...
Както написах обаче вече не я гледам, сега я издирих заради теб :-)
Коментар
-
Сваля, на онази спрвка се вижда, че е свалил, в самата обяне - не, явно има някакви врътки да не се вижда в самата обява, че е намалена цена.
Бетерчо, тук леко ме разочароваш. Вещ си в една от най-измамните сфери, а брокитата така да те меткат и да им верваш :–)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 12.01.2023, 20:39.
- 1 like
Коментар
-
Къде видя, че сваля ?
Но ще свали....Последните етажи у нас не са като в Манхатън :-) ...то и Ливадите с М започва ...ама толкоз.
Гледай идея - засилваш твоя по 3К / нали толкова вървят/ и зимаш тоя , а разликата у конье :;-)
Коментар
-
Да, да имало, при хвърчащ пазар от години. От къФ зор?
Тази справка генерира гледания и брокитата правят чудеса да са в нея / виждал съм по 10 промени с 1 евро нагоре и надолу , за да е в справката/...
Както написах обаче вече не я гледам, сега я издирих заради теб :-)
- 1 like
Коментар
-
Изобщо не гледам какво е, само виждам, че е свалил цената с 20 000 евра. Защо? Нали само нагоре? Сиренето нагоре, инфлацията - нагоре, парцела - надолу? Защооо?
- 1 like
Коментар
-
Ок де, защо сваля, нали само нагоре?
Но ще свали....Последните етажи у нас не са като в Манхатън :-) ...то и Ливадите с М започва ...ама толкоз.
Гледай идея - засилваш твоя по 3К / нали толкова вървят/ и зимаш тоя , а разликата у конье :;-)
- 1 like
Коментар
-
Къде ги гледаш нз, но в реалните обяви продавачите свалят яко, защото усетиха, че идва рецесия и бързат с -10-20% да излязат. Ако има ръст то е защото пускат новите на високи цени, като видят, че не кълве, започват с намаленията, нормална тактика, така съм правил и аз с колите, които съм продал.
- 1 like
Коментар
-
Така са правили и с имотите преди месец, преди година или преди 10.
Справката е същата във всички случаи.
И явно не си разбрал ко ти подсказах вчера - винаги и сега е имало между 100 и 200 обяви с намалени цени на ден в София...Нищо ново или впечатляващо....:-)
ПП ето да не се мъчиш
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=19
Коментар
-
Ще праиме ли залог кое е повече светлата площ или терасите ? :-)
Коментар
-
Къде ги гледаш нз, но в реалните обяви продавачите свалят яко, защото усетиха, че идва рецесия и бързат с -10-20% да излязат. Ако има ръст то е защото пускат новите на високи цени, като видят, че не кълве, започват с намаленията, нормална тактика, така съм правил и аз с колите, които съм продал.
Справката е същата във всички случаи.
И явно не си разбрал ко ти подсказах вчера - винаги и сега е имало между 100 и 200 обяви с намалени цени на ден в София...Нищо ново или впечатляващо....:-)
ПП ето да не се мъчиш
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=19
Last edited by pesimist4o na kvadrat; 12.01.2023, 20:22.
Коментар
Коментар