Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Е бива ли сега така ? Какъв имидж ще излезе на квартала ?! Сигурен съм че сега Ратко ще каже, че такива работи в Папура няма....
Поне каката беше ли елитна ? И да внимаваш другият път с белото щом ти показва детските градини :-)
това гоце, моце, къде си ходят на сексуална взаимопомощ не ми го 'фалИпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Всичките селяни са по Гоцето,едно време де що дойдат и от Студентски град,хоп в Гоцето.
по децките в панелените апартаменити ли?препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Не е точно така, обикновените радиатори трябва да имат малко пространство отзад. Но така или иначе 25 см ако са проблем, значи стаите са малки. Долните тела са много по-комфортни отколкото да ти вее отгоре.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Виж сега, когато съм в София (вече рядко, преди повече), рядко нощувам на един адрес. Сещаш се защо. Съответно съм обикалял къде ли не. Там в твоя район има елитни каки със свой терен - това едно на ръка. София я познавам твърде добре, защото имам и познати навсякъде, а сбирките на нашия кръг за взаимопомощ се правят на всекиго в дома с редуване. Държа и ключове от много такива апартаменти, ако се наложи да подслоним някой закъсал.
Специално в Гоцето, ако наистина си на 25 метра от детска градина, се сещам не само за сградата и инвеститора ти, а даже и за входа в който живееш и даже съм влизал там (по каква работа без значение) - 3 етаж жилището най вляво, хол с овална форма.
Поне каката беше ли елитна ? И да внимаваш другият път с белото щом ти показва детските градини :-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Виж сега, когато съм в София (вече рядко, преди повече), рядко нощувам на един адрес. Сещаш се защо. Съответно съм обикалял къде ли не. Там в твоя район има елитни каки със свой терен - това едно на ръка. София я познавам твърде добре, защото имам и познати навсякъде, а сбирките на нашия кръг за взаимопомощ се правят на всекиго в дома с редуване. Държа и ключове от много такива апартаменти, ако се наложи да подслоним някой закъсал.
Специално в Гоцето, ако наистина си на 25 метра от детска градина, се сещам не само за сградата и инвеститора ти, а даже и за входа в който живееш и даже съм влизал там (по каква работа без значение) - 3 етаж жилището най вляво, хол с овална форма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИнтересно ми е кой ще ходи по Изтоци, Гоцета и т.н при положение, че на пъпа има нелоши тристайни за има няма 900 лв на месец?
https://bezkomisiona.bg/property/otd...ya-tsentar-16/
- 1 like
Коментар
-
Опа, е поне си разбрал причината :-)
И да съм объркал нещо от изброеното малко идеята ти е ясна предполагам ?
Джони затрудняваш ме малко, след като стана ясно, че знаеш всички обяви наизуст сега и улиците и детските градини немаш тайни. Да не си картограф ? Ако си да знаеш, че Лорда ще те препита :-)
Коментар
-
Интересно ми е кой ще ходи по Изтоци, Гоцета и т.н при положение, че на пъпа има нелоши тристайни за има няма 900 лв на месец?
Коментар
-
Само ти :-) Тези които отдаваме по нещо се молим някой да освободи та да актуализираме наема. Иначе Януари е месеца с най-малко търсене за наеми така юе може да има временни спадове ако някой е празен и иска веднага да запълни....
https://bezkomisiona.bg/property/otd...ofiya-iztok-2/
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Мен ми е интересно как излизаш от Луи Айер през седмицата и за колко време?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Е аз нямам такъв случай, начи ще си седят там под прозорците както са планирани. А пердетата ще се къдрят леко над тях. Лошото е ча па са големи и 23-24 см стърчат от стената срещу 12-15 срещу обикновените радиатори.
- 1 like
Коментар
-
Опа, е поне си разбрал причината :-)
И да съм объркал нещо от изброеното малко идеята ти е ясна предполагам ?
Джони затрудняваш ме малко, след като стана ясно, че знаеш всички обяви наизуст сега и улиците и детските градини немаш тайни. Да не си картограф ? Ако си да знаеш, че Лорда ще те препита :-)
Коментар
Коментар