Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Дано да си прав. Ако е така ще черпя.
но, по същество
коя дата ще фиксираме за черпене?
препоръка е
Коментар
-
Според мен Бетера и Бонвивана имат диаметрално противоположно мнение за заможност на народонаселението . Бетера визира висше общество в най-скъпите хотели и ресторанти ( с което иска да се покаже какъв баровец бил), докато Бонвиван цитира замогването на средната класа, която наистина жъне яко в последните години. Имам колега , който взима 500лв. по- малко от мен, а разказваше за някакво прекачване в Шри Ланка...
Ако, наистина висшата класа (Бетера) закъсва по скъпите места, а средната(Бонвивана) се замогва и просперира, наистина се превръщаме в развита държава.. Не казвам, че Бонвивана не е в скъпата прослойка, държа да отбележа, просто той цитира средната класа....Last edited by Bailor; 29.11.2024, 22:27.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
усеща го вече, защото в частния бизнес няма популизъм
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
нема да се плашиш, трайко
администрация никой не съкращава
та нали всички сте калинки на някой
най-много някоя чистачка или шофьор да го отнесе
или да се опразни някой стол за наш човек
може за година - две да спрат да ви вдигат заплатите, официално
но дмс, комисии, контрольорски и не знам още какво, си вървят. минималната и тя само нагоре.
Коментар
-
Колега, прав си, но за съжаление скоро този сън ще свърши и ще има рев до небесата (аз също ще съм от потърпевшите). Обаче частния бизнес ще го усети преди държавата администрация. Дано да греша.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Колега, прав си, но за съжаление скоро този сън ще свърши и ще има рев до небесата (аз също ще съм от потърпевшите). Обаче частния бизнес ще го усети преди държавата администрация. Дано да греша.
администрация никой не съкращава
та нали всички сте калинки на някой
най-много някоя чистачка или шофьор да го отнесе
или да се опразни някой стол за наш човек
може за година - две да спрат да ви вдигат заплатите, официално
но дмс, комисии, контрольорски и не знам още какво, си вървят. минималната и тя само нагоре.
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
някои патрони започват да усещат неудобство, но все е още е масово харченето и вярата в розово бъдеще
армия от чиновници нищоправци си чака бонуси, премии, а и не спира да се краде
други теглят смело заеми,че както каза бонка сме били назад с % задлъжнялост и щяло да има пари бол за всички.
познавам хора, които правят по половин и нагоре милион на месец ( печалба от бизнес), а познавам и хора, които ако ги видиш ще кажеш че са милионери, но затъват с всеки месец защото харчовете се увеличиха драстично,а приходите не догонват.
като цяло обаче бих казал, че отрезвяването още не е започнало и вероятно ще има още известно време 'хубави времена'
пп не знам дали прочетохте, че ЕК са ни порязали по втория транш от плана за въстановяване и развитие - според мен тези пари са изхарчени авансово от администрацията, но никой няма да си признае. Харченето през пръсти ще трябва да се ограничи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеОт неделя глобяват с 50 лв. за влизане със стари коли в центъра на София
Забраната за влизане на коли от първа и втора екогрупа в центъра на столицата ще важи до 28 февруари догодина
бетерчо, следвашия път с трамвая на ресторант в центъра
Коментар
-
От неделя глобяват с 50 лв. за влизане със стари коли в центъра на София
Забраната за влизане на коли от първа и втора екогрупа в центъра на столицата ще важи до 28 февруари догодина
бетерчо, следвашия път с трамвая на ресторант в центърапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБерти дойде, и то дойде най-напред при хората, които демонстрират охолство.
Отрезняването дойде.....
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/539-banki-...rotsent-do-304 Леко намаляване на основната лихва и от бнб-то
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Берти дойде, и то дойде най-напред при хората, които демонстрират охолство.
Като за начало направи справка из скъпите хотели за нг - ще видиш свободни места (преди до средата на октомври се изчерпваха)
Погледни скъпите ресторанти в Сф - има места и то през уикенда. Във Варна няма никой, а няколко скъпи на брега на морето - затовриха.
Дилърите на коли са задръстени от върнати лизингови и демо автомобили, за налични ми свалиха 70 палки.
Отрезняването дойде.....
Аз също видях подобно нещо. Няма кеш, не знам какви милиони под дюшеците им се привиждат на брокеразите или на онзи таласъм където обесняваше че всички били фрашкани с пари.Банките били пълни с кеш и ги подарявали на сульо и пульо - има доста брокерази за психиатър.
Кризата в БГ пристига с 1-2г закъснение което винаги е било така и тя вече е тук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Берти дойде, и то дойде най-напред при хората, които демонстрират охолство.
Като за начало направи справка из скъпите хотели за нг - ще видиш свободни места (преди до средата на октомври се изчерпваха)
Погледни скъпите ресторанти в Сф - има места и то през уикенда. Във Варна няма никой, а няколко скъпи на брега на морето - затовриха.
Дилърите на коли са задръстени от върнати лизингови и демо автомобили, за налични ми свалиха 70 палки.
Топ имоти във Варна, с гледка, двор и мн екстри, стоят непродадени - само за справка, когато търсех (преди 15 год) ми бяха казали, че там може само с препоръки или връзки да се вредиш....
За тези 14 год, откато съм на пазара, имот с гледка, на добро място, винаги се е изкупувал още на картинка.
Отрезняването дойде.....
армия от чиновници нищоправци си чака бонуси, премии, а и не спира да се краде
други теглят смело заеми,че както каза бонка сме били назад с % задлъжнялост и щяло да има пари бол за всички.
познавам хора, които правят по половин и нагоре милион на месец ( печалба от бизнес), а познавам и хора, които ако ги видиш ще кажеш че са милионери, но затъват с всеки месец защото харчовете се увеличиха драстично,а приходите не догонват.
като цяло обаче бих казал, че отрезвяването още не е започнало и вероятно ще има още известно време 'хубави времена'
пп не знам дали прочетохте, че ЕК са ни порязали по втория транш от плана за въстановяване и развитие - според мен тези пари са изхарчени авансово от администрацията, но никой няма да си признае. Харченето през пръсти ще трябва да се ограничи.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар