IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

има неща за които не се радвам като съм прав
    но, по същество
    коя дата ще фиксираме за черпене?
    До 01.01.2026

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Дано да си прав. Ако е така ще черпя.
      ​​​​​
      има неща за които не се радвам като съм прав
      но, по същество
      коя дата ще фиксираме за черпене?

препоръка е

Коментар

• Според мен Бетера и Бонвивана имат диаметрално противоположно мнение за заможност на народонаселението . Бетера визира висше общество в най-скъпите хотели и ресторанти ( с което иска да се покаже какъв баровец бил), докато Бонвиван цитира замогването на средната класа, която наистина жъне яко в последните години. Имам колега , който взима 500лв. по- малко от мен, а разказваше за някакво прекачване в Шри Ланка...

Ако, наистина висшата класа (Бетера) закъсва по скъпите места, а средната(Бонвивана) се замогва и просперира, наистина се превръщаме в развита държава.. Не казвам, че Бонвивана не е в скъпата прослойка, държа да отбележа, просто той цитира средната класа....
        Last edited by Bailor; 29.11.2024, 22:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

усеща го вече, защото в частния бизнес няма популизъм
          Мои приятели бизнесмени, през последните месеци яко се оплакват от липса на ликвидност и, че не смогват да си погасяват кредитите на време.

Коментар

нема да се плашиш, трайко
            администрация никой не съкращава
            та нали всички сте калинки на някой
            най-много някоя чистачка или шофьор да го отнесе
            или да се опразни някой стол за наш човек

може за година - две да спрат да ви вдигат заплатите, официално
            но дмс, комисии, контрольорски и не знам още какво, си вървят. минималната и тя само нагоре.
            Дано да си прав. Ако е така ще черпя.
            ​​​​​

Коментар

Колега, прав си, но за съжаление скоро този сън ще свърши и ще има рев до небесата (аз също ще съм от потърпевшите). Обаче частния бизнес ще го усети преди държавата администрация. Дано да греша.
              усеща го вече, защото в частния бизнес няма популизъм
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Колега, прав си, но за съжаление скоро този сън ще свърши и ще има рев до небесата (аз също ще съм от потърпевшите). Обаче частния бизнес ще го усети преди държавата администрация. Дано да греша.
                нема да се плашиш, трайко
                администрация никой не съкращава
                та нали всички сте калинки на някой
                най-много някоя чистачка или шофьор да го отнесе
                или да се опразни някой стол за наш човек

може за година - две да спрат да ви вдигат заплатите, официално
                но дмс, комисии, контрольорски и не знам още какво, си вървят. минималната и тя само нагоре.
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

някои патрони започват да усещат неудобство, но все е още е масово харченето и вярата в розово бъдеще
                  армия от чиновници нищоправци си чака бонуси, премии, а и не спира да се краде
                  други теглят смело заеми,че както каза бонка сме били назад с % задлъжнялост и щяло да има пари бол за всички.

познавам хора, които правят по половин и нагоре милион на месец ( печалба от бизнес), а познавам и хора, които ако ги видиш ще кажеш че са милионери, но затъват с всеки месец защото харчовете се увеличиха драстично,а приходите не догонват.

като цяло обаче бих казал, че отрезвяването още не е започнало и вероятно ще има още известно време 'хубави времена'

пп не знам дали прочетохте, че ЕК са ни порязали по втория транш от плана за въстановяване и развитие - според мен тези пари са изхарчени авансово от администрацията, но никой няма да си признае. Харченето през пръсти ще трябва да се ограничи.

Коментар

От неделя глобяват с 50 лв. за влизане със стари коли в центъра на София

Забраната за влизане на коли от първа и втора екогрупа в центъра на столицата ще важи до 28 февруари догодина

бетерчо, следвашия път с трамвая на ресторант в центъра
                    Ратко, бъркаш посоката. Сега жените от центъра ще се наложи да ловят трамваи за кръчми в покрайнините.

Коментар

• От неделя глобяват с 50 лв. за влизане със стари коли в центъра на София

Забраната за влизане на коли от първа и втора екогрупа в центъра на столицата ще важи до 28 февруари догодина

бетерчо, следвашия път с трамвая на ресторант в центъра
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                        Берти дойде, и то дойде най-напред при хората, които демонстрират охолство.
                        Отрезняването дойде.....
                        Бетерчо, дай да уточниме на колко ще изкупуваме от демонстриралите охолство. Не е редно, докато едни чакат на перона, други да скачат у влака в движение.

Коментар

• видяха хората, че им обсъждате печакбата и решиха да се застраховат
                          Печалбата на банките в България расте минимално в края на октомври

Разходите за обезценка на финансови активи се увеличават с повече от 70% на годишна база, отчита БНБ
                          препоръка е

Коментар

• https://www.investor.bg/a/539-banki-...rotsent-do-304 Леко намаляване на основната лихва и от бнб-то

Коментар

Като за начало направи справка из скъпите хотели за нг - ще видиш свободни места (преди до средата на октомври се изчерпваха)
                              Погледни скъпите ресторанти в Сф - има места и то през уикенда. Във Варна няма никой, а няколко скъпи на брега на морето - затовриха.
                              Дилърите на коли са задръстени от върнати лизингови и демо автомобили, за налични ми свалиха 70 палки.
                              Отрезняването дойде.....
                              +1
                              Аз също видях подобно нещо. Няма кеш, не знам какви милиони под дюшеците им се привиждат на брокеразите или на онзи таласъм където обесняваше че всички били фрашкани с пари.Банките били пълни с кеш и ги подарявали на сульо и пульо - има доста брокерази за психиатър.
                              Кризата в БГ пристига с 1-2г закъснение което винаги е било така и тя вече е тук.

Коментар

Като за начало направи справка из скъпите хотели за нг - ще видиш свободни места (преди до средата на октомври се изчерпваха)
                                Погледни скъпите ресторанти в Сф - има места и то през уикенда. Във Варна няма никой, а няколко скъпи на брега на морето - затовриха.
                                Дилърите на коли са задръстени от върнати лизингови и демо автомобили, за налични ми свалиха 70 палки.
                                Топ имоти във Варна, с гледка, двор и мн екстри, стоят непродадени - само за справка, когато търсех (преди 15 год) ми бяха казали, че там може само с препоръки или връзки да се вредиш....
                                За тези 14 год, откато съм на пазара, имот с гледка, на добро място, винаги се е изкупувал още на картинка.
                                Отрезняването дойде.....
                                някои патрони започват да усещат неудобство, но все е още е масово харченето и вярата в розово бъдеще
                                армия от чиновници нищоправци си чака бонуси, премии, а и не спира да се краде
                                други теглят смело заеми,че както каза бонка сме били назад с % задлъжнялост и щяло да има пари бол за всички.

познавам хора, които правят по половин и нагоре милион на месец ( печалба от бизнес), а познавам и хора, които ако ги видиш ще кажеш че са милионери, но затъват с всеки месец защото харчовете се увеличиха драстично,а приходите не догонват.

като цяло обаче бих казал, че отрезвяването още не е започнало и вероятно ще има още известно време 'хубави времена'

пп не знам дали прочетохте, че ЕК са ни порязали по втория транш от плана за въстановяване и развитие - според мен тези пари са изхарчени авансово от администрацията, но никой няма да си признае. Харченето през пръсти ще трябва да се ограничи.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X