If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А този в Лозенец на 2100?
Явно не схващаш каква спекула се вихри и че масовият имот е надценен поне двойно. Следователно и прогнозираните от мен 50% няма да са никакъв спад, просто едно връщане към реалността от страна на продавачи.
ПС: Защо пък имот строен 1970та да се влияе от инфлацията? Тук нямаме скок на никакви разходи, даже цената му трябва да е надолу заради поскъпналите ремонти.
ПС: Абе в Пуевен много сте си повярвали. Даже гледам цените в Евро се обявяват вече, не е в лева както в другите градове в провинцията. Явно като падне населението на 10.000 души, чак тогава ще се осъзнаете че имот в подобен обезлюден град не струва и пукната пара.
Ти чакай осъзнаването. Ще извъртиш 60така и ще си погледнеш портфейла, дали и у Априлци мож купи тогава. Аз вервам на себе си и квото го върша го правя професионално без капка емоция. Стига гледа кой къде живее, щото това не може да се преброи. Схващаш, умен си. Движението на хора - различно е от преди. Работа, втора работа, даже Сф е подценена. Не забравяй че преди 40 години в хотел не можеше да влезеш ако жена ти има различна фамилия от твоята. Доказваш че ти е жена. А преди 50 ина в хотел на по-малко от 70 км от твоето населено място - абсурд. Кво праиш в хотел с нея. Джонка, учите се бавно. А сте много информирани. Бъди светкавичен когато учиш нещо, тоест, схващай...чети и един факт би трябвало да ти отговори на 10 въпроса, бързо. Щото няма логика и събития в полза на масите. Разбери го това.
Щото в магазина хляба не ми го продават на цената от 1970-та....
Бъркаш. Хлябът се произвежда днес - зърно, ток, горива, труд и пр. Един кофтор построен преди 50 години, без нито един козметичен ремонт направен досега, няма как да се движи с темпа на инфлацията. Даже след поскъпването на ремонтите (неизбежно) трябва това да се компенсира с по-ниска цена на кофтора, който трябва да се ремонтира.
Как искаш ти - мизерниците да живеят като животни вътре и после да искат да компенсират инфлация? Не става. Новото да си поскъпва колкото си ще, там знаеш че нямам интереси (макар и да продават при 800 себестойност на 2500-3000 и да се оправдават с инфлация - пак има достатъчно луфт за едни минус 50%).
Явно не схващаш каква спекула се вихри и че масовият имот е надценен поне двойно. Следователно и прогнозираните от мен 50% няма да са никакъв спад, просто едно връщане към реалността от страна на продавачи.
ПС: Защо пък имот строен 1970та да се влияе от инфлацията? Тук нямаме скок на никакви разходи, даже цената му трябва да е надолу заради поскъпналите ремонти.
ПС: Абе в Пуевен много сте си повярвали. Даже гледам цените в Евро се обявяват вече, не е в лева както в другите градове в провинцията. Явно като падне населението на 10.000 души, чак тогава ще се осъзнаете че имот в подобен обезлюден град не струва и пукната пара.
Има ли избор чУека? Цял живот блъскАл кът вол в странство, върнал се, набил всичко в туули, кво му остава, освен да ...... вЕрва....
Защо пък имот строен 1970та да се влияе от инфлацията? Тук нямаме скок на никакви разходи, даже цената му трябва да е надолу заради поскъпналите ремонти.
.
Щото в магазина хляба не ми го продават на цената от 1970-та....
Люлин, Сухата река...браво! Цени от 2300 и 2600€ метъра. ЕПК - отчайващи новини. Ма така е, кво са вече 2600€. Кво можеш да купиш с тях тук и по света. Един бургер беше 3, сега е 7€. Една вечеря е минимум 50- 70€ на човек без питие с десерта. Горива нагоре, коли нагоре, топло и светло нагоре, дългове безпаметни....ка да стане ми кажи.
Люлин, Сухата река...браво! Цени от 2300 и 2600€ метъра. ЕПК - отчайващи новини. Ма така е, кво са вече 2600€. Кво можеш да купиш с тях тук и по света. Един бургер беше 3, сега е 7€. Една вечеря е минимум 50- 70€ на човек без питие с десерта. Горива нагоре, коли нагоре, топло и светло нагоре, дългове безпаметни....ка да стане ми кажи.
Да споделя, Песи знае, другите да слушат. Жена ми си продаде къщата, наследствена стара къща в Силистренски регион. Далеч, не си заслужава да я държи. Изисква поддръжка и е токсичен имот. 40К€. Вика ми, това е от баба и дядо, да си купя нещо да ми остане. Кво да купиш мила моя, като у Плевен под 60К€ апарт двустаен панел у Сторгозия няма. В градската част почват от 80К€. Сега, кофтори кочини не ги броя.
Това е ножицата и ластика за който Берти ни учеше, ама аз го разбрах правилно. И се поучих навреме.
Свиквайте на ножици и ластици...дами и господа.
Коментар