IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Викаш ако беше купил имот и не беше се развел,щеше да оправи демографията. А защо тогава крупни инвеститори в недвижими имоти като Лорда и Иванчо93 имат по едно дете?Имаше още един с много имоти във форума Цецко,който пък нямаше нито едно дете. Не ви знам семейното положение на останалите повишители ама ни един не се е похвалил ,че има много деца-3 и повече. Що така-крупни инвеститори в имоти пък нямате по много деца?
    Имаме и деца и внуци вече. Правим бизнес, внасяме данъци и осигуряваме работни места. И да дойде някакъв сопол живеещ на майната си и да дудне че държавата е скапана и всичко е кофтори и боклуци и не се раждат деца, ай нема нужда.
    Знаем, че сте изнервени, че цените не падат, за сега. Спокойно, винаги има надежда, а и 2029 ей го дей.

Коментар

• Годишният растеж на цените на жилищата се ускори до 15.6% през третото тримесечие на 2022 г., като основен принос за това имаше поскъпването при съществуващите жилищни имоти. Това отчита Министерство на финансите в Месечния обзор на българската икономика.

https://www.pariteni.bg/novini/ikono...t-s-186-245152
      Нека хейта продължи, СЕГАААА

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение

Защото последните 12 години не съм правил нищо друго освен да работя по 80ч на седмица. Докато натрупам умения, опит и развия ИТ бизнеса. На море съм ходил два пъти за този период, други почивки не. Сега съм с преднина и мога да се отпусна малко Първото дете, да ми е живо и здраво, ми се роди преди година. Догодина дано още едно!

Вместо да се хвана на една сладка държавна службица да ми капе... минАх се
        Браво. Ама имай малко уважение и към другите хора и към техният избор на начин на живот. Ти изкарваш успели хора мизерници и дегенерати,щото живеели под наем и не са си набили парите в тули.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Това е твоето виждане. А какво е виждането на децата ти, знаеш ли го? Дали като пораснат няма да "отлетят" от гнездото? Примери за нагласени триетажни къщи по малките градове в, които живеят само старухите, а децата мизерстват под наем в Сф колкото искаш.
          Отмина времето на идеята всички заедно. На всеки да има по етаж. Децата бягат към София и всяко иска да си е самостоятелно пък макар и в маломерка.
          Ами докато пораснат ще им осигуря възможно най-добрите условия за живот според възможностите си.А след това,където искат да ходят, изборът си е техен .Ако искат в София, ако искат в чужбина, това си е техен избор. Ще им осигуря щастливо детство,а не да мизерстват, за да събирам пари, които да набия в тули.
          Колкото до"мизерстването"под наем при тия цени на имотите и при цените на наемите в момента е много по-изгодно да се живее под наем. А и поради демографският срив и бурното строителство все по-изгодно ще става да се живее под наем предвид и повишаването на заплащането на труда в България.
          Last edited by mirodes; 04.02.2023, 09:03.

Коментар

Викаш ако беше купил имот и не беше се развел,щеше да оправи демографията. А защо тогава крупни инвеститори в недвижими имоти като Лорда и Иванчо93 имат по едно дете?Имаше още един с много имоти във форума Цецко,който пък нямаше нито едно дете. Не ви знам семейното положение на останалите повишители ама ни един не се е похвалил ,че има много деца-3 и повече. Що така-крупни инвеститори в имоти пък нямате по много деца?
            Защото последните 12 години не съм правил нищо друго освен да работя по 80ч на седмица. Докато натрупам умения, опит и развия ИТ бизнеса. На море съм ходил два пъти за този период, други почивки не. Сега съм с преднина и мога да се отпусна малко Първото дете, да ми е живо и здраво, ми се роди преди година. Догодина дано още едно!

Вместо да се хвана на една сладка държавна службица да ми капе... минАх се

Коментар

И аз нямам желание да купувам имоти, вкарал съм пари за два апартамента в нашият град в къщата ми,за да я направя прекрасно място за живот на семейството ми.А и всеки месец ги водя на спа в луксозен хотел. Това прави ли ме неразумен?
              Това е твоето виждане. А какво е виждането на децата ти, знаеш ли го? Дали като пораснат няма да "отлетят" от гнездото? Примери за нагласени триетажни къщи по малките градове в, които живеят само старухите, а децата мизерстват под наем в Сф колкото искаш.
              Отмина времето на идеята всички заедно. На всеки да има по етаж. Децата бягат към София и всяко иска да си е самостоятелно пък макар и в маломерка.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Да ти кажа какво няма в селата. Канализация няма. В тоя век без мръсен канал не става.
                Че то и в най скъпата част на България канализация НЯМА! Дано сте ме разбрали

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

+1!!!
                  Вчера тука един другар понижител ревеше, че турци и други подобни ще ни завладея, щот демографията, разбираш ли, не върви. Пълно е с такива като горния-виждат се с малко пари, зарязват си семействата, не се грижат за децата си, ако имат такива изобщо, влачат де с к.ви и живеят под наем щот по лесно…Е каква демография очаквате да има!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Колегата ти сам си призна, че е брокер, така че тъпоумията отново ги пишеш ти, но при такъв капацитет и анализ, честно си признавам, че друго не съм очаквал!
                    Излиянията ви няма да спрат сривът при имотите! Задава се твърдо приземяване и индикациите за това вече се наблюдават!
                    Мислех, че темата е за повишение на цените, не за понижите ли, ама …
                    А да ви кажа според мен на никой не му пука цената. Тя е нещо преходно. Българина купува имот и държи на всяка цена. Народопсихология. А малкото имоти на пазара просто манипулират цените

Коментар

Що за елементарна паплач е това понижителят, особено гастербайтерския понижител. Напуснал страната, няма имущество, кюта под наем в някое мюсюлманско гето, обаче виси цял живот в тема за български имоти, дава акъл, знае всички обяви от имот.бг наизуст и всички които не му се вързват ва тъпните са брокери, или един и същ профил. Няма такъв смях просто…
                      Колегата ти сам си призна, че е брокер, така че тъпоумията отново ги пишеш ти, но при такъв капацитет и анализ, честно си признавам, че друго не съм очаквал!
                      Излиянията ви няма да спрат сривът при имотите! Задава се твърдо приземяване и индикациите за това вече се наблюдават!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Да,какво да се изненадам?
                        Ходил съм в една от най скъпите и модерни болници в света в Копенхаген.
                        Все едно си в космоса.
                        И в Испания в селската поликлиника е по чиста и уредена от София Мед и Токуда.
                        В Толедо направиха най голямата и модерна болница в Европа.
                        В Европа майка,разбираш ли ?
                        В Европа най голямата болница с хеликоптер и площадки,чудо ,осмото чудо на света в класацията на болниците.
                        Що се правиш на ощипан , статистика някой да даде на тамошните крадци или и ти кат джонката само ще плюеш ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Защо да е "подарък"!? За тази сума купува нещо малко за себе си, така че самоучастието да води до вноска около същия наем. След 10 години продава и е на + с каквато е разликата между самоучастието и продажната цена. Ако е купил преди 10 години и излиза сега, ще е х 3 на самоучастието, а ако е подобрил имота още повече. Елементарна математика. Затова отбелязах, че няма финансово планиране, горното го правят всички нормални хора, защото е рационално решение. Другото което описвате е чист мързел, смесен с отмъщение към бившата съпруга и оттам към детето. Типично поведение след развода - крият се да плащат издръжка, въпреки че имат, съдът е препълнен от такива дела. Дано не съм прав, но след описанието "ч***а млади гаджета" всички пръсти сочат към това. Такива свършват сами, този път околните са им го "нач*****и". What goes around comes around
                          +1!!!
                          Вчера тука един другар понижител ревеше, че турци и други подобни ще ни завладея, щот демографията, разбираш ли, не върви. Пълно е с такива като горния-виждат се с малко пари, зарязват си семействата, не се грижат за децата си, ако имат такива изобщо, влачат де с к.ви и живеят под наем щот по лесно…Е каква демография очаквате да има!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Бай лора, който преди време беше пуснал темата "Предизвестения край на инвестицията влогЪ"
                            си е открил влог в банка?!

Брей, наистина нещата за повишителите на имоти не вървят добре.
                            Той сам го обяви.
                            Затова казах,че подписа смъртната присъда на пазара и цените.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Някой да постне в една Испания как са докторята или пък в Сърбия , Полша ! Кольо шъ се изненадаш ....
                              Да,какво да се изненадам?
                              Ходил съм в една от най скъпите и модерни болници в света в Копенхаген.
                              Все едно си в космоса.
                              И в Испания в селската поликлиника е по чиста и уредена от София Мед и Токуда.
                              В Толедо направиха най голямата и модерна болница в Европа.
                              В Европа майка,разбираш ли ?
                              В Европа най голямата болница с хеликоптер и площадки,чудо ,осмото чудо на света в класацията на болниците.

Коментар

Що за елементарна паплач е това понижителят, особено гастербайтерския понижител. Напуснал страната, няма имущество, кюта под наем в някое мюсюлманско гето, обаче виси цял живот в тема за български имоти, дава акъл, знае всички обяви от имот.бг наизуст и всички които не му се вързват ва тъпните са брокери, или един и същ профил. Няма такъв смях просто…
                                Включвам се и тука да си харесам поста от този профил.

+10000

Затова съм със снимката на класическия българин. Точно това са този тип хора. Дребни тарикати, вечно гледат да се не минат. Специалисти по всичко, но с никакви резултати.
                                Last edited by ivanvg93; 04.02.2023, 04:05.

Коментар

Working...
                                X