Първоначално изпратено от jore123
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В София са купили отдавна последните 10 години сега е Цюрих,Женева,Мюнхен и да не продължавам.Никой уважавам себе си лекар,станал милионер няма да купи в София,и го казвам защото го знам,знам и кои са хората.Още ако помниш докато беше зад граница ти обясних че колегите ти отдавна са милионери.Ти осъзнаваш ли в какъв цикъл сме в момента ? И не ми стеняй , че некой се бори с инфлацията ? .......
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/538-pazari...a-inflatsiyata
Момчета и момичета!
Другари и другарки!
Като пиша аз и говоря от една година слушайте и си записвайте,а?
Я вижте тук какво Ви казват,а?
Същото дето и аз ,без рязка болка ,безработица и фалити инфлация не се сваля ..
Да не казвам какво научих за застрахователния сектор че е топ сикрет инфото.
Стягайте се сериозно идват тежки времена.
Коментар
-
Братчеда е HR в Атос ,дръпна и брат си дано не ги съкратят
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е то там е без пари, затова.В Сф нищо немат, горките мултимилионери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Защо да е "подарък"!? За тази сума купува нещо малко за себе си, така че самоучастието да води до вноска около същия наем. След 10 години продава и е на + с каквато е разликата между самоучастието и продажната цена. Ако е купил преди 10 години и излиза сега, ще е х 3 на самоучастието, а ако е подобрил имота още повече. Елементарна математика. Затова отбелязах, че няма финансово планиране, горното го правят всички нормални хора, защото е рационално решение. Другото което описвате е чист мързел, смесен с отмъщение към бившата съпруга и оттам към детето. Типично поведение след развода - крият се да плащат издръжка, въпреки че имат, съдът е препълнен от такива дела. Дано не съм прав, но след описанието "ч***а млади гаджета" всички пръсти сочат към това. Такива свършват сами, този път околните са им го "нач*****и". What goes around comes around
А кой кога и с кого свършва е божа работа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Да съм първи тогава. ДСК вдигна РЛП с 0,01 до 15.07.2023
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не, по-добре да изгорят от инфлацията (а те едва ли ще изгорят, защото хората които са ги спестили едва ли са такива глупаци), отколкото да ги подарят на разни мафиоти от рода на Артекс и подобни.
Купуваш апартамент по 3500 на фалшив квадрат, ти директно ги подаряваш на строителя, а насреща получаваш един боклук, който не струва нищо - фалшива квадратура, кофти строителство, в столица на бедна държава пред демографски колапс. За какво ти е такъв имот?
В Европа предстоят някой изключително непопулярни икономически мерки. Цифрово евро, забрана на всяка непроследима собственост, тежка реформа на гражданските права и свободи под агидата на зелени реформи. В очакване сме на новата кампания сега срещу туризма от ЕС, ще има ограничение за пътуванията с цел туризъм да сме eco-friendly. На пръв поглед това ще е много лошо за имотите и основната индустрия в България - туризма. Обаче се готвят чудовищни компенсации с напечатани пари на засегнатите страни, основно с цел да подържат цените на активите разбира се.
Така че всякакви сметки кога щели да паднат имотите и други неща е като да играеш балъка в оная игра "хвани топката" дето си я подмятат някакви 3-метрови баскетболисти за подигравка. Ту лагард ще вдига лихвите, те докато стигнат в България вече станало време за печатане, ЕС пък направо подарява пари "за възстановяване" на избрани лица, които главно те надцакват за тухли. Тамън си договорил нещо пък банката ще фалира, замразява средствата или ще откаже финансиране. Лудница.
Дарявай по-много и често, че не се знае кога играта ще приключи катастрофално.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
На кого са вдигнали лихвата и с колко ? Още не сме чули да има такъв човек тук и това е ново за мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Имотаджийската тема стана много забавна за четене, откато центробанките ви вдигнаха лихвите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Аз наеми за социално слаби на 600лв нямам. В София това е бюджет за едностаен НС в момента. А пък за интелектуално слаби с 500К+ в сметката, хептен не.
А няма спор, че е интелектуално слаб,щом не си е набил парите в коптори.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеДа имаш 500к в сметката и да ги дадеш за надценен имот в София, значи си глупак!
Виждам как брокерите се присмиват на успелите хора с добри заплати и професии, успели да спестят някой лев. Виждам и желанието да им пробутат някой боклук и да вземат комисионна, виждам и злобата "има пари, но не иска да купи и да спечеля от него"...
Никой разумен човек, с труд успял да събере тази сума, няма да я подари на някой паразит (строител или наследник), а насреща да получи боклук със стойност 50% от това, което е платил. Запомнете го.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Хората с много пари отдавна диверсифицират извън България ,твоите колеги от Пирогов например ,понеже имам данни и за Балтов и за други,даже Асенчо Медиджиев го познавам от УНГ,то дето го туриха министър ,отдавна,много отдавна си купуват по Швейцария ,по Австрия и да не изброявам ,който има пара не купува в София отдавна ,ама като казвам пара не говоря за стотици хиляди ,а за милиони капиталиВ Сф нищо немат, горките мултимилионери.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Аз съм най-нервен когато джоба ми е празен... Да знаеш, че те разбирам напълно защо си толкова изнервен напоследък! Спокойно, 2039 не е чак толкова далеч, пак ще има сделки, а до тогава бюрото по труда те зове...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Аз наеми за социално слаби на 600лв нямам. В София това е бюджет за едностаен НС в момента. А пък за социално слаби с 500К+ в сметката, хептен не.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар