Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Не, ти си готин.
Все пак гледам да не горя всички мостове, че утре може да ми потрябва квартирка и първо при теб ще идапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Говориш без да знаеш ! Канализацията им е заустена в централната канализация по Виа Понтика. Няма боклуци, а змиите от къде ги измисли не знам хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
трайчо, да нямаш мен предвид?
Все пак гледам да не горя всички мостове, че утре може да ми потрябва квартирка и първо при теб ще ида
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Този на който си звъняла, ако си звъняла въобще. От линка, който пусна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
На бас, че на тези сгради лайната се изтичат директно в морето...Да не говорим, че наоколо извън дворовете е пълен змиярник - неподдържано и пълно с боклуци.
Подобни имоти по-добре да ги няма човек, отколкото да му ги подарят (да не говорим пък да дадеш 150к).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Кой брокер ти каза това ? Имам човек със сериозен интерес към този апартамент.
Този от линка, който пусна.
"Твоя човек" да звънне и да разпита, че и по-хубави за по-малко пари има.Last edited by polax; 13.02.2023, 14:58.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
На бас, че на тези сгради лайната се изтичат директно в морето...Да не говорим, че наоколо извън дворовете е пълен змиярник - неподдържано и пълно с боклуци.
Подобни имоти по-добре да ги няма човек, отколкото да му ги подарят (да не говорим пък да дадеш 150к).
ако изливат Акото в морето, то трябва да образува нещо като кафяв водопад
сигурно имат изгребни ями, като в грецияпрепоръка е
Коментар
-
Ми направих го!
Само не знам кой лъже?
Брокера каза, че не е чувал да е продаден. Апартамента е на някакъв руснак. Ако някой го интересува въпросният брокер има и друг на 130К втори етаж.
Правете си заключенията кой, какво......
Коментар
-
Ми направих го!
Само не знам кой лъже?
Брокера каза, че не е чувал да е продаден. Апартамента е на някакъв руснак. Ако някой го интересува въпросният брокер има и друг на 130К втори етаж.
Правете си заключенията кой, какво......
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Растат, защото нЕма. Има кастинг за наематели. Тук е пълно с празни квартити, а предстои да излязат нови от рекордното строителство.
да си точно там.Last edited by ratten; 13.02.2023, 14:51.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, къде се бавят до сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеНаемите на офиси в Европа растат с най-бързия си темп от 2008 г. насам
Свободните площи на Стария континент растат, а офис строителството се забавя заради растящите разходи
какво ли може да означава това?
хем се забавя, хем по-високи разходи...
сигурно ще има големи дискаунти, предполагам до около 70%
наемателите са си екстра.
дори да им вдигнат наемите с 10-15%,
какво ги бърка. нека хазяите страдат с тия високи цени на строителството.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не бързай де, чакай да излязат новите дет получиха акт 16 миналата год.препоръка е
Коментар
Коментар