IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Изкуственият интелект може да вземе хляба на повечето хора по света, а кога това ще стане само големите батковци знаят.
    точно така, трайчо
    може да им вземе службата, но имотиту - не
    не още, докато не дойде терминаторът 3
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Това за което говориш са терминали, няма общо с облак.
      А нямат това какво е?

https://money.bg/techno/s-edin-udar-...trebiteli.html

Увaжaeми фиpми, зaщo нe cпpeтe дa ĸyпyвaтe ĸoмпютpи?" - тoвa oпpeдeлeнo нe звyчи ĸaтo въпpoc, ĸoйтo мoжe дa дoйдe oт ĸoмпaния ĸaтo Місrоѕоft, нo нa пpaĸтиĸa в мoмeнтa ce cлyчвa имeннo тoвa. Coфтyepният гигaнт лaнcиpa виpтyaлнитe ĸoмпютpи ĸaтo пo-eвтинa и "зeлeнa" aлтepнaтивa зa бизнeca. Πpoблeмът e, чe тoвa щe e зa cмeтĸa ĸaĸтo нa дългoгoдишнитe xapдyepни пapтньopи нa ĸoмпaниятa, тaĸa и нa вceĸи, чиитo paбoтoдaтeл peши дa ce възпoлзвa oт тaзи възмoжнocт.
      Koнтeĸcт: Уcлyгaтa Wіndоwѕ 365 пpeдocтaвя cpeщy мeceчнa тaĸca нa фиpмитe дocтъп дo виpтyaлни ĸoмпютpи c инcтaлиpaнa нa , ĸъм ĸoитo cлyжитeлитe мoгaт дa ce вĸлючaт диcтaнциoннo.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
        И аз имам такива познати като Бонвиан1 и са ми казвали, че преди около 30-40г е било модерно така - една клавиатура, монитор, модем и жица и си вързан към ИБМ облакът...Та майкрософт отново се опитвали да крадът от ИБМ. Или всяко ново нещо е добре забравено старо.
        Обаче аз си мисля, че ако познатите на Бонвиан1 наистина уволнят всичките си ИТ след 2-5г и ги заместят с ИИ, макс 1 г. след това и тях няма да ги има
        Това за което говориш са терминали, няма общо с облак.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
          И аз имам такива познати като Бонвиан1 и са ми казвали, че преди около 30-40г е било модерно така - една клавиатура, монитор, модем и жица и си вързан към ИБМ облакът...Та майкрософт отново се опитвали да крадът от ИБМ. Или всяко ново нещо е добре забравено старо.
          Обаче аз си мисля, че ако познатите на Бонвиан1 наистина уволнят всичките си ИТ след 2-5г и ги заместят с ИИ, макс 1 г. след това и тях няма да ги има
          Никога не се надгражда на повече от едно ниво.ИТ сектора беше използван за да може света да се дигитализира ,не че няма още работа но основната е свършена базиса които всички пчелички направиха последните 20 години е факт сега стигаме до оптимизация на разходите ,затова се налага следващото ниво.Тези сегашните пчелички които мен ме нападат дори не осъзнават какво им се готви.Не осъзнават.Това е жалкото.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982

Нали искаше инфо постнах ти,не ти харесва но да ме обиждаш мисля не си прав ...
            Човече, нямаш идея за какво говориш. Виртуални машини напрример има от повече от 20 години. Такава каша ти е в главата , че е безмислено дори да ти се обяснява.
            Last edited by X_Y; 27.04.2023, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Изкуственият интелект може да вземе хляба на повечето хора по света, а кога това ще стане само големите батковци знаят.
              На този етап няма изкуствен интелект, има по-развита версия на ML. Това което ChatGPT генерира са поредица от думи, който имат най-голяма вероятност да бъдат използвани за даден вектор. Ако няма данни за трейнинг, няма да може да генерира нищо. В тази връзка, първите работи който ще изчезнат са свързани с използване на данни и е странно , че хора като Кавръка не разбират че камбаната бие за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

А това е с днешната дата ...

Ти даже не знаеш сигурно че Майкрософт разработва виртуални машини които ще анулират изобщо нуждата от физическия компютър...от най голямата щайга де връзваш в облака и си бачкаш

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

вече не искам да ме водиш, където корите за баница са най-евтини
                  Виж сега майтапа на страна който е ходил знае дали ще са кори за баница дали ще е баклава дали ще са врати или материали имай в предвид че в Турция хубавите стоки са понскъпи и от нашите ,за всичко говоря.А турците са и големи лисици ,спрямо бг нашенските мушангии те са крале. Така че ако тръгнеш някъде трябва да си отваряш очите на 4.Само ще ти кажа че отдавна пазара в Турция който е в час се прави от Мигрос турското Метро,после има някои други магазини иначе отвънка е сеч,ментата,ама на всичко ,някои неща се взимат от едни места други от съвсем други В Турция ако тръгнеш ходи само с хора които са в час такива мене сбирки ..бягай освен за един Одрински тава джигер и хубава баклава

Коментар

Хората право ти казват но във форума е основно Ит специалисти и смятай какво им е като четат такива неща .
                    кольо имаш дарбата да се радваш на неща които първо тебе ще ударят. AI технологиите ще ударят най-напред телефонистите които приемат поръчки и фактури на фирмите за горива. Вече има започнат проект точно за такива "търговци" като тебе. (помисли за завръщане към брокерството)

Коментар

Хората право ти казват но във форума е основно Ит специалисти и смятай какво им е като четат такива неща .

Коментар

Тримата от запаса ама турците като видят Ратко колко е стигнат ще му продадат най скапаните мебели и стоки после Колчага като разбере какво е станало ще се изпокарат на границата като сигани
                        вече не искам да ме водиш, където корите за баница са най-евтини
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ако продължаваш така, няма да научиш, къде в турция са най-евтини плочките и перилните препарати
                          е той вече каза: направо от складовете

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

хахахахахахаха 1 седмица , като брокер 3 седмици
                            ако продължаваш така, няма да научиш, къде в турция са най-евтини плочките и перилните препарати
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                              Нищо не разбирам от ИТ, но имам много такива познати на много високи нива със 5 цифрени заплати. Та на всички тях мнението им е, че тази професия ще изчезне и машината и изкуственият интелект ще им вземе хляба и ще са без работа в близките 2-3-5 год.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Няма да стане така, защото ако отидем тримата, ще изпием парите за мебели още там и на връщане камиона ще е празен!
                                Тримата от запаса ама турците като видят Ратко колко е стигнат ще му продадат най скапаните мебели и стоки после Колчага като разбере какво е станало ще се изпокарат на границата като сигани

Коментар

Working...
                                X