Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Баф мааму, имам малко ливади наследство. Голема далавера неква крие Берджи с тях. Субсидии значи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Глупости на куков ден. Бих извадил пистолет ЕДИНСТВЕНО ако видя,че някой се е насочил към мен с явно агресивни намерения.И ЕДИНСТВЕНО ако видът на пистолета не го спре,ще го използвам.А не,че аз ще се насоча към някой с газов пистолет в ръка и оня да извади отнякъде боен пистолет и да ме гръмне.
А иначе винаги могат да се случат някакви ситуации,в които да ти потрябва. Преди няколко месеца си карах по един селски път.И отзад ме настигна един голям джип, който го караше един дебел ром. И аз си карах близо до осевата линия, ама оня ром като ме изпревари взе да бибитка и да ме притиска с джипа.Така и не разбрах защо го прави, сигурно е очаквал да се дръпна плътно вдясно. По едно време се отказа,но единствено, защото беше само с едно дете в колата. Ако бяха няколко роми сигурно щяха да ме блокират на пътя или поне да пробват,защото със сигурност съм много по-добър шофьор от тях.Но в подобна ситуация единствено видът на пистолет може да ги спре.Иначе ще те пребият. Те затова винаги ходят на групи-ако стане бой скачат всички.
А тоя с джипа ти е бибиткал защото си захапал осовата линия и най-вероятно не е имал видимост да те изпревари или пътя е бил тесен. Явно обичаш да търсиш конфронтация. И да пътя не е негов както не е твой, аз обикновенно като видя, че бявя някого гледам да го пусна или им давам мигачи където има възможност да ме изпреварят защото не обичам да създавам ситуации. Съдейки обаче по писанията ти, явно обичаш да се вкарваш в такива без да има особен смисъл.Last edited by aleks262; 02.05.2023, 10:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Айде пак влезе в матрицата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Аве хората изнесоха държавата Вие тука нищите някакви дребни сметкиLast edited by mirodes; 02.05.2023, 01:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това е престъпление по чл.234 В от Наказателният кодекс.Така че не само от морална гледна точка е укоримо.Ама наистина ако от Топлофикация си получават парите не ги бърка кой и как ги плаща. Но ако съседите се усетят може да има сериозни проблеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Какви хора си намерил я кажи ? Картата е само id (номер), записите и балансите са на сървъра. Верифицацията доколкото знам е за застраховката . Ако някой ти добавя баланс на сървъра ше се открие лесно и бързо. Това което казваш е все едно да твърдиш , че можеш да си ползваш кредитната карта без да я плащаш. Дори нямаш идея за какви проверки става дума.
Не знам докъде са стигнали с имплементацията но цялата система би трябвало да има Linux машина в превозното средство , която освен рийдърите, процесва камерите и целта е по принцип по някое време да почне да се анализира трафика на хора и кой какви превозни средства използва за да стигне от точка А до Б през различните части на деня . Само че като сайд ефект има и записи на хората , който се качват/ слизат и използват рийдърите , не знам дали разбираш какво ти казвам.
Коментар
-
Ми къде за смях, къде ако се натрупат сумите може да се окаже измама в особено големи размери и там може и повече от смях да падне. По принцип тия врътки се хващат сравнително лесно от топлофикациите зашото топломера на входа или блока ще отчита разлика от тези в апартаментите и тогава ше се проверяват първо тия с ниски сметки, но топлофикация няма да тръгне да разследва докато останалите съседи си плашат бе да протестират. Кавръчето трябва да е много тъп да прави врътки във входа и да говори за това във форум с ник като неговия. Името му не е много разпространено а и май си е сложил явно годината на раждане. И да не е има доста други детайли за него. Аз ако съм в Красна поляна и имам във входа човек с неговото име познай какво ше направя.Last edited by mirodes; 02.05.2023, 00:47.
Коментар
-
Ми къде за смях, къде ако се натрупат сумите може да се окаже измама в особено големи размери и там може и повече от смях да падне. По принцип тия врътки се хващат сравнително лесно от топлофикациите зашото топломера на входа или блока ще отчита разлика от тези в апартаментите и тогава ше се проверяват първо тия с ниски сметки, но топлофикация няма да тръгне да разследва докато останалите съседи си плашат бе да протестират. Кавръчето трябва да е много тъп да прави врътки във входа и да говори за това във форум с ник като неговия. Името му не е много разпространено а и май си е сложил явно годината на раждане. И да не е има доста други детайли за него. Аз ако съм в Красна поляна и имам във входа човек с неговото име познай какво ше направя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеТова са глупости, защото отсреща може да имат истински. А хората с огнестрелно оръжие и стабилна психика вадят оръжие само и единствено в краен случай и шанса да те гръмнат ако почнеш да размяташ газов пистолет е голям. Основно правило е ако извадиш оръжие да си готов да го използваш и ако имаш късмет ще те гръмнат само в някой крайник, но като съдя по писаниците ти ще се панираш и направиш някоя глупост и вместо да хвърлиш играчката като ти пуснат един в крака най-много да те направят на решето. Това само ако имаш късмет, ако нямаш и попаднеш на психопат или лабилен ще получиш 2-3 в тялото.
Отделно ако духа срещу теб какво ще го правиш тоя пистолет? Големи фантасмагории в тази тема. Много филми гледате и малко бой сте яли като деца.
А иначе винаги могат да се случат някакви ситуации,в които да ти потрябва. Преди няколко месеца си карах по един селски път.И отзад ме настигна един голям джип, който го караше един дебел ром. И аз си карах близо до осевата линия, ама оня ром като ме изпревари взе да бибитка и да ме притиска с джипа.Така и не разбрах защо го прави, сигурно е очаквал да се дръпна плътно вдясно. По едно време се отказа,но единствено, защото беше само с едно дете в колата. Ако бяха няколко роми сигурно щяха да ме блокират на пътя или поне да пробват,защото със сигурност съм много по-добър шофьор от тях.Но в подобна ситуация единствено видът на пистолет може да ги спре.Иначе ще те пребият. Те затова винаги ходят на групи-ако стане бой скачат всички.Last edited by aleks262; 02.05.2023, 10:41.
Коментар
-
Ако се стигне дотам ше почнат да облагат роботи, автоматични каси, банкомати и пр. и вроятно да се стигне до някаква форма на базов доход или по-скоро, по-разширени помощи.
Знам един който си избра 70-те % и отиде в Германия, купи си къща там и си заживя скромно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
+1 тарикатите на дребно ВИНАГИ си плащат по един или друг начин. А и за 100 лева да станеш за смях.....Last edited by segato; 02.05.2023, 00:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИначе мисля за самоотбрана да си взема газов пистолет. Самият вид на пистолет действа превантивно,ако пък се наложи стрелба няма да има фатални последици.
Отделно ако духа срещу теб какво ще го правиш тоя пистолет? Големи фантасмагории в тази тема. Много филми гледате и малко бой сте яли като деца.Last edited by pwise; 02.05.2023, 00:28.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Какви хора си намерил я кажи ? Картата е само id (номер), записите и балансите са на сървъра. Верифицацията доколкото знам е за застраховката . Ако някой ти добавя баланс на сървъра ше се открие лесно и бързо. Това което казваш е все едно да твърдиш , че можеш да си ползваш кредитната карта без да я плащаш. Дори нямаш идея за какви проверки става дума.
Не знам докъде са стигнали с имплементацията но цялата система би трябвало да има Linux машина в превозното средство , която освен рийдърите, процесва камерите и целта е по принцип по някое време да почне да се анализира трафика на хора и кой какви превозни средства използва за да стигне от точка А до Б през различните части на деня . Само че като сайд ефект има и записи на хората , който се качват/ слизат и използват рийдърите , не знам дали разбираш какво ти казвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Много е важно да мислиш в такива ситуации и то няколко хода напред, и ако не си готов на следващите ходове въобще да не правиш забележки. В Люлин при подобна ситуация докато обясниш че си адвокат и си изял шамарите. А и боя на улицата не е като на спортно състезание- няма правила, не знаеш кой какво носи по джобовете, не си сигурен че докато се биеш с един няма да скочат още няколко човека и т.н. ако ти причинят тежка телесна повреда- лошо, ако ти причиниш пак лошо.....та с две думи мисълта трябва да изпреварва емоцията. Малките спрейчета със сълзотворен газ са супер ефективни- хем си вършиш работа, хем не ги увреждаш трайно и не ги лежиш
Колкото до шамари-уличния бой не е ринг или татами,та да се спазват някакви правила. Трябва да се търсят слабите места по тялото.На първо място ритник в слабините, очи,шия.Естествено не винаги е възможно да се удари там ако не стои неподвижен,ама един премерен удар в тия области може да го неутрализира за няколко секунди и през това време да действаш.
Иначе мисля за самоотбрана да си взема газов пистолет. Самият вид на пистолет действа превантивно,ако пък се наложи стрелба няма да има фатални последици.
Коментар
Коментар