Първоначално изпратено от Laconic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Ниска фиксирана лихва няма да намериш, но ако намериш все пак, тя няма да е фиксирана! Фиксираната лихва в България е като божество, всички говорят за него, но никой не го е виждал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Наемния пазар във Вн продължава да дълбае дъна!
https://bezkomisiona.bg/property/otd...-m-t-saltanat/
1000 лв наем - такса подръжка 200 лв - паркомясто 100 лв = 700 лв/ месец за имот, който струва 350 000 лв. и е в морската градина на Варна.
П.С обявате е реална, не е кукичка на някой брокераЗ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Взимай сега, по- ниски лихви в близките няколко години няма да видиш и фиксирано за 3 години докато отмине бурята, после можеш да рефинансираш, погасяваш предсрочно и т.н.Last edited by Laconic; 18.09.2022, 18:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Взимай сега, по- ниски лихви в близките няколко години няма да видиш и фиксирано за 3 години докато отмине бурята, после можеш да рефинансираш, погасяваш предсрочно и т.н.
благодаря.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеАаа, има всякакви селяндури, че и с претенции.
Аз се оглеждам за земеделсса земя. Обаче никакво предлагане и космически цени.
Като се появих после за договора за рента с него и те го гледаха недоволно че ги е пре..бал.Last edited by bulgarian lev; 18.09.2022, 14:29.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
точно от теб, защото ми харесва, как премисляш нещата и, че обхващаш повече от 1 аспект.
много по-широк мироглед имаш и затова исках да чуя и твоето мнение.
едно изречение, обаче не ми хареса и съм го изтрил.
аз трябва да заема част от сумата за едно ново зелено и се колебая, сега ли да взема или да го оставя за след да речем 6 месеца.
чета те внимателно, в няколкото теми, които обикалям
желая ти успех
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Най са ми смешни особените понижители, които си въобразяват, че парите поскъпвали. Ама, кои пари и спрямо какво точно поскъпват? Тези труженици на финансовия фронт, даже се размечтаха да теглят кредити на ниска лихва в бг и да сложат на депозит в азербайджанска банка за по-висока доходност.хахахаха, няма толкова фрустрирани идиоти, явно последните 11г. На нулеви лихви, освен парите и акъла им е изпит тоталка
https://webcafe.bg/international/edi...-albaniya.htmlLast edited by mikimaus; 18.09.2022, 01:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеАаа, има всякакви селяндури, че и с претенции.
Аз се оглеждам за земеделсса земя. Обаче никакво предлагане и космически цени.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Ратко, точно от мен ли искаш съвет? Пък и няма как доброто за един човек да е подходящо за друг винаги. Аз взех максимален кредит за жилище, мога да го върна но няма да го правя в следващите няколко години. И 6% да ми е лихвата, пак ще мога да плащам десителетки вноските. Предпочитам в тези времена да имам кеш и то извън електронните сметки.
много по-широк мироглед имаш и затова исках да чуя и твоето мнение.
едно изречение, обаче не ми хареса и съм го изтрил.
аз трябва да заема част от сумата за едно ново зелено и се колебая, сега ли да взема или да го оставя за след да речем 6 месеца.
чета те внимателно, в няколкото теми, които обикалям
желая ти успех
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тройчо, според теб, да взема ли сега един кредит или да изчакам няколко месеца?
сериозно питам. пари така или иначе ще ми трябват, но не веднага.Last edited by troika; 18.09.2022, 00:16.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
За една успешна инвестиция трябва да предвидиш какво ще стане, а не какво е станало и какво е сега!
- 1 like
Коментар
Коментар