Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И в какво се изразяват новите дъна? В мокрите мечти на едно четиричленно семейство от Русе.
Най-смешно е, че за 4 допълнителни екстри, щедро дават 100лв. отгоре, хаха дано си намерят извън Максуда. Шнтересно, що не се харесва и Аспарухово??? От моста ли ги е страх или от свлачищата?
Аспарухово има много племена.Last edited by better; 17.05.2023, 21:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не знам как е по варна, но тук маломерка по младостите без гараж е около 550лв
гаража е 150лв.
дано да намерят нещо подходящо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от NIBO Разгледай мнение
Фрустриран е от факта, че въпреки прахосаните колосални ДС мангизи, пак диша праха на обикновените трудолюбиви българчета. И по-зле ще става, все по-тъмна клиентела ще трябва да обслужва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Едва ли е толкова трудолюбиво - дете на лъжлива и проста брокерка, със сигурност е взело от гена ти доста.
11.000 Евро на година струва на немската държава образованието му, минимум 50.000 Евро ще платят немските данъкоплатци, вкл. аз. Кога ще се срещнем да ми ги броиш? През Юни съм в София.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИмах неблагоразумието да натисна един бутон "имам интерес"във ФБ върху една реклама на адрес като идеята ми беше да разгледам офертата, ама като не гледам съм изпратил запитване. Как се оказа, че ми имат данните не разбрах. Та от петък 12.05 до днес 6 /шест/ броя брокери от Адрес и Имотека ми звъннах да предлагат апартаменти във въпросната и други сгради в строеж. Цени около 1000 евро, като обещават в договора да е описано, че цената е твърда.
Сделки явно няма цените се огъват.
уж си стар понихител а виж на какви голи кукички кълвешLast edited by ratten; 17.05.2023, 21:27.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЦели 600 лв (две пълни колички в Лидл) биха отпуснали, ако има гараж и тн.???? Къде наемателя казва какво би "отпуснал" ???
Ратко кво ще кажеш за тая гавра?
гаража е 150лв.
дано да намерят нещо подходящо.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Едва ли е толкова трудолюбиво - дете на лъжлива и проста брокерка, със сигурност е взело от гена ти доста.
11.000 Евро на година струва на немската държава образованието му, минимум 50.000 Евро ще платят немските данъкоплатци, вкл. аз. Кога ще се срещнем да ми ги броиш? През Юни съм в София.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от NIBO Разгледай мнение
Фрустриран е от факта, че въпреки прахосаните колосални ДС мангизи, пак диша праха на обикновените трудолюбиви българчета. И по-зле ще става, все по-тъмна клиентела ще трябва да обслужва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНаемните нива във Варна (както се очакваше де) дълбаят нови и нови дъна:
[ATTACH=CONFIG]n4065207[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И в какво се изразяват новите дъна? В мокрите мечти на едно четиричленно семейство от Русе.
Най-смешно е, че за 4 допълнителни екстри, щедро дават 100лв. отгоре, хаха дано си намерят извън Максуда. Шнтересно, що не се харесва и Аспарухово??? От моста ли ги е страх или от свлачищата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЦели 600 лв (две пълни колички в Лидл) биха отпуснали, ако има гараж и тн.???? Къде наемателя казва какво би "отпуснал" ???
Ратко кво ще кажеш за тая гавра?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Жонка, дай да се уточниме най-накрая към коя от всичките опорки ще се придържаме. Към наследниците с по 5 имота, които няма кой да наеме щото населението намалява и ще си ги държим празни. Или към голташкото русло, където българина е сврян с още 4ма в панелна двустайка. Много си противоречиш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И колко спестявания има средният Българин? Една панелка и една буренясала селска къща на калпак - това ли е националното богатство?
Кешът в банките е напечатан през последните години, валутният резерв е стопен, фискалният резерв го няма. Какво национално богатство, какви 5 лева?
Чудни са делата брокерски - такава богатия да било в България, ние да се трепем навън за жълти стотинки...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар