IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Тва е на партер, ще те обират всяка година.
    Аз няма да ходя да живея там. Ако се купува през ЧСИ, имотът се продава чист от тежести и няма риск.

Има риск, да ти го разбият вътре и да издраскат стените и да изпочупят банята. Дори да го приемеш с протокол, пак няма сигурност на 100%, че ще ти го предадат непокътнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Обаче в момента има силно търсене и на търга ще има много участници. Ще наддават, апартаментът има ремонт и вероятно ще се продаде на цена 150-200 000 евро. Обаче хората (длъжниците) ще си вземат обзавеждането и декорацията и жилището няма да е толкова атрактивно.
      Ок, следи го да видим, обявяването на спечелилия (ако има) ще бъде на 16.5.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

още веднъж ще те цитирам

ако някой хареса този апартамент и иска да го вземе с 94 000 евро по-тънко може да опита на този търг

https://sales.bcpea.org/properties/78313

имотът е същия, но квадратурата е малко по-адекватна от обявената в цитираната от ЕВго обява....

успех

ПП + че няма да плаща комисиони на брокери - вероятно ще трябва да прави принудително извеждане на собствениците, което е кофти.
        Чси го пуснал на 156к, а тариката търси 250к за ипотекиран имот. Отваряйте си очите, в тези времена ще ви набутата имот с тежести и после ще рИвете.
        Браво на Берти, че го откри.

Коментар

Как ви се струва това:

https://www.imot.bg/obiava-1b1741363...-sofiya-borovo

На мен много ми харесва като стил и декорация. Библиотеката им е впечатляваща.
          Не ми харесва в спалнята, че е прекалено кичозно. Иначе личи, че собствениците са интелигентни хора. И богати.
          Тва е на партер, ще те обират всяка година.

Коментар

още веднъж ще те цитирам

ако някой хареса този апартамент и иска да го вземе с 94 000 евро по-тънко може да опита на този търг

имотът е същия, но квадратурата е малко по-адекватна от обявената в цитираната от ЕВго обява....

успех

ПП + че няма да плаща комисиони на брокери - вероятно ще трябва да прави принудително извеждане на собствениците, което е кофти.
            Обаче в момента има силно търсене и на търга ще има много участници. Ще наддават, апартаментът има ремонт и вероятно ще се продаде на цена 150-200 000 евро. Обаче хората (длъжниците) ще си вземат обзавеждането и декорацията и жилището няма да е толкова атрактивно.

Коментар

Отново зависи.

На Северното черноморие цените са достъпни. Гледал съм много обяви.
              Разбира се, но кой ходи на място, където животът е спрял, зимата свирепа, а най-близката болница е на 50 км?

Коментар

Имам усещането, че форумният колега Minaiivan иска да кешира 'на дебело' и това е причината да ти е вдигнал мерника - особено след постове като цитирания.
                Позицията (купувач/продавач) формира мирогледа.

ПП не си прав - подобни луди оферти като онази , която пускаш няколко пъти просто бутат хората към имоти на тъмно зелено- там цените са други. Гледат 3000Е и тичат да сключат договор на етап преди дупка даже на 1700 и викат избихме кьоравото...и се строи и се произвежда за всички мераклии да има .. после който е за лично ще си ползва и ще се радва, който е за инвестиция ще се окаже един от многото инвестирали - да те хейтят по форумите, че им пречиш на цените
                Не ме интересува изобщо кой ми е "вдигнал мерника", това е свободен форум и всеки има право на мнения. Точно тоя (и други) съм ги сложил в игнора, затова се радвам, че не го цитираш. Аз с нещастници, не комуникирам.

Коментар

Как ви се струва това:

Не ми харесва в спалнята, че е прекалено кичозно. Иначе личи, че собствениците са интелигентни хора. И богати.
                  още веднъж ще те цитирам

успех

Last edited by bertram; 14.04.2025, 13:42.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                    Вие сте лъжци, нали знаете. Лъжете и после ходите и си триете старите постове, понеже забравяте какво сте фантазирали и обвинявате форума че е хакнат
                    Лъжите и заблудите ви нанасят вреди на глупаците като кавръка, които ви слушат. Трябва да носите гражданска и наказателна отговорност за това, да си знаете.
                    стига си се палил

ако беше купувач щеше да си благодарен на бетера, че се опитва да свали розовите очила на някои хора и съответно мотивиран купувач като тебе да може да купува на тънкото по 2000-3000к ойро метъра

реакцията ти обаче говори за едно - или си гастарбайтър набил всичко в тули и чакащ да стане супер богат или си нетен продавач - само тогава постовете на бетера може да те дразнят до толкова, че да обиждаш във всеки пост.
                    Last edited by bertram; 14.04.2025, 13:34.

Коментар

бих добавил ако успеят да го продадат на близка до тази цена - и съобразителни.

знам го блока, а без парко място там наем повече от 600-650Е(оптимистично) трудно може да му вземат
                      наложи го на търсената цена и ще видиш, че го продават доста скъпо..
                      +1

Прав си.

Лошото е, че няма втора спалня и не може да се обособи. Продават го на цената на тристаен, а той е двустаен.

Коментар

Как ви се струва това:

бих добавил ако успеят да го продадат на близка до тази цена - и съобразителни.

знам го блока, а без парко място там наем повече от 600-650Е(оптимистично) трудно може да му вземат
                        наложи го на търсената цена и ще видиш, че го продават доста скъпо..

Коментар

• Вие сте лъжци, нали знаете. Лъжете и после ходите и си триете старите постове, понеже забравяте какво сте фантазирали и обвинявате форума че е хакнат
                          Лъжите и заблудите ви нанасят вреди на глупаците като кавръка, които ви слушат. Трябва да носите гражданска и наказателна отговорност за това, да си знаете.

Коментар

• Как ви се струва това:

Коментар

Купуваха, когато беше илядо евра, сега на 3000-4000 евра, купувачи - нЕма, а продавачите се оглеждат като плъхове.
                              Отново зависи.

На Северното черноморие цените са достъпни. Гледал съм много обяви.

Коментар

Купуваха, когато беше илядо евра, сега на 3000-4000 евра, купувачи - нЕма, а продавачите се оглеждат като плъхове.
                                Имам усещането, че форумният колега Minaiivan иска да кешира 'на дебело' и това е причината да ти е вдигнал мерника - особено след постове като цитирания.
                                Позицията (купувач/продавач) формира мирогледа.

ПП не си прав - подобни луди оферти като онази , която пускаш няколко пъти просто бутат хората към имоти на тъмно зелено- там цените са други. Гледат 3000Е и тичат да сключат договор на етап преди дупка даже на 1700 и викат избихме кьоравото...и се строи и се произвежда за всички мераклии да има .. после който е за лично ще си ползва и ще се радва, който е за инвестиция ще се окаже един от многото инвестирали - да те хейтят по форумите, че им пречиш на цените
                                Last edited by bertram; 14.04.2025, 12:34.

Коментар

Working...
                                X