If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Въобще не говорим за комуникативното място, а за удобството и независимостта които носи автомобила. Столовете дето си купиш от икеа с метрото или трамвая ще ги мъкнеш? Колата е необходимост, която няма замяна.
Имам един приятел я софето дето ходи да обядва и вечеря при родителите си, ти така ли правиш?
Божа работа е кой как ще се спомине, но най-гадно е да си сам, а ти с твоите каоризи и зависимости от майка ти на там си тръгнал.
Пълен смях е това, как ще се споминеш?? Ти сериозно ли? Това е личен акт!!! Ако си заминаваш от този свят, важно ли ще ти бъде дали си сам или заобиколен от страдащи близки, хахаха, ти си отиваш бе холан...
Аз тогава се оглеждах да купя нещо. И откупих 1/2 от съсобствен апартамент - другата половина. Ако не се бяха съгласили, щях да купя по-скъп апарт.
Следях цените и обявите.
Наистина учителките много ме харесваха и бях отличник в гимназията,
аз за следването се чудя
толко млади момичета ...
ей го радев
с един и същи пример от изгорелия учебник по математика
вече 30 години подмамва студентките
Майка ми е казала да направя компромис и да доведа булка скоро скоро!
Със съседа под мен много се уважаваме и когато реша да купувам, ще го помоля да дойде и ще изберем читава кола. Имам и още 2-ма комшии, кито мога да помоля. Живея на комуникативно място и се оправям и без кола много години.
Знаеш ли че най-много се умира от:
1) инфаркти
2) инсулти
3) катастрофи
4) рак
Въобще не говорим за комуникативното място, а за удобството и независимостта които носи автомобила. Столовете дето си купиш от икеа с метрото или трамвая ще ги мъкнеш? Колата е необходимост, която няма замяна.
Имам един приятел я софето дето ходи да обядва и вечеря при родителите си, ти така ли правиш?
Божа работа е кой как ще се спомине, но най-гадно е да си сам, а ти с твоите каоризи и зависимости от майка ти на там си тръгнал.
Стига бе човек, не може на 45 да слушаш майка си !?!
Глада себе си и как ти ще се чувстваш добре. Предполагам майка ти одобрява/неодобрява потенциалната невеста?
може това да е причината
стареца на евго да го е държал далеч от семейната лада
Приемам, че снимките не са обработвани. На рафтовете има малка снимка на жената и мъжът й. В банята има парфюми, пяна за бръснене и дурекс гел. Вероятно много харчат и не са могли да се спрвят с кредита.
Майка ми предпочита да не карам кола, за да не се изпотрепя по пътищата. А в София трафикът е труден.
При имотите понякога хубавият ремонт бързо продава апартамента. През януари 2015 се появи един двустаен на 200 м от този апарт. Беше в блок от 1968г, ет.4, 65 кв.м. С много хубав ремонт, с цена 68 000 евро. В съседен блок имаше равностоен апартамент за 40 000 евро за ремонт. И се продаде бързо ремонтирания апартамет. В същия блок имаше за продажба и тристаен апарт за ремонт за тези пари и той се продаде след няколко месеца.
Ще следим да видим какво ще стане на търга.
страхотна памет
не се учудвам, че си бил отличник
и любимец на преподавателките
Приемам, че снимките не са обработвани. На рафтовете има малка снимка на жената и мъжът й. В банята има парфюми, пяна за бръснене и дурекс гел. Вероятно много харчат и не са могли да се спрвят с кредита.
Майка ми предпочита да не карам кола, за да не се изпотрепя по пътищата. А в София трафикът е труден.
При имотите понякога хубавият ремонт бързо продава апартамента. През януари 2015 се появи един двустаен на 200 м от този апарт. Беше в блок от 1968г, ет.4, 65 кв.м. С много хубав ремонт, с цена 68 000 евро. В съседен блок имаше равностоен апартамент за 40 000 евро за ремонт. И се продаде бързо ремонтирания апартамет. В същия блок имаше за продажба и тристаен апарт за ремонт за тези пари и той се продаде след няколко месеца.
Ще следим да видим какво ще стане на търга.
Стига бе човек, не може на 45 да слушаш майка си !?!
Глада себе си и как ти ще се чувстваш добре. Предполагам майка ти одобрява/неодобрява потенциалната невеста?
Евго, Евгоооо.... Пак говориш и разсъждаваш като махленска клюкарка. Как разбра, че продавача е богат, като имота се продава от ЧСИ? Май е бедняк и изпаднал. Как разбра, че собственика е интелигентен от някакви обработени снимки. Зададе ли си въпроса това книги ли са или тапет? Ходи ли на оглед за да видиш книгите, четени ли са?!?
Още веднъж съвет от мен....смени си погледа върху нещата на 180 градуса. Иначе ни жена, ни дете, ни куче или маче (коте)!
П.П. ако една жена трябва да избира между двама мъже приравнени физичекси и финансово на 100% и единият с кола и книжка, а другият с карта за градският транспорт или обещаващ такси...ми ти ако си жена, кой ще избереш?!
този седи повече от месец уж на мега горещ пазар, на 250К и не е заминал - та колко му е пазарната?
Много добър въпрос.
Брокерези мамят и надуват непазарен имот, който има тежести и се продава от ЧСИ.
Балъците свършиха.
Някакви снимки от които Евго се впечатлява, а реалноста ще е съвсем друга. Един гол и оглозган апарт. Буквално с изкубани контакти от стената особено след търг от ЧСИ. Иначе в обявата на брокереза щеше да пише, че имота се продава в състоянието с обзаеждане КАТО НА СНИМКИТЕ.
Евго, Евгоооо.... Пак говориш и разсъждаваш като махленска клюкарка. Как разбра, че продавача е богат, като имота се продава от ЧСИ? Май е бедняк и изпаднал. Как разбра, че собственика е интелигентен от някакви обработени снимки. Зададе ли си въпроса това книги ли са или тапет? Ходи ли на оглед за да видиш книгите, четени ли са?!?
Още веднъж съвет от мен....смени си погледа върху нещата на 180 градуса. Иначе ни жена, ни дете, ни куче или маче (коте)!
П.П. ако една жена трябва да избира между двама мъже приравнени физичекси и финансово на 100% и единият с кола и книжка, а другият с карта за градският транспорт или обещаващ такси...ми ти ако си жена, кой ще избереш?!
Ами богат е, виж тоалетата чиния е с казанче. Кой дава парЕ за казанчета в тия времена??
На мен много ми харесва като стил и декорация. Библиотеката им е впечатляваща.
Не ми харесва в спалнята, че е прекалено кичозно. Иначе личи, че собствениците са интелигентни хора. И богати.
Добре е да имаш поне някакъв опит преди да раздаваш съвети и да губиш времето и парите на хората.
Аз съм участвал в търгове на ЧСИ и специално при такива имоти, цената стига пазарната, че и над нея.
Именно затова казах може да опита, защото е вероятно да им наддаване.
Много зависи от стартовата цена и момента - при ЧСИ трябва да имаш готов кеш и идва един момент, когато проданите не привличат толкова много кандидати спрямо времената, когато цените бяха на 1/3 от тази...
този седи повече от месец уж на мега горещ пазар, на 250К и не е заминал - та колко му е пазарната?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар