Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Къде е това? За „Фиш-Фиш” ли?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
най-много се уплаших в следния редш
- накавръка да не нагази зеленото. макар, че е по-скоро , като за джорч, лукас тематиката
- джонката да ни пребие с папката с актове пред неро. тук разчитам, че няма да ме различи в тълпата, все пак съм мишок
- бъртрам може да донесе само малкия талон на трактораВиж некъде бърбъна да го купиш на промоция, че после нема с какво да обзаведеш ап. ном.9
- 1 like
Коментар
-
Емигрантски балъци-еснафи си представят че ако няма хасфалт, не е Престиж. Сложил, горкия, линк към едно прекрасно място, но понеже не отговаря на посадените в маломерното му снобско съзнание представи за "КУРорт", явно е "лошо". Малее, толкова ми е жал за вас - че трябва да живеете със собственото си съзнание - аз надниквам само за миг и пак изтръпвам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Гледай само "Фиш фиш" каква кочина представлява:
https://www.google.com/maps/@43.3799...6656?entry=ttu
На тези кофтори всичките лайна се изливат в морето, а кибиков яде прясна риба, расла във фекални води. Да живееш в лайна, да се храниш в лайна и същевременно да се горедееш с това - само психично болен индивид може да се похвали с такива заложби. Карлово е като приказка пред това тук.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Ще видиш ти сега като си дойде гастарчо от швабско дето щеше да забрави за БГ и който знае всички обяви наизуст. Ще ни чака пред Неро с поне 3 папки с нотариални актове. Стягай се да купуваш много бърбън... А нищо чудно и предводителя от Ереван да донесе нот. акт на баня Мадара. Те тога ще олекнеш откъм бърбън...
Айде да не те плаша, че и човеко с доматите е решил да ти става съсед и се оглежда за неко апартче на светло зелено низ Младостите.
- накавръка да не нагази зеленото. макар, че е по-скоро , като за джорч лукас тематиката
- джонката да ни пребие с папката с актове пред неро. тук разчитам, че няма да ме различи в тълпата, все пак съм мишок
- бъртрам може да донесе само малкия талон на трактораLast edited by ratten; 13.06.2023, 22:43.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Гледай само "Фиш фиш" каква кочина представлява:
https://www.google.com/maps/@43.3799...6656?entry=ttu
На тези кофтори всичките лайна се изливат в морето, а кибиков яде прясна риба, расла във фекални води. Да живееш в лайна, да се храниш в лайна и същевременно да се горедееш с това - само психично болен индивид може да се похвали с такива заложби. Карлово е като приказка пред това тук.
Това не е луксозен курорт. И в това му е чара. А органична материя не замърсява морета. Те се самопочистват, но не си мисли че лайната капят от високото в морето. Несериозно е. Моля те, Джони.Last edited by bulgarian lev; 13.06.2023, 22:34.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И с известно количество земеделска земица, за да купувам там потвърждавам и пред Кавръка и Джони и който и да е. Това е уникално място за релакс. Тихо, с море, панорама, чиста махала, в близост и до три града - Варна, Балчик и Добрич където има всичко необходимо, с местни магазинчета и ресторанти на плажа и на пътя, хем си в цивилизацията, хем чуваш в тишината само ударите на сърцето си и на кълвача през деня, шума на вълните и нищо друго. А чистия въздух и хладните нощи...друга къща не ща. Ни на село, ни в Балкана. Узрях за имотите достатъчно и имам усета кво ми трябва.
Коментар
-
Интересно, аз на кой да вярвам за какво иде реч? На моя нов съсед, с апарти в София и Плевен или на двама-трима бездомни шушляци свиращи се по квартири и деЦки?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми, ей така
до скоро разни накавръци и лаконици звъняха по строители и брокери да питат за дискаунти
все пак спадът беше започнал и вървеше с бърз ход...
но пазара започва да се саморегулира и запитванията идват само от реални купувачи
вероятно има паралелни статии за увеличен интерес към квартирите
а сигурно има и нови теми по форумите; "помогнете, как мога да крада вода в панелен блок", "как да не платя сметката за входа, без да ме помислят за цървул"и тн
Айде да не те плаша, че и човеко с доматите е решил да ти става съсед и се оглежда за неко апартче на светло зелено низ Младостите.Last edited by gbikov; 13.06.2023, 22:14.
Коментар
-
Амааа... Как така?!! Нооо... защо?!! Откъде накъде?!!! Ами ние кога ще се измъкваме от квартирите и деЦките?!!! Не е честно.
до скоро разни накавръци и лаконици звъняха по строители и брокери да питат за дискаунти
все пак спадът беше започнал и вървеше с бърз ход...
но пазара започва да се саморегулира и запитванията идват само от реални купувачи
вероятно има паралелни статии за увеличен интерес към квартирите
а сигурно има и нови теми по форумите; "помогнете, как мога да крада вода в панелен блок", "как да не платя сметката за входа, без да ме помислят за цървул"и тнLast edited by ratten; 13.06.2023, 21:57.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеhttps://www.economic.bg/bg/a/view/ce...rygnaha-nagore
"Цените на имотите в София отново тръгнаха нагоре Очакваният годишен ръст на цените в столицата e до 5% в зависимост от типа жилище и района, казват от Unique Estates"
Лошо, май няма да позная за платото
Иначе брокерчетата са откровени:
"Наблюденията ѝ обаче са, че активността в началото на годината се забавя, като най-видимо е това при броя запитвания от страна на купувачите."
,но
"спадът в запитванията е над 30%, но при реално сключените сделки той е само 15%, защото купувачите са по-мотивирани."
Амааа... Как така?!! Нооо... защо?!! Откъде накъде?!!! Ами ние кога ще се измъкваме от квартирите и деЦките?!!! Не е честно.
- 1 like
Коментар
-
https://www.economic.bg/bg/a/view/ce...rygnaha-nagore
"Цените на имотите в София отново тръгнаха нагоре Очакваният годишен ръст на цените в столицата e до 5% в зависимост от типа жилище и района, казват от Unique Estates"
Лошо, май няма да позная за платото
Иначе брокерчетата са откровени:
"Наблюденията ѝ обаче са, че активността в началото на годината се забавя, като най-видимо е това при броя запитвания от страна на купувачите."
,но
"спадът в запитванията е над 30%, но при реално сключените сделки той е само 15%, защото купувачите са по-мотивирани."
Last edited by kinyalo; 13.06.2023, 21:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Представям си Биков ,как плува и около него се носят умрели животни ,масла ,гуми,отпаъци на островчета и той сред тях ,а какво ще кажеш ,Велика гледка ха ха ха !!!
Щом румънците са издали предупреждение смятай какво се задава на нашето лайноморие ,което и без това си е мръсно ,и там нормални хора не мисля че влизат да се къпят
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Нали уж Биков ни лъжеше че асфалт слагали ?
Гледам то кър тотален,боклуци ужаст,ужас!!!
Прави си това и за животни не става ,животните по оборите имат по добра среда
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар