Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Мъжкарско е да признаеш когато си грешал,това мога да кажа само.
............
Иначе с 3 пържоли за 650лв и такъв златен сладолед,туристите ще намаляват и намаляват
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Все пак България е място за масов туризъм. Тия хотели, които имаш предвид, какъв процент са от общия брой?Надали имат и 1 процент.
Така че изобщо не са показателни за целият туризъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Айде рухна и поредния мит, че западняка масово на квартира.
Коментар
-
Нищо няма да получи, защоти няма да има кой да я изработи. В момента предстои да се пенсионират бумърите (50 те и 60 те). Пенсиитв ще купуват все по-малко неща, отделно след 20 год вероятно възрастта за пенсиониране ще удари 80 год.
А ако държавата спре да изплаща пенсии,то вече няма да е държава. Така че пенсиите ще се изплащат.И то високи пенсии за тия, които са се осигурявали на високи доходи.
Коментар
-
Как да не живеят бе миро?
Тези които разчитат само на пенсията си направо бедстват, защото нямат дори за лекарства. Знаеш ли колко мои познати си взеха родителите в ук, без гражданство им дават безплатно лекарства.
За мен това е по-добрият вариант.
Коментар
-
Нали ти казах. Плажоветв в гадните места винаги са претъпкани. В малко по-хубавите (които бяха пълни мин год) няма почти никой, пратих и снимки.
Така че изобщо не са показателни за целият туризъм.
Коментар
-
Вай вай
Спукването на имотния „балон“ ще е болезнено
https://www.economic.bg/bg/a/view/sp...te-e-bolezneno
Коментар
-
Всяка година чета по форумите как никой не ходел на почивка по българските курорти, а като отида е претъпкано.И сега е така.На плажа в платенана зона още в 9 часа няма свободни чадъри,в заведенията няма места. На очите ли си да вярвам или на опорките по форумите?
Коментар
-
Никога не съм казвал, че българските пенсионери са богати.Ама не живеят в някаква потресаваща мизерия при положение ,че повечето притежават собствени жилища.
А от тия 15 процента, които нямат собствени жилища повечето са млади хора.Рядко се среща в България пенсионер без жилище.
Тези които разчитат само на пенсията си направо бедстват, защото нямат дори за лекарства. Знаеш ли колко мои познати си взеха родителите в ук, без гражданство им дават безплатно лекарства.
Коментар
-
Който се осигурява на високи доходи и в България след 20 години ще получи висока пенсия. Ако някой мишкува и се осигурява на МРЗ естествено, че и пенсията ще му е ниска.
- 1 like
Коментар
-
В крайна сметка искаш ли да има туристи в България или не?
По твоите критерии може и да са селяци,ама тия хора остават пари в българската икономика.
п.с лично аз не искам да има много турсисти, защото парите, които оставят отиват основно за бетониране.Last edited by better; 22.07.2023, 17:52.
Коментар
-
Айде рухна и поредния мит, че западняка масово на квартира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ето ти за собственост.Не сме нищо уникално.Има маса държави с по-голям %.Румъния е с 95%
Средното е около 70% .Не мисля,че между 85 и 70 разликата е някаква убииствена
После сложи в уравнението техните пенсии и покупателна стойност и може и да прозреш истината
Кел файда,че баба Пена притежавала кирипичена къща в някво село и пенсията и е 400лв
Докато на дядо Ханс и на дядо Жан Пиер имотите са 10 пъти по-скъпи и стандарта и пенсиите им, позволяват да обикалят по целия свят
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
по нашето море сезонът условно е от 1 юни до средата на септември
да си правиш изводи на база 2-3 населени места в най-натоварените седмици е меко казано несериозно.
и от къде реши, че за мен хората от селата са подчовеци ... аз и сега отивам на село и ще седя там до вторник, че имам административни задачи в понеделник. Ти докато ходиш на спа аз ходя да си карам трактора, да поливам и тн да се занимавам , защото ме кефи.
Берти как върви ЗЗ по вашия регион?
Коментар
Коментар