IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами ЮК е затънала в дългове и има високи данъци. В България е избран пътя на нисък дълг ,ниски данъци, съответно ниски социални разходи.
    За мен това е по-добрият вариант.
    Нз дали е добре, но пенсионерите дет са градили тази държава буквално бедстват. Моите родители също разчитат ма мен, аз не мога да си представя как може да живее някой с 500~600 лв пенсия, та тва са 20 лв на ден!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Мъжкарско е да признаеш когато си грешал,това мога да кажа само.
      ............

Иначе с 3 пържоли за 650лв и такъв златен сладолед,туристите ще намаляват и намаляват

Имайте едно наум със сниманите касови бележки, че две браншови организации са решили съвсем да се омажат с л..йна.

Коментар

Все пак България е място за масов туризъм. Тия хотели, които имаш предвид, какъв процент са от общия брой?Надали имат и 1 процент.
        Така че изобщо не са показателни за целият туризъм.
        Не само хотели, показвах бележки от Шкорпиловци до Каварна, навсякъде плажуване с хапване и паркинг излиза между 200~250 лв. В Албена дори ме таксуваха 20 лв на ден за паркинг, тва при положение, че съм гост при това с 3 нощувки в 5* хотел и паркирах в подземния на хотела.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Айде рухна и поредния мит, че западняка масово на квартира.
          В Германия и Австрия едва половината население живее в собствено жилище. Хич не е мит.

Коментар

Нищо няма да получи, защоти няма да има кой да я изработи. В момента предстои да се пенсионират бумърите (50 те и 60 те). Пенсиитв ще купуват все по-малко неща, отделно след 20 год вероятно възрастта за пенсиониране ще удари 80 год.
            То и сега половината разходи за пенсии се покриват от бюджета. Така че нищо по-различно няма да е и в бъдеще.
            А ако държавата спре да изплаща пенсии,то вече няма да е държава. Така че пенсиите ще се изплащат.И то високи пенсии за тия, които са се осигурявали на високи доходи.

Коментар

Как да не живеят бе миро?
              Тези които разчитат само на пенсията си направо бедстват, защото нямат дори за лекарства. Знаеш ли колко мои познати си взеха родителите в ук, без гражданство им дават безплатно лекарства.
              Ами ЮК е затънала в дългове и има високи данъци. В България е избран пътя на нисък дълг ,ниски данъци, съответно ниски социални разходи.
              За мен това е по-добрият вариант.

Коментар

Нали ти казах. Плажоветв в гадните места винаги са претъпкани. В малко по-хубавите (които бяха пълни мин год) няма почти никой, пратих и снимки.
                Все пак България е място за масов туризъм. Тия хотели, които имаш предвид, какъв процент са от общия брой?Надали имат и 1 процент.
                Така че изобщо не са показателни за целият туризъм.

Коментар

• Вай вай

Спукването на имотния „балон“ ще е болезнено

https://www.economic.bg/bg/a/view/sp...te-e-bolezneno

Коментар

Всяка година чета по форумите как никой не ходел на почивка по българските курорти, а като отида е претъпкано.И сега е така.На плажа в платенана зона още в 9 часа няма свободни чадъри,в заведенията няма места. На очите ли си да вярвам или на опорките по форумите?
                    Нали ти казах. Плажоветв в гадните места винаги са претъпкани. В малко по-хубавите (които бяха пълни мин год) няма почти никой, пратих и снимки.

Коментар

Никога не съм казвал, че българските пенсионери са богати.Ама не живеят в някаква потресаваща мизерия при положение ,че повечето притежават собствени жилища.
                      А от тия 15 процента, които нямат собствени жилища повечето са млади хора.Рядко се среща в България пенсионер без жилище.
                      Как да не живеят бе миро?
                      Тези които разчитат само на пенсията си направо бедстват, защото нямат дори за лекарства. Знаеш ли колко мои познати си взеха родителите в ук, без гражданство им дават безплатно лекарства.

Коментар

Който се осигурява на високи доходи и в България след 20 години ще получи висока пенсия. Ако някой мишкува и се осигурява на МРЗ естествено, че и пенсията ще му е ниска.
                        Нищо няма да получи, защоти няма да има кой да я изработи. В момента предстои да се пенсионират бумърите (50 те и 60 те). Пенсиитв ще купуват все по-малко неща, отделно след 20 год вероятно възрастта за пенсиониране ще удари 80 год.

Коментар

В крайна сметка искаш ли да има туристи в България или не?
                          По твоите критерии може и да са селяци,ама тия хора остават пари в българската икономика.
                          Това какво искаме, няма никакво значение. Според мен оставят твърде малко пари, защото повечето са много бедни и не потребяват почти нищо извън включените услуги в хотелите.
                          п.с лично аз не искам да има много турсисти, защото парите, които оставят отиват основно за бетониране.
                          Last edited by better; 22.07.2023, 17:52.

Коментар

Ако забелязващ - колкото по-бедна държавата, толкова по-голем процентът "собственици" - с една дума да си собственик на кофтор е "люкс" само в пропадналите държави. А някои тук твърдят, че като имаш някоя срутена колиба на село и вече живееш по-добре от европейците. Мъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ето ти за собственост.Не сме нищо уникално.Има маса държави с по-голям %.Румъния е с 95%
                              Средното е около 70% .Не мисля,че между 85 и 70 разликата е някаква убииствена
                              После сложи в уравнението техните пенсии и покупателна стойност и може и да прозреш истината

Кел файда,че баба Пена притежавала кирипичена къща в някво село и пенсията и е 400лв
                              Докато на дядо Ханс и на дядо Жан Пиер имотите са 10 пъти по-скъпи и стандарта и пенсиите им, позволяват да обикалят по целия свят

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

по нашето море сезонът условно е от 1 юни до средата на септември
                                да си правиш изводи на база 2-3 населени места в най-натоварените седмици е меко казано несериозно.

и от къде реши, че за мен хората от селата са подчовеци ... аз и сега отивам на село и ще седя там до вторник, че имам административни задачи в понеделник. Ти докато ходиш на спа аз ходя да си карам трактора, да поливам и тн да се занимавам , защото ме кефи.

Берти как върви ЗЗ по вашия регион?

Коментар

Working...
                                X