IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Живея в Бавария (провинция на Германия) в момента може да се купи апартамент с мин 30% по евтино от преди 1 г.
    Това в афганистанския квартал.

Чета, че към милион германци напускат Германия всяка година с посока щатите, Швейцария....

В нашата кооперация има два апартамента под наем с немци. Единия е пенсионер, в другия са младо семейство. Работят онлайн.
    Last edited by vikhunter; 24.07.2023, 23:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение

Прекалено много имаме да догонваме Глобализация, не можем да я спрем. Оптимистичната прогноза е, че остава за 2049-та.
      На 80 годишния юбилей на кибиците ще им купят синовете им по някое стайче колкото да не им се мотят в краката.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
        [ATTACH=CONFIG]n4094720[/ATTACH]

Мдааа, в Нидерландия цените падат средно с 5,9% на годишна база и в момента се наблюдава стабилизация на цените. Досещам се, че бях писал, че и в БГ при сегашната криза/спад спада ще е около 5% най-много. Извинявам се за грешката. В БГ спад няма да има.
        Прекалено много имаме да догонваме Глобализация, не можем да я спрем. Оптимистичната прогноза е, че остава за 2049-та.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Покрай мен това лято се почнаха 3 нови къщи + 2 смени на покрива и не само. От предните 2-3 години - 11 къщи. Това в радиус 100 метра, от терасата ми на покрива се виждат всички строежи.
          Я ги питай колко им излиза строежа. Ей така информативно.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
            Германия е Титаник в момента,точно след удара с айсберга !
            Главния ни банкер говори за затягане на монетарната и фискалната политика,а вие чакате някакви повишения ???!!
            Нека слезем най-накрая на земята !

https://www.investor.bg/a/539-banki-...lnata-politika
            Живея в Бавария (провинция на Германия) в момента може да се купи апартамент с мин 30% по евтино от преди 1 г.

Коментар

• https://www.capital.bg/biznes/finans..._purvi_put_ot/
              Делът на проблемните кредити расте за първи път от септември 2022 г.

Добри новини ...

Коментар

• Хахахаха, и кво стана сега, всички антибългари, дето се биеха в гърдите, че ще почиват в Гърция, там 45°С, а в родния Бургас, днес беше 31°С макс. При лек полъх на вятъра и доволно населено от чужденци, както всяка година. Гърция е огнен ад, цели хотели са евакуирани и изпепелени, Е не ми е жал за вас, българомразци!

Коментар

никой не ме пита ма моите цифри.
                  Кофти квартал - 1 мин. раб. заплата - 1000лв метъра (*ботунец, нови искър е извън класацията - 500лв метъра ще е там)
                  Приличен - 1,5 мин. заплати
                  Добър - 2 мин. заплати - хиподрума, лозенец
                  Топ - 3 мин. заплати - докторска, топ център
                  трофейни имоти - 5-6 мин. заплати
                  Аз съм малко по-голям оптимист от теб и си държа на таргета от 1500 Евро за стара тухла във Вазов и Лозенец.
                  Останалото под 1000 Евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Браво Ботич. Това го слагам в архива. Паметно е.
                    Аз ако закъсам ще дойда да ти дам 600 лв/кв.м за твоята къща, ти ми я продаваш и заминаваш в Нови Искър. На 500. Знам че си по далаверите.
                    Покрай мен това лято се почнаха 3 нови къщи + 2 смени на покрива и не само. От предните 2-3 години - 11 къщи. Това в радиус 100 метра, от терасата ми на покрива се виждат всички строежи.
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• В Бургас съм си, даже автобус ми спря на пешеходна пътека, докато се разхождахме към пристанището на кръстовището на бул. Демокрация и ул. Иван Вазов. На пост No 9, и на север от него, напълно спокоен плаж, в радиус 5м. от чадъра, нямаше никой. Пред и във всички плажни заведения-гъчканица. На първа линия няма как да се оплача от бетониране, щото от водата край шамандурата се вижда само зеленината на морската градина. Водорасли них, водни комари и медузи, също, водата, прекрасна за плуване. Жълт флаг днес, заради слаби, но възможно коварни подводни студени течения покрай глезените на ниво човешки бой. Стари бизнеси затворили, но и нови отворили. Под мен нов магазин за луксозни кухни.

Коментар

• това, което идва е нещо от рода на великата депресия в щатите 30 - те години на миналия век, к'вот било, било
                        действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

Кофти квартал - 1 мин. раб. заплата - 1000лв метъра (*ботунец, нови искър е извън класацията - 500лв метъра ще е там)
                          Браво Ботич. Това го слагам в архива. Паметно е.
                          Аз ако закъсам ще дойда да ти дам 600 лв/кв.м за твоята къща, ти ми я продаваш и заминаваш в Нови Искър. На 500. Знам че си по далаверите.
                          Last edited by bulgarian lev; 24.07.2023, 21:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Виж Ники, колегата Петро каза, че ще паднат с 60% хапартаментите. Някой си купил апартамент за 40,000 евро, направил бюджетен ремонт за 30,000 евро и решил да го продава пак на 40,000. Аз това разбрах, всичко под ножа, нов, стар, ремонтиран, по БДС, няма значение: -60% отстъпка и това е. Хората си скубят косите и продават с по 60% отстъпка на тълпите желаещи.
                            Тълпите инкасатори, жепейци, касиерки, ватмани и бакшиши. Всички с по един тристаен...във Волуяк. Под наем с предплата за 6 м щот не са за верване.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Напотив, точно ти разтягаш локуми. Аз ти дадох конкретни цифри, при тези заплати и ремонти, как не си пасват цените с имотите, не може апартамента да струва на цената на ремонт. А ти пусна намаление от 60%, без да се обосновеш защо си го написал, можеше да напишеш 95% спад, или 30%, обосновка никаква, ставаш днес и си измисляш цифрички, Баба Ванга ама по-слабата версия. Колко ще е цифрата утре?
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Търсачи на първи дом без грам инвеститорски нюх така се размечтаха че почнаха да купуват имоти по 15К лева. Да, така е, но толкова ще е минимум годишния им наем и то в 8 кв.м жилище.

Коментар

Working...
                                X