If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
този седи повече от месец уж на мега горещ пазар, на 250К и не е заминал - та колко му е пазарната?
Много добър въпрос.
Брокерези мамят и надуват непазарен имот, който има тежести и се продава от ЧСИ.
Балъците свършиха.
Някакви снимки от които Евго се впечатлява, а реалноста ще е съвсем друга. Един гол и оглозган апарт. Буквално с изкубани контакти от стената особено след търг от ЧСИ. Иначе в обявата на брокереза щеше да пише, че имота се продава в състоянието с обзаеждане КАТО НА СНИМКИТЕ.
Евго, Евгоооо.... Пак говориш и разсъждаваш като махленска клюкарка. Как разбра, че продавача е богат, като имота се продава от ЧСИ? Май е бедняк и изпаднал. Как разбра, че собственика е интелигентен от някакви обработени снимки. Зададе ли си въпроса това книги ли са или тапет? Ходи ли на оглед за да видиш книгите, четени ли са?!?
Още веднъж съвет от мен....смени си погледа върху нещата на 180 градуса. Иначе ни жена, ни дете, ни куче или маче (коте)!
П.П. ако една жена трябва да избира между двама мъже приравнени физичекси и финансово на 100% и единият с кола и книжка, а другият с карта за градският транспорт или обещаващ такси...ми ти ако си жена, кой ще избереш?!
Ами богат е, виж тоалетата чиния е с казанче. Кой дава парЕ за казанчета в тия времена??
На мен много ми харесва като стил и декорация. Библиотеката им е впечатляваща.
Не ми харесва в спалнята, че е прекалено кичозно. Иначе личи, че собствениците са интелигентни хора. И богати.
Евго, Евгоооо.... Пак говориш и разсъждаваш като махленска клюкарка. Как разбра, че продавача е богат, като имота се продава от ЧСИ? Май е бедняк и изпаднал. Как разбра, че собственика е интелигентен от някакви обработени снимки. Зададе ли си въпроса това книги ли са или тапет? Ходи ли на оглед за да видиш книгите, четени ли са?!?
Още веднъж съвет от мен....смени си погледа върху нещата на 180 градуса. Иначе ни жена, ни дете, ни куче или маче (коте)!
П.П. ако една жена трябва да избира между двама мъже приравнени физичекси и финансово на 100% и единият с кола и книжка, а другият с карта за градският транспорт или обещаващ такси...ми ти ако си жена, кой ще избереш?!
Добре е да имаш поне някакъв опит преди да раздаваш съвети и да губиш времето и парите на хората.
Аз съм участвал в търгове на ЧСИ и специално при такива имоти, цената стига пазарната, че и над нея.
Именно затова казах може да опита, защото е вероятно да им наддаване.
Много зависи от стартовата цена и момента - при ЧСИ трябва да имаш готов кеш и идва един момент, когато проданите не привличат толкова много кандидати спрямо времената, когато цените бяха на 1/3 от тази...
този седи повече от месец уж на мега горещ пазар, на 250К и не е заминал - та колко му е пазарната?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Така е, особено за апартаменти с ремонт, има наддаване и задатъкът е голям. И цената отива над пазарната. ЧСИ ми го е казвал.
Това беше преди, в момента положението не е никак розАво, но за сметка на тва, се очаква влошаване.
Интерсно ще е да се види каква цена ще бъде постигната на търга.
Ако ще се купува през чси е така, но ако ги нямаш мангизите, трябва на дебелата цена през ипотечка.
Колкото до снимките, ти видя ли го на живо дали изглежда така? Не вярвай на картинки в нета, в повечето случаи, снимките не отговарят на реалността, отделно, как ще ползваш миризливата покъщнина на някой друг? Гнусно е, всичко трябва да се изхвърли и да си го направиш по твой вкус.
В случая изобщо не е миризливо.
Аз прочетох обявлението за проданта. Длъжникът е жена, тя е декорирала жилището, обаче има и половинка. Съдя за това по козметиката в банята -пяна за бръснене, дурекс гел, .
Наемателите са ОК да спят в чужди спални и да ползват чужда покъщнина, стига да е чисто и здраво.
Аз няма да ходя да живея там. Ако се купува през ЧСИ, имотът се продава чист от тежести и няма риск.
Има риск, да ти го разбият вътре и да издраскат стените и да изпочупят банята. Дори да го приемеш с протокол, пак няма сигурност на 100%, че ще ти го предадат непокътнат.
Ако ще се купува през чси е така, но ако ги нямаш мангизите, трябва на дебелата цена през ипотечка.
Колкото до снимките, ти видя ли го на живо дали изглежда така? Не вярвай на картинки в нета, в повечето случаи, снимките не отговарят на реалността, отделно, как ще ползваш миризливата покъщнина на някой друг? Гнусно е, всичко трябва да се изхвърли и да си го направиш по твой вкус.
Аз няма да ходя да живея там. Ако се купува през ЧСИ, имотът се продава чист от тежести и няма риск.
Има риск, да ти го разбият вътре и да издраскат стените и да изпочупят банята. Дори да го приемеш с протокол, пак няма сигурност на 100%, че ще ти го предадат непокътнат.
Обаче в момента има силно търсене и на търга ще има много участници. Ще наддават, апартаментът има ремонт и вероятно ще се продаде на цена 150-200 000 евро. Обаче хората (длъжниците) ще си вземат обзавеждането и декорацията и жилището няма да е толкова атрактивно.
Ок, следи го да видим, обявяването на спечелилия (ако има) ще бъде на 16.5.
Коментар