Първоначално изпратено от 6000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Ако сегашният ми наемател поради някаква причина си тръгне следващият ще влезне на 25-30% по скъп наем
В момента Лондон е страхотен пазар цените на имотите поевтиняха леко и са на нива от миналата година, а наемите хвърчат в орбита
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Не проблема в кредитите проблема е в тоталният отказ на обществото да следи как се харчат тези пари
И избори след избори да си преизбират същите крадци - Нищо добро не ни чака ние се загубваме като държава
Ми те всички са навързани по структурите. Виж като някой дойде на власт първата работа е да назначи свой гръб навсякъде....
Ако стане някакво огромно чудо и се раздуха публичен скандал ама голям макса е да сменят някой районен кмет Айде нека да има повече от този макс и да се смени и баш кмета, ама той ще е някой друг от тези тримата....разлика няма....
Предполагам , че няма нищо по-добро за обществено крадене от строителството и ремонтите. Никой не може да хване колко струва една плочка дали е студоустойчива и т.н. или дадена дупка колко пъти е била кърпена....
При липса на наказателна отговорност при това не лична, а трябва да е семейна поне и нито 1 осъден до момента няма никакъв шанс да се оправят нещата.
Към това добавяме и липсата на достатъчно кеш за всички тротоари и улици и затва аз поне се радвам на малкото което макар и некачествено е направено....
- 1 like
Коментар
-
Поскъпване на имотите в тази част на България ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
"Само за година поскъпването на ваканционни жилища по Южното Черноморие е с над 20%."
"Инфлацията в последните три години още повече кара хората със свободни пари бързо да ги инвестират в недвижим имот."
===2039===
#Ванката съм.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеСредните жилищни наеми в Лондон стигнаха за пръв път 2500 паунда - Investor.bg
Днес там - утре... Казвам ти дъще - сещай се снахо.
В момента Лондон е страхотен пазар цените на имотите поевтиняха леко и са на нива от миналата година, а наемите хвърчат в орбита
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Стресирах се, дали да не си взема една изгодна ипотечка на 5.58% ГПР и да се приключи с наемите -
https://www.moitepari.bg/Ipotechni_K...(GmT9)yn4geMtR
Трябва да бъдеш мил с хазяйката , която може и да не ти актуализира наема за дълъг период или ще бъде с много по-малко от пазарните нива....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеВ момента Еж ном. 2 е да изповядва сделка. Купува си кефа, а кефа цена няма. Па и Песимиста ще дойде, сигурен съм.
===2039===
А понижителите да си вършат съвестно работата, че цените избушват все нови и нови висини.
http://gz-varna.mrrb.government.bg/landslide/?page=6
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
И аз съм против кредитите, но в Софийскта община ВСИЧКО се прави с кредит дори и метрото.... Рано или късно това ще удари примерно имотните данъци....
Качеството е ясно, краденето също, ама нищо да не се прави не нам с какво би помогнало чакайки плочките сами да се наредят няма как да стане....
Факта обаче е такъв че няма пари да се оправят и после поддържат всички тротоари. Същото се отнася и за уличната мрежа. Парите няма да стигнат за всичко дори приходите в общината да станат по 2.
А това как някой от някъде ще дойде и разбираш ли ще спре кражбите е пълна илюзия например какво имаме сега - ДС кадър, коруп6ън ОО и гладна кака.... Избор няма който да води до оправяне.
Поради горните неща местположението на имота е важно да е добро във вече устроени райони, които се поддържат само с кърпене на дупки / мечтата на районният кмет/
И избори след избори да си преизбират същите крадци - Нищо добро не ни чака ние се загубваме като държава
Коментар
-
Добре си направил с пуканките и биричката.
Послушай ме много внимателно за наемите и не се води по некви неясно какви обяви.
За сметка на това сме едва в началото на наемните увеличения.....
https://www.moitepari.bg/Ipotechni_K...(GmT9)yn4geMtR
Коментар
-
Средните жилищни наеми в Лондон стигнаха за пръв път 2500 паунда - Investor.bg
Днес там - утре... Казвам ти дъще - сещай се снахо.
Коментар
-
Влошаващото се икономическо забавяне на Китай се разпространява по целия свят
Goldman Sachs Group Inc. и Morgan Stanley намалиха целите си за китайските акции, като първите предупреждават за рискове от разпространение към останалата част от региона
https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...-tseliya-svyat
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Той така се чупи пазара на НИ - с Черен Лебед.
ПС Взех си пуканки от евтините и биричка от планината.
Послушай ме много внимателно за наемите и не се води по некви неясно какви обяви.
За сметка на това сме едва в началото на наемните увеличения.....
Коментар
-
Унито е толкова заблуден относно наемите че дано не му се наложи да сменя квартирата да види каква е реалността /мигрантски квартири и незаконна клетка хаха/
Актуализира ли наемите на твоите ?
ПС Взех си пуканки от евтините и биричка от планината.
Last edited by unimog; 28.08.2023, 10:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеХраната на бедните чупи рекорди - бобът и лещата вече струват близо 10 лева килото
https://www.24chasa.bg/biznes/article/15300036
ИмотиУ кога?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар