If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това ли измисли в квартирката прУфесоре? Кефя ти се защото благодарение на икономисти като тебе и Кр. Петров, по-бързо ще достигнем съотношението 30% собственици и 70% квартиранти и зазидани у деЦки.
Айде бе, ще ги бутаме ли тея цени най-накрая, докато са тънките лихви...Нема да храним оядени банкери я.
Като отвори дума за банките, една случка от днес. Та, налага ми се да тегля 20К лв кеш и виждам, че таксата за теглене на гише е 120лв. Ядосах се принципно и си викам ще тегля от АТМ, но и там таксите са 60лв. Викам на касиерката ще си отворя нова сметка с новите правила от 1ви септември и ще затворя другите две сметки. Момичето се усмихна, каза може, но да знаете, че лимитите са 100 на ден и 200макс на седмица. Зяпнах. При моята заплата това означава 8 месеца теглене само на първата влязла в сметката заплата. Ми другите заплати, кога? Та такива ми ти забавления с родните банки и банково законотворчество. Ноо кеша е цар де...
През цялото време в колата размишлявах, че добре съм сторил да си оставя кеша в банка извън БГ, но реших, че всичкото кеш задължително ще превърна в тухли та ако ще турско да стане.
Джулка, професоре, само да те питам верно ли учиш и студентите че брокерите определят цените на имотите драскайки в анонимен форум?
Това може да го каже Петрогъзчо или Ветърчо, ама за уважаван професор с познания по икономика и пазари е срамно.
Джулка, професоре, само да те питам верно ли учиш и студентите че брокерите определят цените на имотите драскайки в анонимен форум?
Това може да го каже Петрогъзчо или Ветърчо, ама за уважаван професор с познания по икономика и пазари е срамно.
прави впечатление, че доста хора тръгнаха да прибират капиталовата
дали и как ще им се получи ще видив е идните тримесечия
Нека я прибират. Очаква се либерализация на горива и ел енергия. Тъкмо ще се зарадват че са я прибрали и току виж хукнали да купуват пак имот. С още 10% отгоре, ако не се забавят много. Иначе дръвцето.
1913.. и продължава да се покачва средната цена...
Расте броя на полюциите. Сделки НЯМА. Киро брейка даже се оплака - от 140к на 100к намалил и няма и няма. Вика исках на 120к или 1000€м2 ама брокера викал ти луд ли си, за 140к ще се продаде за месец. Е след 6 месеца и 30% надолу сделка още НЯМА ...
Коментар