Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Аз направих същата сделка преди месец. Просто изпреварих събитията. Не чаках тя да иска, а купих каквото мога да си позволя с две спални за разумната цена според мен от 88евра. Сега като реша да купувам друг апарт за инвестиция, няма как да каже, ама искам по-луксозен или по-голям на морето и т.н. Отделно 1000евро не са голяма такса и не предполага голяма квадратура?! А таксата дали е много, аз не бих гледал като абсолютна стойност, а като сравнение с други такси. При положение, че не до отдавна плащах 500лв. на година за панелка в Оборище, не виждам драма за 2000лв. на година. Това, което се получава там за тези пари е несравнимо повече.
И айде пак старата песен "За тия пари мога да отида на Карибите", човек може, ама няма да го направи, щото трябва да планира. Като си е твой имота вземаш портейла и след 3часа(освен ако няма ПТП на Тракия) си си у вас. Не ти се налага да мислиш за, букинги, дали има кърпи с петна, за чек ини, чек аути, ключове и т.н. Можеш да отидеш и май месец като нажули слънцето може да отидеш и септември и със сигурност ще отидеш много повече пъти отколкото, ако си планираш почивка. Не ти е проблем да отидеш да си проясниш главата и за 1 ден и за 5дни. Морето има своето очарование и извън сезона. Парите в случая нямат никаква роля! Комфорта е основното. Особенно пък с деца е несравнимо.
Никой ли няма да каже нищо по темата с Еврото и искането за кон. доклад?
Ако ни вкарат в еврото от 26г какво да се очаква? Вдигане на лихвите с 3-4% по ипотеките и захлаждане при имотите? Какво ще стане като ни отвърждат от борда? Ще станем 1евро за 4лв. или 1лв. за 2 евро? Така де, ние сме с малък дълг и едни 80мрд сухи пари в борда, а евро страните всичките на ръба на дългова криза, що еврото да е по-силно?
Коментар