If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
то само с казване не става
да разпрати покани включително до накавръка, джонката, евго и да показва местата
Не, той/ние водим само каки и жени като тази Професорка, която е изключително умна и начетена жена, радко съм виждал подобни. Синът и е един от клечките в Майкрософт - САЩ евала на този 30ина годишен български младеж.
Другите знаят пътя и сами, нямат нужда от някой да ги води.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Да, мерси, тя точно за Дълбока ми говори, знае я. И аз я знам, но таралежа каза че имало по-хубави места. А и е важно да работи. По това време. Вероятно работи.
то само с казване не става
да разпрати покани включително до накавръка, джонката, евго и да показва местата
Да, мерси, тя точно за Дълбока ми говори, знае я. И аз я знам, но таралежа каза че имало по-хубави места. А и е важно да работи. По това време. Вероятно работи.
Таралеж, от работа нямам време да следя имотите. Тука гледам някои от акции изкараха сухо вече за по два имота поне.
Но в Петък ще водя Професорката - най-добрата в моята сфера в Бг. Иска миди, това е. Идея нямам къде ще ги яде. Трябва да се погрижим.
Пак от гости няма да мога да свърша нищо. Орисия и това е.
Таралеж, от работа нямам време да следя имотите. Тука гледам някои от акции изкараха сухо вече за по два имота поне.
Но в Петък ще водя Професорката - най-добрата в моята сфера в Бг. Иска миди, това е. Идея нямам къде ще ги яде. Трябва да се погрижим.
Най -много да натровиш жената с тия миди...ей и хубава храна не се научихте да ядете ...
Ще ти дам жокер -"дребни рибки "
Въпрос към кольо: Защо от агенция Ваня вече не ти предлагат етажа в Карлово? Нали щеше да го предлагаш ексклузивно с Ваня? Тя сама ли се отдръпна заради надутата цена? Мислиш ли, че с Адрес продажбата ще е по-успешна? Явлена нямат ли офис там, все пак си бивш техен кадър?
wtf?
Tи като станеш сутрин и проверяваш етажа на кавръчето
Ще купуваш ли или ще продаваш?
Той има материален интерес, ваня също, адрес също... аз нямам и затова даже няма да позная имота ако ми покажеш обявата.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ако ментора случайно е забравил да те информира: Надявам се знаеш, че дължиш комисион при всяка трансакция (продажба или покупка), после ще имаш комисион при конвертиране от $ в лв или евро, ще имаш такси за прехвърляне на суми от банкова към трейдсметка или обратно, такси съхранение на портфейл също и ще дължиш 10% данък към НАП. Всичко това независимо дали губиш или печелиш.
Пазарът на тухли май съвсем е забил, след като в темата за имоти се обсъждат акции, облигации, комисионни при трейдване - всичко друго се обсъжда, само не и въпросните тухларници...
В Румъния - 6% лихва по депозити
и 1,75% в евро
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Фатално пресичане на двете криви. Когато доходността от отдаване на имот стане по-ниска от тази на ДЦК, броят на сделките падат главоломно. После и цените, за да достигнат до точка на равновесие - поне 2 пъти по голяма доходност от тази на ДЦК, за да оправдае риска. По тази проста сметка можем да очакваме 30-40% намаление на цените на НИ в идната година.
Да де, но в БГ Ганьо не е и чувал за ДЦК, нито за акции. Баба му е казала, че имотът "пази от инфлация" и той само имоти има в главата. Дори на огромна загуба да е, ако има някакви излишни пари, трябва да "се вземе още един апартамент", че малката внучка е бременна.
Фатално пресичане на двете криви. Когато доходността от отдаване на имот стане по-ниска от тази на ДЦК, броят на сделките падат главоломно. После и цените, за да достигнат до точка на равновесие - поне 2 пъти по голяма доходност от тази на ДЦК, за да оправдае риска. По тази проста сметка можем да очакваме 30-40% намаление на цените на НИ в идната година.
Въпрос към кольо: Защо от агенция Ваня вече не ти предлагат етажа в Карлово? Нали щеше да го предлагаш ексклузивно с Ваня? Тя сама ли се отдръпна заради надутата цена? Мислиш ли, че с Адрес продажбата ще е по-успешна? Явлена нямат ли офис там, все пак си бивш техен кадър?
Отговор: Тук не е предаването "Искрено и лично"
За справка : Потърсете си други отдушници на напрежението ,натрупано у Вас
Коментар