If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тогава почакахме 6-8 месеца и нищо не се случи освен поскъпване, сега чакаме 12-18 месеца...
Да видим колко месеца ще е чакането след тези 18 месеца...
===2039===
Абе общо взето чеканье си требе и търпение е нужно.
като гледам почти пълни 11 месеца чакаме и нищо
а рулетката потъня някъде и отнесе със себе си всички верни понижителски прогнози
сега остава да чакаме поредният отчет на нси
и после следващия
малките рибоци имат и по малко живаци и вредни съединения натрупани от морето - чернокопа например е такъв ,мидите филтрират боклуците и са тежка за стомаха храна .
е, не може да води ппофесотката на цаца в златната рибка
Тогава почакахме 6-8 месеца и нищо не се случи освен поскъпване, сега чакаме 12-18 месеца...
Да видим колко месеца ще е чакането след тези 18 месеца...
===2039===
Абе общо взето чеканье си требе и търпение е нужно.
малките рибоци имат и по малко живаци и вредни съединения натрупани от морето - чернокопа например е такъв ,мидите филтрират боклуците и са тежка за стомаха храна .
то само с казване не става
да разпрати покани включително до накавръка, джонката, евго и да показва местата
Не, той/ние водим само каки и жени като тази Професорка, която е изключително умна и начетена жена, радко съм виждал подобни. Синът и е един от клечките в Майкрософт - САЩ евала на този 30ина годишен български младеж.
Другите знаят пътя и сами, нямат нужда от някой да ги води.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Да, мерси, тя точно за Дълбока ми говори, знае я. И аз я знам, но таралежа каза че имало по-хубави места. А и е важно да работи. По това време. Вероятно работи.
то само с казване не става
да разпрати покани включително до накавръка, джонката, евго и да показва местата
Да, мерси, тя точно за Дълбока ми говори, знае я. И аз я знам, но таралежа каза че имало по-хубави места. А и е важно да работи. По това време. Вероятно работи.
Таралеж, от работа нямам време да следя имотите. Тука гледам някои от акции изкараха сухо вече за по два имота поне.
Но в Петък ще водя Професорката - най-добрата в моята сфера в Бг. Иска миди, това е. Идея нямам къде ще ги яде. Трябва да се погрижим.
Пак от гости няма да мога да свърша нищо. Орисия и това е.
Таралеж, от работа нямам време да следя имотите. Тука гледам някои от акции изкараха сухо вече за по два имота поне.
Но в Петък ще водя Професорката - най-добрата в моята сфера в Бг. Иска миди, това е. Идея нямам къде ще ги яде. Трябва да се погрижим.
Най -много да натровиш жената с тия миди...ей и хубава храна не се научихте да ядете ...
Ще ти дам жокер -"дребни рибки "
Коментар