Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Той не може да смята. Живее в 2008г. Счита, че банката ме лъже за 4,2% ГПР и сметнал със сметалото му, че е двойна!
Заплатата ми е увеличена от април 21-ва, когато купих апартамента в Бургас, с цели две вноски по кредита! Тоест от 30% от заплатата, вноската ми вече е 15% от заплатата, без да броя парите от наеми и дивиденти. Тогава вноската ми става 5% от общия месечен доход.
но понеже не е влизал в банка, чете статистиката на бнб и цъка с език
с 5% вноска, май дълго ще чакат двете лисици, да падне на гаргата сиренцетопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Той не може да смята. Живее в 2008г. Счита, че банката ме лъже за 4,2% ГПР и сметнал със сметалото му, че е двойна!
Заплатата ми е увеличена от април 21-ва, когато купих апартамента в Бургас, с цели две вноски по кредита! Тоест от 30% от заплатата, вноската ми вече е 15% от заплатата, без да броя парите от наеми и дивиденти. Тогава вноската ми става 8% от общия месечен доход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ха ха какво приземяване бре позицията ми има тех отклонение от макс 2,3% про всичките сривове.Не държа на баба ти акциите а само топ и скъпи компании номер 1 в секторите си
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ха ха какво приземяване бре позицията ми има тех отклонение от макс 2,3% про всичките сривове.Не държа на баба ти акциите а само топ и скъпи компании номер 1 в секторите си
дръж акциите и не се занимавай с глупости.
с бъртрам едни акции ли държите
или той те съветва да взимаш различни от неговитепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
голям страх ни страхуват с тия лихви
ако е радев тука, искам да ми сметне кое е по-голямо
вдигане на лихвата по кредита с 1%
или увеличение на заплатите с 15%
като едното условие обаче не се е случило
Заплатата ми е увеличена от април 21-ва, когато купих апартамента в Бургас, с цели две вноски по кредита! Тоест от 30% от заплатата, вноската ми вече е 15% от заплатата, без да броя парите от наеми и дивиденти. Тогава вноската ми става 8% от общия месечен доход.Last edited by Bailor; 17.10.2023, 21:58.
- 1 like
Коментар
-
Кольо, явно е пословичен с големите му провали и Терзиев с право му се сърди за приземяването му в NYSE.
Само дано не е купил Майкрософт, че я втасах.Last edited by два_таралежа; 17.10.2023, 22:01.
- 1 like
Коментар
-
Кольо, явно е пословичен с големите му провали и Терзиев с право му се сърди за приземяването му в NYSE.
Коментар
-
И аз. Да не говорим, че от цялата година дето ни настрашолва, не са ми вдигнали лихвата с 1ст. Само дадох излишни пари за леене на куршум.
ако е радев тука, искам да ми сметне кое е по-голямо
вдигане на лихвата по кредита с 1%
или увеличение на заплатите с 15%
като едното условие обаче не се е случилопрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Американците са виновни. Жилищната инфлация в САЩ може да не изчезне скоро - Investor.bg
Уж им вдигнаха лихвите, но пустите им цени на имотите не падат! Време е за имейл до ФЕД.
кольо?
- 1 like
Коментар
-
И аз. Да не говорим, че от цялата година дето ни настрашолва, не са ми вдигнали лихвата с 1ст. Само дадох излишни пари за леене на куршум.
Уж им вдигнаха лихвите, но пустите им цени на имотите не падат! Време е за имейл до ФЕД.
кольо?
- 1 like
Коментар
-
еее, една година само с банки и лихви ни плашиш
аз вече претръпнах
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Джонката е научил немския, лесно ще се впише. Заплатата за кол център мисля, че е добра.
Един от въпросите ми е да каже как ще преведе на български “Wenn Schon, Denn Schon “ . Гастите обикновено ги късам на този въпрос.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
етажа много бързо и лесно ще се продаде
трябва само да се даде на брокерка с опит и да се работи ексклузивно с нея или с неин наследник.
козметична отстъпка гарантира мигновена продажба
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар