Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Байлорчо моята схема е по малко и редовно при спадове купувам стабилни бизнеси .Виж колко струва една акция на Хермес,1800 евро ,за няколко седмици до месец е направила близо 250 евра.Дори и да не я купиш цялата може на фракции поетапно не сега като падне разбира се и после си траеш и държиш без да продаваш.Така купих LVMH,и други, чакаш,и влизаш . .кап,кап,кап кап...и така
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
ОК, кажи каква ти е печалчата? Ама не в %-ти, а в номинал, за да се посмеем много за здраве!( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Извън темата е, ама Кавръчето според мен прави огромна грешка на NYSE. Той инвестира в много престижни компании, които, обикновено са на върха преди лелеяната от него рецесия и всички балъчонки се набиват там. Аз съм се фокусирал в момента върху две компании, едната е АДСИЦ, българска в която ще си допълня таргета до края на 24-та живот и здраве, другата, огромна и тромава добивна англо-австралийска, която, обаче снася доволен дивидент. BSE , Софарма и соди в които имам по 2-4000лв., въобще не си ги смятам в портфолиото, въпреки, че само от содите съм получил повече от 4000лв. дивидент в последните 10г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
бай Лоров, иска ти се да е лъжа, обаче за твой ужас всичко написано от мен Е ИСТИНА! И може да бъде проверено.
Всеки който иска може да се върне назад в темата, да разрови и да види старите ми постове от 2022-ра. Тогава нали ви писах, че си вадя авоарите и спестяванията от банковата система и ги вкарвам в акции.
Вие тухладжиите дежурещи в темата и тогава пак ме скъсахте от подигравки - балък съм бил, щял съм да изгоря, щял съм да си загубя парите с тези акции, и какво ли още не...
Е да ама нещата не се развиха според вашите очаквания
- 1 like
Коментар
-
Така че при благоприятни условия на пазара на акции(както в момента) всеки по-рисков инвеститор(като мен) може да бие умрелите търговски банки по възвръщаемост. Колкото и невероятно да ви се струва.
Толкова от мен, от децката.
- 1 like
Коментар
-
И аз познавам много хора, но ти си оака в обясненията си. Трейсчето ви разгроми тъпите лъжибай Лоров, иска ти се да е лъжа, обаче за твой ужас всичко написано от мен Е ИСТИНА! И може да бъде проверено.
Всеки който иска може да се върне назад в темата, да разрови и да види старите ми постове от 2022-ра. Тогава нали ви писах, че си вадя авоарите и спестяванията от банковата система и ги вкарвам в акции.
Вие тухладжиите дежурещи в темата и тогава пак ме скъсахте от подигравки - балък съм бил, щял съм да изгоря, щял съм да си загубя парите с тези акции, и какво ли още не...
Е да ама нещата не се развиха според вашите очаквания( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Те си обядват като колеги, обаче всеки си плаща.
Аз съм ходил в същата кантора. Нотариусът е точен и народен човек,препоръка е
Коментар
-
И кое не можеш да възприемеш , моите лъжи ли? доходността на портфейла от акции, който държа до тук е 45,3% на плюс от началото на годината. Такъв е резултата - това лъжа Това, че ти не можеш да повярваш си е твой проблем.
Познавам хора
Толкова от мен...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
4000 за 10 години.То по 1 лев на ден.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнениеДобре де, този форум е голям феномен. Пълно е с инвестиционни гурута, които правят печалби за, които големите банки и хедж фондове могат само да си мечтаят. 40, 50, 60%, съвсем ги забравихте числата. Но поне има и голяма благородност. Човек с талант да инвестира с такава печалба веднага ще го вземат на $300,000 годишна заплата в големите банки, но те избират да помагат в страната и затова инвестират само свои средства от няколко средни заплати.
Познавам хора, инвестиращи в акции с доходност +70%, а някои правят и по +150%~200% за година...
А сравнението ти с банките е неуместно. Кои големи банки?!
Първо, в България няма инвестиционни банки.
Има само търговски банки.
Всички търговски банки в българия са скапани.
Бизнесчето им се свежда да вземат привлечен ресурс от депозантите на 0%, и после да го препродават с надценка 4,5,7 или 9% на кредитополучателите си. Селско-тарикатски номера... Останалата част от печалбата им идва от такси и таксички... Тоест прибират си едни милиарди в джобчетата без да правят нищо рисково.
Търговските банки изобщо не се целят в рискови инвестиции с висока възвръщаемост.
Така че при благоприятни условия на пазара на акции(както в момента) всеки по-рисков инвеститор(като мен) може да бие умрелите търговски банки по възвръщаемост. Колкото и невероятно да ви се струва.
Толкова от мен...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Извън темата е, ама Кавръчето според мен прави огромна грешка на NYSE. Той инвестира в много престижни компании, които, обикновено са на върха преди лелеяната от него рецесия и всички балъчонки се набиват там. Аз съм се фокусирал в момента върху две компании, едната е АДСИЦ, българска в която ще си допълня таргета до края на 24-та живот и здраве, другата, огромна и тромава добивна англо-австралийска, която, обаче снася доволен дивидент. BSE , Софарма и соди в които имам по 2-4000лв., въобще не си ги смятам в портфолиото, въпреки, че само от содите съм получил повече от 4000лв. дивидент в последните 10г.
Коментар
-
В следващия ти пост си го споменал - когато сумите станат дебели, а риска трудно измерим, никой няма дупе да устиска. Едно е да се сложат няколко заплатки и да се "разцъква" за спорта, съвсем друго е да заложиш имуществото и на внуците си. И от една страна е добре, че е така, че с техния акъл като нищо ще го пропилеят и язък им на предците за труда.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнениеДобре де, този форум е голям феномен. Пълно е с инвестиционни гурута, които правят печалби за, които големите банки и хедж фондове могат само да си мечтаят. 40, 50, 60%, съвсем ги забравихте числата. Но поне има и голяма благородност. Човек с талант да инвестира с такава печалба веднага ще го вземат на $300,000 годишна заплата в големите банки, но те избират да помагат в страната и затова инвестират само свои средства от няколко средни заплати.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
в онзи ден обеда е бил за твоя сметка
....поне да беше ощипал някоя секретарка
в някой от предните дни е било за сметка на купчо
а меджу двата обяда са се молили за сделки
Аз съм ходил в същата кантора. Нотариусът е точен и народен човек,
Коментар
Коментар