IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    какво само го дразните лордчето
    Народът неслучайно е казал: Каквото сам си надробиш...

Ще кажеш, че сам той не си го е предизвикал? айде, молим

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      какво само го дразните лордчето
      купете си там по една панелка, който може да си го позволи
      и стига сте му правили сметка на имотиту
      Добре, адвокате

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
        Очевидно, през 2024 година ще има повече предизвикателства на пазара, защото основните търговски партньори на България в Европа влизат в по-трудни години на рецесия, което може да доведе до по-високи лихви. Това каза финансистът Левон Хампарцумян по Радио “Фокус” .
        БГ е изолирана от света,тя е един остров на сигурността,отделно е много мощна икономика,цял икономически тигър бих казал и това няма как да ни засегне !
        Отделно,СФ е и точно в центъра на Вселената и няма как просто да има даже и 1% спад в цените

Коментар

• какво само го дразните лордчето
          купете си там по една панелка, който може да си го позволи
          и стига сте му правили сметка на имотиту
          препоръка е

Коментар

• Очевидно, през 2024 година ще има повече предизвикателства на пазара, защото основните търговски партньори на България в Европа влизат в по-трудни години на рецесия, което може да доведе до по-високи лихви. Това каза финансистът Левон Хампарцумян по Радио “Фокус” .

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

опитваш се да ми хвалиш немските хайтита?
              Чеп за зеле не става от тях. Само в Америка има IT. Всичко друго е цъкач, безмозъчен кликач.
              Я кажи немците колко медала спечелиха на последната олимпиада по математика щот нашите деца спечелиха 18 .... И само китайци са пред нас
              За твоя жалост следя IMO-то и глупостите ти няма как да минат.

Първо - участниците са 6, т.е. може да има само 6 медала. Тези 18 медала не знам откъде ти хрумнаха. Впрочем има разни регионални състезания (с комерсиална цел и с цел реклама на разни спонсори), където дават "медал" на всяко явило се, просто защото така се правят пари на гърба на децата и най-вече на преподавателите. Единственото истинско състезание е IMO-то.

Второ - виж статистиката. България е на 25-то място през 2023 (Германия на 20-то, не че има значение). След 2005 година резултатите ни не са добри, а последните години направо са плачевни, като успехите преди това се дължат на няколко легендарни преподаватели, които са вече пенсионери, както и на разработената през СОЦ-а уникална методология на преподаване и подготовка, които постепенно изчезват за сметка на джендърско-либералните идиотизми в учебниците, налагани под диктата на господарите.

Ето и сайта на IMO-то, където има абсолютно цялата статистика по години:

https://www.imo-official.org/results.aspx
              Last edited by X_Y; 04.12.2023, 10:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Какво ще се случи ако поне един ден в живота си не се похвалиш с това, което притежаваш?
                Когато си в реална компания, пак ли всеки път декламираш притежаваните от теб имоти?
                Трайчо, за акуратна статистика, Лордчето трябва да сподели точен доход, разходи по домакинството и приходи извън трудовия договор. Така ще можем да направим математически модел, чрез който да предвидим колко още тухла предстои да се купи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

На 1 мой коментар - цели 6 твои !! какво да коментирам!

Очевидно някой е почнал сам да си приказва! Че и по два пъти ме цитира хахаха

Личи си кой е ошашавения!
                  Абе, аз ако бях толкова грешен в прогнозите си, щях да се скрия в дън земя,ама на толкова нагъл човек като теб, явно не му е проблем.!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Смешен прУфесоре, оставащата ми главница е в размер на 50% от оставащия ми кредит. Депозита ми през януари 24'та включая ВСК, е в размер на 90% от оставащата ми главница от тези оставащи 50 % по кредита. Тоест, аз кредит фактически нямам, но си оставам собственик, на половин къща в София, апартамент в София, магазин в София, къща в Радомир, вила в радомирско и апартамент в Бургас. Sorry!
                    Какво ще се случи ако поне един ден в живота си не се похвалиш с това, което притежаваш?
                    Когато си в реална компания, пак ли всеки път декламираш притежаваните от теб имоти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Кво става а? Какво ще коментираш? Има ли какво да коментираш или си се напълно ошашавил, а ?
                      На 1 мой коментар - цели 6 твои !! какво да коментирам!

Очевидно някой е почнал сам да си приказва! Че и по два пъти ме цитира хахаха

Личи си кой е ошашавения!

Коментар

• Със сигурност, Джулио, никога през живота си не е престъпвал праг на банка!!!

Коментар

байРО
                          Кво става а? Какво ще коментираш? Има ли какво да коментираш или си се напълно ошашавил, а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                            Усещаш ли го, усещаш ли го ...?
                            усеща го, усеща го...
                            препоръка е

Коментар

байРОБ като иде в банката да пита: Ще има ли черен петък? - и те му казват:
                              - Ще има!
                              Ако до четвъртък не си платиш вноската!

пп
                              Това се казва магия!
                              Банката им дига лихвата - те щастливи!
                              Смешен прУфесоре, оставащата ми главница е в размер на 50% от оставащия ми кредит. Депозита ми през януари 24'та включая ВСК, е в размер на 90% от оставащата ми главница от тези оставащи 50 % по кредита. Тоест, аз кредит фактически нямам, но си оставам собственик, на половин къща в София, апартамент в София, магазин в София, къща в Радомир, вила в радомирско и апартамент в Бургас. Sorry!
                              Last edited by Bailor; 03.12.2023, 20:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Жонка, поддръжката на сървърното, не е баш като това за което иде реч, ама нищо. Но това ти го прощавам, понеже виждам, че си радетел за справедливост...а бе направо си комунист по душа. И аз съм такъв, ама пуст пазар казва, че за кадърни ДС-та, могат да се строят четиристайни с асансьори, а за нас - не може.

Нищо де, още малко като закъсате за бюджета, току-виж се появи още един контрактор, който има да взима от бюрото по труда. Тогава на спряното кранче и отвън, и отвътре ще ви гледам сеира.
                                Жонката едва ли знае какво е "карта на Вейч".

Коментар

Working...
                                X